photographer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bu amerika her katili öldürüyomu sanki de bu adam bi polisi öldürdüğü tam olarak kanıtlanamadan idam etmişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ileri demokrasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 dusuncelihayvan said: Önce bi nedim şener, ahmet şık ve nice suçsuz yere yatan aydınlarımızı, askerlerimizi kurtaralım troy'a bakarız sonra. ironi mi yaptın bilmiyoruma ma şöyle insan ayrımcılığı çok cahilce bir davranış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bizim aydınlarımız ile bu adamın durumu farklı. Bu adamda toplam 1 dakikanızı alacak birişlem yapacaksınız o kadar ama aydınlarımız için yapacak çok şey varken yapılan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 troya bakarız sonra demiş bi de hahaha. mezarda bakarsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 troy davis idam edildi mi? Issız ajun kaldı mu Ödlek öcün aldı mu Emdi yürek yırtılur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 haydaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 adam idam edildi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 konuyla biraz alakasız olabilir ama idam edileceklere belli bir süre önceden bir yatıştırıcı ilaç yada herhangi bir şey veriliyormu ? yoksa ayık kafayla mahkuma bildiğin saatlermi saydırılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Hayır verilmiyor ama idam yöntemi olarak en "acısız" en "hızlı" yöntem kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yo alabiliyomuş belli bir ilacı isteğe bağlı dün söylediydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bu nasıl birşey abi?Bu kadar mı ertelenmiş 3 saate mi eşdeğer gördüler bu kadar insanın itirazını?3 saatte cözüldü mü herşey yani eh.Vicdan diye birşey yok mu bu ölen kişinin ailesinde falan?Bu konusmanin üstüne dava falan geri cekilemiyor mu nedir bu yani sırf birinin üstüne suçun yükünü atıp rahatlamak falan mı bu?Ne kadar uzakda olursa olsun nerede olursa olsun dün o adamın idam edileceği saate kadar rahat edemedim açıkcası.Bekledim ben de idam saatine kadar belki bir umut ertelerler diye.3 saat eh be.Birinin ne zaman öleceğini bilmek çok garip bir duygu.Öldü lan adam yani niye bu kadar üsteledim bilmiyorum ama bir insanın başka bir insanın hayatını son verebilmesi saçmalık.beceremedik lan gitti adam sinirlerim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 scofield gibi bi kardeşi olsa şimdiye bora bora adalarında merhum kardeşininkiyle işi pişiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 o değilde, 20 yol boyunca idam edileceğini bilerek yaşamak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bence en korkuncu dun kendini olume alistirmisken 3 saatte olsa idamin iptaline inanmis olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 alışmıstır 4 kere flan mı ne ertelenmiş herseferinde süre kısalmıs flan ama son anda bile itiraf etmediyse ben de kıllandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Moralfag Status [*] Told [ ] Not Told Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Necro said: Bu nasıl birşey abi?Bu kadar mı ertelenmiş 3 saate mi eşdeğer gördüler bu kadar insanın itirazını?3 saatte cözüldü mü herşey yani eh.Vicdan diye birşey yok mu bu ölen kişinin ailesinde falan? Abi, hukuken çıkan kararlar genelde popüler destek almadıkları zaman iptal edilmezler. Olay çok büyüse ve ortada bir abukluk olduğu çok bariz olsa reklamını yapmak isteyen bir devlet adamı falan el koyardı duruma. Belki öyle olurdu. Yoksa senin yolladığın protestodan yürütme emri almış adamlara ne yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kim nereye el koyuyor hangi devlet adamı. türkiye'mi abi her ülke öyle. 3 saatlik durdurmanın nedeni supreme court kararını beklemeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 fazla bilgi edinmeye fırsatım olmadı adamın hikayesi hakkında ama ölüm cezasının prensipte yanlış olduğunun en iyi göstergesi sayılabilir insanların tekrar yargılanması için mücadelesi. o şaibeli davalarda masum olabilme ihtimali telafi edilemeyecek cezaların uygulanmaması için yegane neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 takip edemedim ben infaz ettiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 iran suudi arabistan gibi ülkelerde idamın olmasını hadi bi nebze anlıyorum da abd deki idamda amaç ne ya ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Idam cok eski bir ceza yontemi degil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 lethal injection. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar