Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok bunaldım

kami

Öne çıkan mesajlar

2.5 senelik sevgilimin geçen hafta beyninde 3-4 cm'lik bir tümör olduğu ortaya çıktı. Dün Ankara'ya gitti bugun biyopsi olmuş yarın da tümorun iyi huylu mu kötü huylu mu olduğu belli olacak. Ya kötü çıkarsa diye kafayı yemek üzereyim...

Ameliyat filan olursa fiziki bi sakatlık çıkma riski yüksekmiş... Tüm sülalesinde kanser var. Uzun zamandır gitmek istediği yerlere hep üşengeçliğimden gidememiştik onun acısı da var şimdi istesekte gidemiyoruz...

Normalde İstanbul'da oturuyoruz Ankara'dan ne zaman dönecek nasıl dönecek aylar sürecek mi hiç bilmiyorum. Nasıl destek olacağımı da bilmiyorum iyi olucam diyip duruyo o beni avutuyor resmen.

İçimi dökmek istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

geçmiş olsun
neden gitti ki ankaraya. istanbulda tedavi olsaydı?

Ablası da zamanında kanserden çekmiş ve 3-4 kere beyin kanaması geçirmiş biri. Onun zamanında ablasıyla ilgilenen ameliyatlarını yapan doktora görüneceklermiş. TR'nin en iyi doktorlarından biri olduğundan başka biriyle uğraşmak istemediler. Doktor'da Ankaraya taşınmış iş için mecbur gittiler. Adamın adı memet özekmi neymiş tam hatırlamıyorum şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen gecmis olsun.

once sabirli olmaya calismak lazim bu uzun suren tedavili hastaliklarda. hastaligiyla birlikte surec icerisinde fiziksel degisiklikler meydana gelebilir kiz arkadasinda(saclarin kesilmesi vb.) daha fazla destek cik, yaninda oldugunu goster. aksi takdirde "beni begenmiyor artik, sevmiyor" depresyonuna cok kolay girebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Frantic said:

aynen gecmis olsun.

once sabirli olmaya calismak lazim bu uzun suren tedavili hastaliklarda. hastaligiyla birlikte surec icerisinde fiziksel degisiklikler meydana gelebilir kiz arkadasinda(saclarin kesilmesi vb.) daha fazla destek cik, yaninda oldugunu goster. aksi takdirde "beni begenmiyor artik, sevmiyor" depresyonuna cok kolay girebilir.

Yav dün gece ben uyurken apar topar gitmişler normal vaktinden önce. Sol kolumu oynatamıyorum diyordu. Bikaç gün sonra muhtemelen bende giderim yanına. O psikolojiye sokmamaya çalışcam da ben de mal oldum resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

kami said:

2.5 senelik sevgilimin geçen hafta beyninde 3-4 cm'lik bir tümör olduğu ortaya çıktı. Dün Ankara'ya gitti bugun biyopsi olmuş yarın da tümorun iyi huylu mu kötü huylu mu olduğu belli olacak. Ya kötü çıkarsa diye kafayı yemek üzereyim...

Ameliyat filan olursa fiziki bi sakatlık çıkma riski yüksekmiş... Tüm sülalesinde kanser var. Uzun zamandır gitmek istediği yerlere hep üşengeçliğimden gidememiştik onun acısı da var şimdi istesekte gidemiyoruz...

Normalde İstanbul'da oturuyoruz Ankara'dan ne zaman dönecek nasıl dönecek aylar sürecek mi hiç bilmiyorum. Nasıl destek olacağımı da bilmiyorum iyi olucam diyip duruyo o beni avutuyor resmen.

İçimi dökmek istedim.

boşver hacı beterin beteri var. ya senin beyninde ur olsaydı ?
Sosyal ağlarda paylaş

odullusoru said:

kami said:

İçimi dökmek istedim.

boşver hacı beterin beteri var. ya senin beyninde ur olsaydı ?

Benim beynimde olsa böyle koymazdı.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim dostlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...