Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iraqi civilians 'killed' in Turkey air strike

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kurdish rebels, kurdish fighters. Araya ufacik terorist lafini sikistirmislar neyseki. Diger turlu olan biten ortadayken kendimizden suphe bile ettirirler hani su haberle.

said:
The PKK, which the US and the European Union consider a terrorist organisation, is fighting for autonomy in the region.
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=Iv-Xn5T5VAo

sivilleri hedef alma bu oluyor.

el cezire gibi zamanında el kaide propagandası yapan kanalda bi zahmet akıl vermesin be yav terör konusunda.
Mesaj tarihi:
biz de öyle diyoruz, hep bilmemnereli isyancılar, militanlar vs, hiç falanca terörist dendiğini duymadım yabancı bariz terörist örgütler için.
Mesaj tarihi:
Sam said:

biz de öyle diyoruz, hep bilmemnereli isyancılar, militanlar vs, hiç falanca terörist dendiğini duymadım yabancı bariz terörist örgütler için.
Devletler arasında benim tanımadığım , bana karşı olan herkes teröristtir anlayışı hakim olduğu için birbirlerinin ''teröristlerine'' aralarında problem olmadığı sürece aynı gözle bakmıyorlar.
Mesaj tarihi:
Operasyonu kinamak icin Taksim'e yurumus serefsizler, polis dagitmis. Hic yanlisi degilim ama bunlar bu sekilde provoke ettikce halk bi ayaklansa da bi temiz sopalasa, agizlarini burunlarini kirip gonderse geri diyorum ama bu kadar koyunla ve yandas ile cok zor.
Mesaj tarihi:
mani said:

http://www.youtube.com/watch?v=Iv-Xn5T5VAo

sivilleri hedef alma bu oluyor.

el cezire gibi zamanında el kaide propagandası yapan kanalda bi zahmet akıl vermesin be yav terör konusunda.

Burda ne oluyor kim kime ateş açıyor anlamadım ?

Ha tamam biraz bakındım teröristler karakola saldırıyor pervari çatışması.
Mesaj tarihi:
asker kamuflajıyla yaklaşıyor işte adam. ama polis kontrol noktasında görevli polis çantanın askeri olmadığını anlayıp uyarıyor sanırım sonra saldırıyorlar işte. ordan geçen 2 tane çocuk yaralanıyor. siviller olmasına rağmen roketatarla saldırıyorlar işte.
  • Yeni Oluştur...