cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Red said: bende orda otururken gece taksimden geldiğimi hatırlıyorum tek dolmuş.bazen direk devam ettikleri oluyor gece yok ben ztn sarı dolmuş gidiyorsa güzel semttir demek istedi sandım ondan öyle deim :) ama maltepe sahil kartal sahil hava karardımı kaçmak lzm :) artık o kadar değil ya rahatladı baya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 yav said: cavanagh said: pogodi said: taksimden kalkan sarı dolmuşların geçtiği her muhit bence istanbulun en güzel yerleri bayn. olay bu aslında niye kimse sölememiş daha evvelden ehue bunlar gece kaça kadar oluyor? bilmiyorum ama bağlarbaşında oturuyorum, hiç eve dönemediğim olmadı. trafiksiz 15 dk çokzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 adam cavanagh mış kutulu diyoruum sdfs valla 2 snee önce oturuodum abi bir çok defa kız arkadaşım anam teyzem gündüz gece farketmez sahilde sağ taraftan yürüyor diye(pendikten geliş sağ taraf ) arabaların durdugunu yada korna çaldığını söylediler. o civarda çok oluyomuş yani.sağdan yürüosan bunda iş var muamelesi görüyor ki sahilde ilk sıradada oturuoduk doğlak olarak bi yern bi yere yürürken deniz tarafına inme gereği duymuyor kimse sdfds onun harici araba yokken minibus yoluna karanlıkta yürümek ne bilim resmen kısmet meselesi ahah.o alt geçit vs.kaç defa hırsız ugursuz torbacı takıldı peşime say say bitmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 poğodi said: yav said: bunlar gece kaça kadar oluyor? bilmiyorum ama bağlarbaşında oturuyorum, hiç eve dönemediğim olmadı. trafiksiz 15 dk çokzel. eve dönemediğin gün zaten bidaha hiç dönemezsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 neden g'yi ğ yapma ihtiyacı hissettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ginaly said: dasaaa gel yanımda kal lan. abi evini ayarla, güzel bi yerden hemen at beni eve. geniş bi ev alırsan hatta kullanmadığın bi dolaba mukavva kutu atarsan oraya bile yerleşebilir kirayı püskevit olarak ödeyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Höly said: neden g'yi ğ yapma ihtiyacı hissettin? özel mesaj gitmesin diyedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 yzaıyor bence gizliden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 en son alıntı düğmesine bastıktan sonra istersek mesajı silelim yine öm gitmiyomuydu alıntı yapıpta yapmamaya çalıştığımız elemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 fotoğrafçı yav, tinerciler kesicek bunu said: Höly said: neden g'yi ğ yapma ihtiyacı hissettin? özel mesaj gitmesin diyedirgitmiyo muymuş peki sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ahahasdlkjdsakj gidiyomuş meğersem ben nerden bileyim öğrenmiş olduk zaaa istanbulda biber gazı ascam makinenin askısına asdad bişi olmaz bana:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Onlar onu damardan alırlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 hızlı koşarım atletikim boyum uzun suratımdaki iyi çocuk ifadesini çaktırmazsam bişi olmaz dadsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Baktın kaçışın yok deli deli hareketler yap.Keserim lan hepinizi de al yerden camı kes kendi kolundan biraz sonra saldırıyormuş gibi yap.Sonucu yazarsın çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 iki dayı iki koluna girip kelebeği gösterdiler mi bütün o yazdıkların uçar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Bazı durumlar vardır yeğen ; açar götü verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Akhlaur said: Baktın kaçışın yok deli deli hareketler yap.Keserim lan hepinizi de al yerden camı kes kendi kolundan biraz sonra saldırıyormuş gibi yap.Sonucu yazarsın çok merak ediyorum.mezar taşına yazdırır,oradan öğreniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Akhlaur said: Bazı durumlar vardır yeğen ; açar götü verirsin. tecrübe konuşmuyor inşallah (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konu çok seri bir şekilde benim göte bağlandı hayretler içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 artık threadi kapatabiliriz pfff araya post girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 İşte İstanbul böyle bir şehir, neyin dönüp dolaşıp ne olacağı belli olmuyor sdfdg, o yüzden aman tinerci mahallelerinde ev tutma Taksim'e yakın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 yav said: Akhlaur said: Bazı durumlar vardır yeğen ; açar götü verirsin. tecrübe konuşmuyor inşallah (:D asfdhgasdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 pogodi said: yav said: cavanagh said: pogodi said: taksimden kalkan sarı dolmuşların geçtiği her muhit bence istanbulun en güzel yerleri bayn. olay bu aslında niye kimse sölememiş daha evvelden ehue bunlar gece kaça kadar oluyor? bilmiyorum ama bağlarbaşında oturuyorum, hiç eve dönemediğim olmadı. trafiksiz 15 dk çokzel. 24 saat onlar. Bu arada Ataşehir falan denmiş, saçma saçma yerler onlar. Arabasız ulaşım imkansız, toplu taşıma iptal oluyor belli bir saatten sonra. Gece taksiye deli para bayılırsın ya da içmezsin arabayla gidersin, baya dev sıkıntı. Ben şu anda tam Göztepe, Caddebostan arasındayım, caddeye yürüyerek 5 dakika, metrobüse taksiyle 8 lira mesafede, yeşillikler içinde nezih bir sokakta dünya tatlısı 120 metre kare 2+1 eve 1250 lira veriyorum. İki kişi kalmakta fayda var, hem eğlence hem bölmece. İşin de nerede olduğu artık toplu taşıma kullanacaksan o kadar farketmiyor. Ev arkadaşımın ofisi taksim'de, çok rahat buradan 45 dakikada geçiyor işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 göldbären said: poğodi said: yav said: bunlar gece kaça kadar oluyor? bilmiyorum ama bağlarbaşında oturuyorum, hiç eve dönemediğim olmadı. trafiksiz 15 dk çokzel. eve dönemediğin gün zaten bidaha hiç dönemezsin... alıntı gidiyo mu gitmiyo mu onu deniyorum sdsf edit: vay anasını gidiyomuş, ben kaç kişiye arkalarından laflar soktum güya böyle ehahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar