Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Wowdaki guildde var bizim bir tane bu yazıda hitap edilen tiplerden. Guildde kisme sallamıyordu zaten de bu herkese kardeşim ayağı falan yapıyordu. Buluşmalardan birine geldi içiyo falan da ama facebookta bir kaç yazısını gördüm "yobaz olmaktan" gurur duyuyorum falan demiş. Bildiğin tın sesi çıkar adamdan heralde denesek. Çok şükür sadece facebookta görüyorum neler yaptığını, olaylara sürekli "s..im" "döverim" "ayaklarını kırmak lazım" hıyarlığında yaklaşıyor. O şort giydi diye dövülen kızda olsun, deniz feneri olayında olsun yazdıklarını görseniz topluca yurtdışına vize almaya gitmeye kadar gelişir olaylar. Sorun karakterde mi zihinde mi çözemedim. Bu adam da bir gün büyüyecek, çocuk sahibi olacak falan..devam da edecek yani müdahele edilmezse bu kafa. Bence hepsini öldürelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 özeti varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 http://www.swfcabin.com/swf-files/1284765308.swf ehihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Uzun yazılara didint read lol çekilmesinin tek sebebi internettir ve sadece Türkiyede değil bu olay ve şehit vermekle alakası ankarayla bitarafım kara. 9gag'a biraz bakıldığında zaten internet gençliğinin uzun bi karikatürü okuyacak bile tahammülü kalmadığını görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Subroutine said: Uzun yazılara didint read lol çekilmesinin tek sebebi internettir ve sadece Türkiyede değil bu olay ve şehit vermekle alakası ankarayla bitarafım kara. 9gag'a biraz bakıldığında zaten internet gençliğinin uzun bi karikatürü okuyacak bile tahammülü kalmadığını görürsünüz. 5 kere okudum, valla çözemedim. Bir anda inme falan mı indi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Bone adlı kullanıcı demiş ki bu yazıları okumaya üşeniyolar bu sebepten şehit veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 şu mezarı kıranlar da didnt read lol çekenler de şu hoşgörülü yazıya özgüvensiz ayağı yapanlar da benim için aynı kefededir. Düşünce aktarımını "bu böyledir bence senin ne dediğin önemsiz" kafasıdır. Ersin karabulut bu yazıda bak güzel kardeşim lütfen böyle yapma dediği , "hayvansınız insanlık öğrenin az uygar olun lan" demediğin için özgüvensizdir. hey yavrum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Cons said: http://i284.photobucket.com/albums/ll36/Bigsteve87/Gifs/iTAmc.gif su guzelmis, arkada kalmasin okumadim tabi bende bi okuyacak gibi oldum, baktim cok uzun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 gifi repost edince daha iyi oldu tabi. sen okumadın diye okumasın kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Subroutine said: Bone adlı kullanıcı demiş ki bu yazıları okumaya üşeniyolar bu sebepten şehit veriyoruz hayır, dalga geçiliyor, önemsenmiyor, sorunları çözebilecek kişiler kişisel çıkarlar peşinde kosuyor, ondan hala şehit veriyoruz. az okuyor olmamızın da etkisi var tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ya ben yazıda dayağa gelen 5 kişiye karşı parmakları birleştirerek bi dakka abicim yanlış anladınız denilen durum varya o tadı aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Boşa kürek çekiyor gibi.O gitme vakti geldi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Ravensight said: gifi repost edince daha iyi oldu tabi. sen okumadın diye okumasın kimse eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 fragmanı çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 La olm kim buz duvardaki nöbeti boş bırakan kim lan? Kaçmışlar yine içeri. Arkasokak futbol bölümüne dön geri, diğer bölümlere sızma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 iyi , güzel, hoş ama... Myshkin said: hitap ettiğin kitle şu yazıyı okuyabilecek potansiyelde olsa zaten bu yazıya gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Liebe said: iyi , güzel, hoş ama... Myshkin said: hitap ettiğin kitle şu yazıyı okuyabilecek potansiyelde olsa zaten bu yazıya gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yazı güzel, ersin karabulut'un çizimlerinde ve yazılarındaki kompleksi bi kere kavradıktan sonra sonraki her eseri o doğrultuda geliyor. yeraltı öyküleri biraz kurtarıyor tabi elemanı. bir diğer forum bölümündeki kininizi her yere taşımayın, ezikliğin alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 oha üşenmeden hepsini okudum. Bende çok beğendim yazıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 çok beğendim.. belli ki içerlemiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Cons said: http://i284.photobucket.com/albums/ll36/Bigsteve87/Gifs/iTAmc.gif heheheh çok komik memonun yazısı da çok iyiydi bulan olursa koyuversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 beğendim yazıyı, ama denildiği gibi sadece beğenecek olanlar okur bunu zaten :p yazıda eleştirilen adam tipi google'da meme göt aramakla chat odalarındaa yabancı karılara hi hello i'm turkey yazmakla meşgul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 hi hello i'm turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yabancı bi karı olman için neler vermezdim yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ıyy iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar