toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 yalnız bu on whey acayip osurtturuyo beni. ve koku da igrenc yani. insan kendi kokusuna katlanabilir normalde, ben bayılacak gibi oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Ne guzel iste. Aldigin protein saglammis demekki. :) Belli bir sure sonra kesildi bende ne koku ne gaz kaldi. Ama bastan fena bombalatiyor bilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Yalnız bu büyük öğün olayını iyice insülin direncini kırıp yapmak gerek çünkü kan şekeri zırt pırt değişkenlik gösteren adamın büyük öğün yedikten sonra mideside büyük olacağı için bir süre işler çok fena sarpa sarıyor. Bakın daha karnım acıkmadı hiçbir şekilde nargileye gidecem birazdan mecbur 1-2 şey yemem gerek yoksa başım ağrır yoksa onuda yemicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Yeni çıkmış https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/616516_468601533158573_1332649971_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 http://www.protein7.com/news/index.php?s=urun-goruntule&id=212 vs http://www.neosante.com/23540/12680 karar veremedim help pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 neosantedeki ciddi ucuzmuş ama gaspari nin içeriğinin iyi olmadığını yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 tiLi said: neosantedeki ciddi ucuzmuş ama gaspari nin içeriğinin iyi olmadığını yazmıştım Biraz araştırdımda Xpro Nutrition için pek iyi demiyorlar. Ama gaspariyi ciddi derecede övüyorlar özellikle Onwhey ile kapışıyor. Hoş komplex proteinmiş kendisi antreman sonrası için pek uygun değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Gaspari'de fiyat cilginmis :) Blend protein kendisi ama idman sonrasi da gider. Yani idmandan sonra whey almak ile blend almak arasindaki fark cok cok kucuk olmali. Hatta idman sonunda whey almak bile ne kadar etki ediyor muamma benim icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Cellucor C4ten çok memnun kaldım. Jack3d gibi stim dick mevzusu da yaratmadı, aksine maşallah hep selamlardaydı oğlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Bugün 2.öğünüm yani demin yarım litre kefir 4 yumurta birde 100-200 gr dana böbrek yedim. Atımı hazırlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Soris said: Bugün 2.öğünüm yani demin yarım litre kefir 4 yumurta birde 100-200 gr dana böbrek yedim. Atımı hazırlayın. ahasdasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 selam, daha önce protein tozu ve kreatin kullanmadım hiç. 4 - 5 senedir falan düzenli body ve fitness yapıyorum. fakat öyle bir yere geldim ki, tam body'e yönelik beslenmiyor olmamın da etkisiyle (daha çok et, yumurta vs. yiyor olmam lazım aslında) bir üst seviyedeki ağırlık grubuna çıkamıyor gibiyim artık. bu yüzden protein tozu ve kreatin alıcam. anam 11 ağustos'da amerika'ya gidiyor, ondan almasını isticem. daha önce kullanmadığım için (salonun kafeteryasında shake içiyorum arada, bazen de protein barlarından alıyorum) markaları çok bilmiyorum. bir arkadaşım muscletech'i önerdi, bir de optimus varmış galiba. ne aldırayım ben şimdi sevgili anacağıma oradan ? kreatin ve protein tozu önerilerinizi beklemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Fiskobirlik findik ezmesi ile sarelle findik kremasini birlestirip kasikladim. Icimde garip patlamalar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Ben 1200gr optimum nutrition micronized creatine aldim.Protein olarak da bu sene optimum %100 whey kullanicam. Yani ON fena degil ozetle. Baska aklina bisey gelen varsa soylesin. Buarada almisken araya bir iki multivitamin falan da at bari. 4-5 sene duzenli gittiysen ciddi sure. Ne durumda compound rekorlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 arada bir foto koyun bari. onu yaptım bunu yaptım diyince bise olmuyo. foto koyarak birbirimizi daha da gazlayabiliriz bence sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ben başlayalı toplamda 3 ay ama programlı falan 1 ay oldu o yüzden pek bişi yok :D Ama çok farketti, Kanuni gibi bıyık bırakacam bide ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 -Deno- said: selam, daha önce protein tozu ve kreatin kullanmadım hiç. 4 - 5 senedir falan düzenli body ve fitness yapıyorum. fakat öyle bir yere geldim ki, tam body'e yönelik beslenmiyor olmamın da etkisiyle (daha çok et, yumurta vs. yiyor olmam lazım aslında) bir üst seviyedeki ağırlık grubuna çıkamıyor gibiyim artık. bu yüzden protein tozu ve kreatin alıcam. anam 11 ağustos'da amerika'ya gidiyor, ondan almasını isticem. daha önce kullanmadığım için (salonun kafeteryasında shake içiyorum arada, bazen de protein barlarından alıyorum) markaları çok bilmiyorum. bir arkadaşım muscletech'i önerdi, bir de optimus varmış galiba. ne aldırayım ben şimdi sevgili anacağıma oradan ? kreatin ve protein tozu önerilerinizi beklemekteyim. ulan bak yakarım bu spor genel bölümünü, hiçbir sorumuza cevap alamıyoruz. nerede buranın area master'ı !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 on whey al işte protein tozu. creatine bilmiyorum ben. ama bir kac sayfa once (diger baslıkta da olabilir) perfectionist'in guzel bi yazısı var. onu incele. marka var mıydı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 http://www.bodybuilding.com/store/opt/whey.html http://www.bodybuilding.com/store/opt/crea.html muscletech gereksiz pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 tozdan once yemek duzenine baksan ? et yumurta cok sallamiyorumn demissin gunde bir ogun yersem yiyorum ise bu onu gunun tum ogunlerine cevir once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Aynen. Cevap vermek için verdim ama asıl tavsiyem o yönde olurdu. Et süt yumurta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 JACK 3d http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/551153_389470907775527_1575119798_n.jpg nedir ne değildir kulanan var mı? 100tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Killer said: JACK 3d http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/551153_389470907775527_1575119798_n.jpg nedir ne değildir kulanan var mı? 100tl Nerde 100tl ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Nihaha gizli SÖYLE NE İŞE YARIYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Fly said: tozdan once yemek duzenine baksan ? et yumurta cok sallamiyorumn demissin gunde bir ogun yersem yiyorum ise bu onu gunun tum ogunlerine cevir once abi yok ya ben de denedim onu ama.bi yerden sonra her sabah omlet yemekten ve hergun bi konserve dardanel ton yemekten acaip baymıstım.birde dardanel ton acaip pahalı ztn ahah bu yuzden almak lzm dursun.alternatif oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar