kami Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 2.5 senelik sevgilimin geçen hafta beyninde 3-4 cm'lik bir tümör olduğu ortaya çıktı. Dün Ankara'ya gitti bugun biyopsi olmuş yarın da tümorun iyi huylu mu kötü huylu mu olduğu belli olacak. Ya kötü çıkarsa diye kafayı yemek üzereyim... Ameliyat filan olursa fiziki bi sakatlık çıkma riski yüksekmiş... Tüm sülalesinde kanser var. Uzun zamandır gitmek istediği yerlere hep üşengeçliğimden gidememiştik onun acısı da var şimdi istesekte gidemiyoruz... Normalde İstanbul'da oturuyoruz Ankara'dan ne zaman dönecek nasıl dönecek aylar sürecek mi hiç bilmiyorum. Nasıl destek olacağımı da bilmiyorum iyi olucam diyip duruyo o beni avutuyor resmen. İçimi dökmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 geçmiş olsun neden gitti ki ankaraya. istanbulda tedavi olsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 çok geçmiş olsun. senin yakınlığına en fazla ihtiyaç duyacağı zamanlarda umarım sen de ona güç verecek kadar metanet gösterirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 fede said: geçmiş olsun neden gitti ki ankaraya. istanbulda tedavi olsaydı? Ablası da zamanında kanserden çekmiş ve 3-4 kere beyin kanaması geçirmiş biri. Onun zamanında ablasıyla ilgilenen ameliyatlarını yapan doktora görüneceklermiş. TR'nin en iyi doktorlarından biri olduğundan başka biriyle uğraşmak istemediler. Doktor'da Ankaraya taşınmış iş için mecbur gittiler. Adamın adı memet özekmi neymiş tam hatırlamıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 aynen gecmis olsun. once sabirli olmaya calismak lazim bu uzun suren tedavili hastaliklarda. hastaligiyla birlikte surec icerisinde fiziksel degisiklikler meydana gelebilir kiz arkadasinda(saclarin kesilmesi vb.) daha fazla destek cik, yaninda oldugunu goster. aksi takdirde "beni begenmiyor artik, sevmiyor" depresyonuna cok kolay girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 geçmiş olsun gerçekten. sabırlı, olumlu olmaya çalış. o kadar güçlü dur ki o da pozitif düşünebilip iyileşsin. iyileşince bu topiği gösterirsin ona:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Frantic said: aynen gecmis olsun. once sabirli olmaya calismak lazim bu uzun suren tedavili hastaliklarda. hastaligiyla birlikte surec icerisinde fiziksel degisiklikler meydana gelebilir kiz arkadasinda(saclarin kesilmesi vb.) daha fazla destek cik, yaninda oldugunu goster. aksi takdirde "beni begenmiyor artik, sevmiyor" depresyonuna cok kolay girebilir. Yav dün gece ben uyurken apar topar gitmişler normal vaktinden önce. Sol kolumu oynatamıyorum diyordu. Bikaç gün sonra muhtemelen bende giderim yanına. O psikolojiye sokmamaya çalışcam da ben de mal oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 geçmis olsun. normal herkesin basına gelebilecek bi olay gibi görüp morali yuksek tutmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 İyi huyludur iyi.. Bozmamak lazım moralleri, sen sağlam dur ki sevdiceğin de daha iyi hissetsin kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 kami said: 2.5 senelik sevgilimin geçen hafta beyninde 3-4 cm'lik bir tümör olduğu ortaya çıktı. Dün Ankara'ya gitti bugun biyopsi olmuş yarın da tümorun iyi huylu mu kötü huylu mu olduğu belli olacak. Ya kötü çıkarsa diye kafayı yemek üzereyim... Ameliyat filan olursa fiziki bi sakatlık çıkma riski yüksekmiş... Tüm sülalesinde kanser var. Uzun zamandır gitmek istediği yerlere hep üşengeçliğimden gidememiştik onun acısı da var şimdi istesekte gidemiyoruz... Normalde İstanbul'da oturuyoruz Ankara'dan ne zaman dönecek nasıl dönecek aylar sürecek mi hiç bilmiyorum. Nasıl destek olacağımı da bilmiyorum iyi olucam diyip duruyo o beni avutuyor resmen. İçimi dökmek istedim. boşver hacı beterin beteri var. ya senin beyninde ur olsaydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Geçmiş olsun.Geçen bir kitapta okumuştum iyi huylu tümör olma olasılığı yüksek diyordu sanırım beyinde.Yanlış bilgi vemeyeyim tabi ama morali bozmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 odullusoru said: kami said: 2.5 senelik sevgilimin geçen hafta beyninde 3-4 cm'lik bir tümör olduğu ortaya çıktı. Dün Ankara'ya gitti bugun biyopsi olmuş yarın da tümorun iyi huylu mu kötü huylu mu olduğu belli olacak. Ya kötü çıkarsa diye kafayı yemek üzereyim... Ameliyat filan olursa fiziki bi sakatlık çıkma riski yüksekmiş... Tüm sülalesinde kanser var. Uzun zamandır gitmek istediği yerlere hep üşengeçliğimden gidememiştik onun acısı da var şimdi istesekte gidemiyoruz... Normalde İstanbul'da oturuyoruz Ankara'dan ne zaman dönecek nasıl dönecek aylar sürecek mi hiç bilmiyorum. Nasıl destek olacağımı da bilmiyorum iyi olucam diyip duruyo o beni avutuyor resmen. İçimi dökmek istedim. boşver hacı beterin beteri var. ya senin beyninde ur olsaydı ? Benim beynimde olsa böyle koymazdı. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 hacı çok geçmiş olsun. öyle kızın yanında falan üzüleyim deme gelir döveriz paticik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bu hastalık durumlarında zor da olsa morali yüksek tutmak gerekiyor başka çare yok. Çok geçmiş olsun, inşallah iyi huyludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 geçmiş olsun ağbey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Inan cok uzuldum benzer bir olayi bende yasadim uzun bir tedavi sureci sonunda iyilesti su an durumu gayet iyi hatta benden iyi diyebilirim :). Moralini yuksek tut unutma en cok ihtiyaci olan insan sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 acil şifalar,geömiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 geçmiş olsun.umarım iyi huyludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 geçmiş olsun. benim de çok yakın arkadaşlarımdan birinde lenf kanseri çıktı. onun iyi huylu çıktı, umuyorum ki kız arkadaşının da iyi huylu çıkar ve çok fazla yıpranmadan her şey yoluna girer. acil şifalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 geçmiş olsun, acil şifalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 acil şifalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 geçmiş olsun. ayrıca this MelvinUdall said: senin yakınlığına en fazla ihtiyaç duyacağı zamanlarda umarım sen de ona güç verecek kadar metanet gösterirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 geçmiş olsun, umarım iyi huylu çıkar tümör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 asriel vardi o ne oldu peki gecmis olsun dostum bu arada acil sifalar versin insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar