razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1jnvalMZm6A ohş 200 kişilik yarışlar ve gameplay grafikleri çok iyi. videonun son 40sn'si orgazmik. ubisoft oyunu çok iyi yere getirecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Çok severim trackmania serisini, deli eğlencelidir. Bunu alabilirim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 beleş olanını ne oynardım ya saniye kasıcam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Saniyeyi bırak salise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 bu oyuna harcadığım vakti başka adam gibi bişeye harcasaydım daha güzel bir insan olabilirdim sanırım :D trackmania.gen.tr diye forum var bekleriz boşaldı gerçi içi artık çoluk çocuk takılıyo 3-5 tane. Zamanında ne turnuvalar düzenlerdim amma uğraşırdım ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ne zaman çıkıomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 -Nae said: ne zaman çıkıomuş 14 eylül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 deli focus lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 çogzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 yav said: bu oyuna harcadığım vakti başka adam gibi bişeye harcasaydım daha güzel bir insan olabilirdim sanırım :D trackmania.gen.tr diye forum var bekleriz boşaldı gerçi içi artık çoluk çocuk takılıyo 3-5 tane. Zamanında ne turnuvalar düzenlerdim amma uğraşırdım ya :/ Turkish Delight diye takım kurmuştum, sizin o süper takıma karşı final oynayacak kadar geliştirmiştik. Hey gidi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=77r-ghIOQso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Adına yakışacak bir oyun olacak gibi duruyor. nfs4 den sonra en çok zevk aldığım yarış oyunları önceki versiyonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 level'ın cd'sinde görüp oynamıştım ilk oyunu. çok uzun süre oynadım, inanılmaz eğlenceli geliyordu bana. hala ara sıra açıp oynuyorum. güzel olmuş trailer falan, boş zamanlarda ultimate eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 off çok iyi. Sene bilmem kaç Nvidia model aldığım ekran kartından çıkmıştı CD si. Bu nedir diye kurup saatlerce başından kalkamamıştık. Steam'e eklememişler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 mail geldi; said: http://files.trackmania.com/email/launch/trackmania2-canyon-logo.png Dear TrackMania Players, We are very excited to announce the release of the new TrackMania, PC's most popular online racing game with 10 million registered players! TrackMania ² Canyon is ready for you! Pure fun, faster, more beautiful and always easy to handle! Between the loops, wall rides, ramps and dozens of other insane jumps, you can expect the ride of your life. And TrackMania ² Canyon arrives with an immense innovation: ManiaPlanet. This new gaming system's objective is to offer the best online experience. Thanks to the creativity of the players, it will be dynamic, diverse, energetic and passionate. The game is exclusively available for download on www.trackmania.com We cannot wait to share with you the joy of playing together. See you on the track soon! The team Nadeo-Ubisoft http://files.trackmania.com/email/launch/footer.png http://files.trackmania.com/email/launch/footer2.png ayrıcana: http://forum.trackmania.gen.tr/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ManiaPlanet işi yüzünden Steam'e gelmeyecekmiş. Eğer gelirse de verilen keyler Steam'de aktif edilecekmiş. Tek zararı dolar yerine euro var yani. Aldım ben. Nick Quirah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Kimler alacak? Alsam mı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Oooh çok iyiymiş. Ben de alabilirim. Ama önce bi Fallout New Vegas oynamam lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Aldım ben. Öyle çok bakamadım daha da hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 güzel oyunda adamlar sanki fazla iyi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 oynayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 istiklal marşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Almamak için zor tutuyorum kendimi. Sim City mi alsam ya of. Oynayan var mı ? Yine ellerim kaşınıyor, bir şeyler alacağım illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar