BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 abi tamamda vermeden parayı edelli diyince noluyo makbuz mu istiyo sirket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 aptal romantiklik iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bedelli yaptigin yaziyor mu tezkerede? yazmiyorsa nerden bilcek. :p ha aptal romantiklik orasi dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 iyide abi askerlik belgesi mi istiyolar askerlik ne durumda diyosun sorunum yok bitti diyosun oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Askerden çürük raporu almayı saçma salak bi angaryadan kurtulmak değil de gerçekten çürük bir insan olmak olarak görenler var. Bonepart konsepte o kadar uzak ki anlamadı bile olayı ahaha. Ama var yani böyle insanlar, görüyorsun askerde. Şehir efsanesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 BonePART said: Bu kanununun yürürlüğe girdiği tarihten önce herhangi bir nedenle haklarında verilen askerliğe elverişli olmadıklarına dair kararlardan dolayı askerlik hizmetinden muaf tutulanlar da 6 ay içinde askerlik şubesine başvurmaları halinde yaş şartı aranmaksızın askerlik hizmetini yerine getirmiş sayılacak. abi sunu anlayan war mı askerliğe elverissiz raporun war sa ne diye gidip 30000 lira veresin ki a ay askerlik olsa anlıcamda oda yok gidip 30000 tl yatırıp makbuzunu alıyosun o kadar Geçici bir sebeptir. Mesela adam doktor raporu almıştır, ya da şişkodur askerliği 1 sene ertelenmiştir falan. Ha bir de hiçbir sorunu olmadığı halde kaytarmayla kurtaran vekil yakınları çocukları vb var, onlar ileride yalan raporla kaytardı diye ortaya çıkarsa büyük sıkıntı olacak, oysa şimdi parasını vererek legalize etmiş oluyo. Bunun dışında bir de işte "çürük" olmayı gururuna yediremeyenler var dendiği gibi. Yaptım, bedelli yaptım demek "beni çürük saydılar almadılar" demekten daha "erkekçe" bir kısım insana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 BonePART said: iyide abi askerlik belgesi mi istiyolar askerlik ne durumda diyosun sorunum yok bitti diyosun oluyo çürük raporu aldı diye intihar girişiminde bulunanlar var bu memlekette. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 O kadar salak olan adam intihar edebilir, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Şimdi bildiğim kadarıyla çürük raporu alanlar böyle ilerde şikayettir vs falan olduğu zaman inceleniyor ve rapor yoktan yere alındıysa, sahteyse vs ağızlarına ediliyor. O tarz adamlar kurtulur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bedeli neyse verelimde gidelim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Curuk raporu oldugu halde bundan utanip sirf "beni almadilar degil, ben istemedim, verdim parasini gitmedim" diyebilmek icin 30bin lira verecek biri de bizde var. Patronla bir arkadas ofislerine ugradiginda ballandira ballandira anlatiyormus eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 beni de almayacaklar da zerre dert etmiyorum hastalığımın tek pozitif yanı oldu diye düşünüyorum hatta. Ayrıca kıçımı 100 dolarlarla falan silsem bile gidipte sırf bedelli yapabildim diyebilmek için 30bin lira vermem azcık özgüven gerenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 askerlik yaparak adam olduğunu düşünenlere bir haberim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Askerlik yapmayarak adam olunmadığına canı gönülden inanan bi sürü insan da var da, bu forumda tartışarak kendimiz çalar kendimiz oynarız hehe. Gerçi abso var lan, askerliğini yapmamış adama kız vermem diyen. Belki abso, ama yok yok bilardo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 sigara içmeyene kız verilmeyen köyler biliyorum, ne diyorsunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ben ileride kızım olursa verirken IQ testi yapıcam. Gerizekalıya vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Yalnız bir çok iq testi inanılmaz yalan bildigim herkes 120+ olmalı öyle bir gerçekligi varsa. İnternetten ulaşabildigimiz ücgenin şurası eksik öbüründe diger tarafı sonuncuda neresi aaa falan salaklıkları dogru iq testi degildir kaliteli bi tane bulup ondan yaptırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 trasty gibi ab onayli yaptircan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Humm 31 Aralık 82 18 şubat 83'üm ben FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ocak var burda, sana noluyo :D tey allam ya, şanssızlık diz boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Gül veto edecek inanalım, evrenne pozitif enerji yayalım !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Kilo olayı da geçti mi şimdi ne oldu? 30 yaşından gün alan 200 kilo da olsa isterse 30.000 tl yatırıp muaf mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, vicdani ret konusunda çalışma yapılacağını belirterek, “Askere gitmek istemeyene ceza vereceğiz. Cezayı hapiste çektikten sonra askerlikten muaf olacak” dedi. hapis yatip yirtin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Yasa çıktı yazmış hürriyet. Nedir şimdi durum önceden başvuranlarda gidiyor mu 21 gün. Bunların ben var ya yapacakları açıklamaları ta .... Bu kadar boş boğaz bir hükümet yok.. /edit okudum ettim önceden başvuranlar yeni kanundan faydalanıyor 21 gün kalkmış resmi olarak.Ücret eski ücret.Dövizli askerliği yetiştirenlere hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Şu vicdani redle ilgili hapis cezasını söyleyen adam hakkında akşama eve gidince çok ağır bir mesaj yazacam, şimdi yeri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar