Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elmada kurt oluşması


sylvanas

Öne çıkan mesajlar

dışarıdan gelmek zorunda, eğer çok hızlandırılmış bi evrim geçirtmiyorsan elmadaki amino asitlere elmanın içinde şans eseri elma kurduna dönüşen.

kurt, kurt olarak gelmek zorunda değil tabi, çeşiti şekillerde .invis atabilir. Elmada hep var olup, fırsatını bulduğunda çoğalıyor olabilir, havada sık sık uçuşan bişeyden bulaşıyor olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bağırsak bazik ortama sahip. Ayrıca bağırsakda yaşayan canlılar bağırsağın koşullarına göre dayanıklılığa sahip. Bağırsağın pH'ına dayanabilir, bağırsağın yüzeyine tutunabilecek donanıma sahiptir, bağırsaktaki parçalanmış besinleri alabilir vs vs.


İkisi farklı o yüzden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kurtcuklar çok psiko ve nispeten dirençli :D
çok detaya girmicem ama organlar arasını kemire kemire geçeninden tutun da yuttuktan sonra akciğerlere çıkıp, boğaza burna çıkıp sonra geri barsaklara inen kurtçuklar var.
biz gene şanslıyız bizdeki kurtlar yiyerek bulaşıyor, daha egzotik yerlerde ayak derisini geçerek giren manyaklar var.
bir kurtun erişkin hali bağırsakta bulunur. eğer başka dokuya gidiyorsa erişkin değil, ara formudur, insanı da ara konak olarak kullanıyordur
Seagle 'ın dediği gibi organize yapıya sahip bi canlının yaşayabileceği en güzel yer bağırsaklardır, her türlü iyon, amino asit glukoz mineral vitamin hazır halde :) o yüzden orayı tercih ediyorlar.

edit: elmadaki kurtlar yapmaz tabii bu hastalıkları onlar midede extra protein olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...