yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kesin çoktan mezun olup memurluk yapan komşuoğlu vardır sen daha hala okullarda...^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ev ekonomisi Din kulturu ve ahlak bilgisi Milli Savunma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 MAK 3025 MEKANİZMALAR MAK 3031 TERMODİNAMİK II MAK 4061 BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM MAK 4065 ASANSÖR TEKNOLOJİLERİ 1.Şube MAK 4097 MAKİNA MÜHENDİSLİĞİNDE ÖLÇÜM VE ANALİZ LAB. MAK 4095 AKIŞKANLAR MEKANİĞİ II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bu arada ouz git derse yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 withdrawlu bir dönem beni bekliyor gibi.; PHYS401: ELECTROMAGNETIZM 1 PHYS411: QUANTUM MECHANICS 1 PHYS 443: EXPERIMENTAL PHYSICS 2 PHYS421: STATISTICAL MECHANICS PHYS491: INTRODUCTION TO RESEARCH PHYS496: SP. TP. COMPUTATIONAL PHYSICS PHYS494: APPLIED FOURIER ANALYSIS. VE tabi bunLarın yanında çok abes duran FR201: INTERMEDIATE FRENCH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 PHYS 102 Physics II MATH 221 Linear Algebra EE 211 Electrical Circuits MATH 241 Differential Equations TKL 201 Turkish Language I ES 162 Fundamentals of Material Science AFSA 102 Spanish Language II adeta havuza dustum fdhgfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Deacon said: Signals and Systems bu ee dersi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Yok ES224 o. Senin bu donem baya kotuymus ya. Fizik2, diferansiyel ve lineer ayni donemde. Tiksinc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 PAZ571 Research Methodology IKY531 Human Resource Management FIN551 Business Finance MUH541 Cost Accounting DAV521 Organizational Behaviour SAY563 Applied Business Statistics SAY562 Management Information Systems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 sonlu elemanlar almış olan var mı ya? nasıl bi ders acaba merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 İstihdam ve İşsizlik Sosyal Güvenlik Teorisi Bireysel İş Hukuku I İnsan Kaynakları Yönetimi I Kalkınma Ekonomisi Para ve Banka Ticari Matematik (Ripit :< ) Kamu Maliyesi Türkiye'nin Sosyal Yapısı Çalışma Sosyolojisi II ne çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 para ve banka akordiyon ve sanat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bende uzun bi aradan sora termo alcam ya heyecanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Genel Radyofizik Radyasyon Ölçüm Yöntemleri Klinik Onkolojiye Giriş 1 Sistemik Anatomi ve Histoloji Temel Radyobiyoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 para ve bankadan direkt AAyla geççem yiehyieh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ulan dayadılar exergy i dayadılar process kontrolü gerildim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Deacon said: Yok ES224 o. Senin bu donem baya kotuymus ya. Fizik2, diferansiyel ve lineer ayni donemde. Tiksinc. eheh fizik seviyorum ben o pek sikinti yaratmiyor, diff ve lineer hocalarimdan da memnunum da ikinci vizeler-final donemi adeta seksin icinde bulucam kendimi o problem. bu donem degisiklik oldu bizim programlarda circuits aldim bu donem ben, bunu bizde zorunlu bolum dersi yaptilar. devaminda da signals vericekler sanirsam. sizde de o sekilde mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 EE211 dersi bizde hep zorunluydu zaten. ES224 de oyleydi. ES224 farkli ama, EE211'in devaminda EE212 olmasi lazim. Bize zorunlu degil o. Senin bolum neydi ki? CSE ve EE harici EE211 alan yok diye biliyorum zorunlu olarak. Belki biyomedikaller aliodur. Bu arada diferansiyelin son konular cok zor ya. Laplace'dan sonra is cigirindan cikiyor. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 benim bolum fizik, ikinin birindeyim su an. EE224 hangi ders bilemedim, sistemde de gorukmuyor. sanirsam dediginde haklisin EE211 devami E212, o sene basinda gozukmuyordu sistemde simdi girmisler dersi. bu arada medikalciler de aliyor circuits da onlarin farkli olmasi lazim, kendi bolum hocasi veriyordu diye hatirliyorum. bi de bugun ust donemden arkadastan diff lineer felan notlari aldim elime direk laplace transformations geldi, sanirim bizde cheat sheet de serbest degilmis, sikinti var :) Bi de benim bu derslerde BB altina dusmemem lazim, nasil becericem bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 pogodi said: para ve bankadan direkt AAyla geççem yiehyieh o dersten AA ile gecmeyeni dovuyorlar zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ben roketin derslere takıldım,bi dönemde alabileceğin ders sınırı falan filan yokmu abi,yada o derslerin hepsi 2 kredi falanmı?olayı nedir 10-15 ders almanın. bu arada benim berbat programım -Computer Networks and Communications -Introduction to Computer Games -Computer Graphics and Visual Programming -Artificial Intelligence and Expert Systems -Workshop -Ethics in Computer Science -Senior Project Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 fuck you thursday, http://i.imgur.com/ruq3W.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 o derse gitmeyeceğini ikimiz de biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 gitmem lazım olm, 3. sınıfta erasmus yapmıştım alttan kalan dersleri temizlemem lazım. o dersin diğer sectionlarının da hiçbiri uymuyor, 5 - 6 tane section var. LE FU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 maksimum 4 hafta gidersin, gerisini hallederiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar