Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 istanbulda güzel kaliteli money clip nereden bulabilirim? kankashop diye biyerde var ama ordakiler dandik. o ne diye soracak olan olursa; http://www.crevecoeur.com/cj_JT5M564_Money_Clip_Sterling_Silver_Money_Clip.jpg http://www.google.com.tr/search?tbm=isch&hl=tr&source=hp&biw=1024&bih=629&q=money+clips&gbv=2&oq=money+clips&aq=1&aqi=g1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=600l6006l0l8242l17l16l3l4l5l0l303l1924l0.4.4.1l9l0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 lastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 cüzdan taşımamak için mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 abimde çok para var galiba istif yapıcak böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 http://www.buldumbuldum.com/ var, bulamadım gerçi ben burda baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 SO CHIC vb. aksesuar dükkanlarında bulabilirsin. Gümüş olanların sanırım 50 TL civarı bi fiyatı var. Sadece para değil kredi kartlarını falan tutarken de cebin çantanın karışmamasını sağlıyor. Aktiftabletle zamanında dalga geçmiştim kullandığı için ama baya faydalı bişeymiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 pontipati said: http://www.buldumbuldum.com/ var, bulamadım gerçi ben burda baktım bu ne güzel bi siteymiş yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 para bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 git bi kırtasiyeye al bi kalın ataç, taam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 karbon fiber olanı var, ararsan bulursun. pahalıydı ama o da güzeldi. bende para bolk diyorsan alınır yani eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bir kartlık bir de bu cüzdanın yerini tutar ya zaten. don draper abime özenip almaya düşündüm bir an, sonra clipse koyacak kadar paramın olmadığını farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Kartlik olup dis kisminda clips olan seyler var baya hos.Ben oyle tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 istiklalde emo ıncık cıncığı satan pasajda var bol bol çeşit. Darqainu said: Kartlik olup dis kisminda clips olan seyler var baya hos.Ben oyle tercih ediyorum Ben de ondan tercih ediorum. smartclip diye geçiyo onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 moneyclipli cüzdanlar var büyük alışveriş merkezlerinde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 paralarını rulo yapıp lastikleyeceksin, gangsterler böyle yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Esh said: yeterli. resmin adı güzelmiş, gecemi şenlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Parayı araya sıkıştırıp sonra cebe mi atıyoruz? Biraz görgüsüz bir şey gibi geldi ya, birşey ödeyecekken cepten komple çıkar ne kadar paran var yok gözüksün aradan çıkar öde. Umarım yanlış anlamışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 araya tanıdık sokuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 clipleyecek kadar cok para tasiyormusunuz yaf yaninizda genelde? ben hemen hemen hic tasimiyorum her halti banka karti ile odedigimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 5 tane banknot + 4 tane kredi kartı atm kartı ırt zırt gibi kombinasyonlar için ideal. Öyle tomarla parayı zaten koyamazsınız içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 zenci misin abi money clip ne ya olmadi rulo yap ole tasi http://www.path2success.info/images/money_roll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 sdeceokuyangenç said: pontipati said: http://www.buldumbuldum.com/ var, bulamadım gerçi ben burda baktım bu ne güzel bi siteymiş yav bayağı oldu açılalı, tutmuş olacak ki izmirde ege park'ta standlarını bile görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 taksimden 14 tl ye buldum dün. kendime almadım zengin değilim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Ben de genelde çok az ya da hiç para taşırım. Eşşek kadar cüzdan cepte çok yer kapladığı gibi oturma kalkması problem oluyo rahatsız ediyo, ayrıca yaz aylarında kıçımı yakıyo resmen. Tabi şort vs gibi arka cebi olmayan şeyler giyince de direkman problem. smartclip kolaylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar