yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 http://english.aljazeera.net/news/middleeast/2011/08/2011821192223816952.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 oo cnne falan da çıkalım eğlence büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 dolasmasalarmis oralarda. teroristi sinirinda barindirip bisey yapmayan ulke qq yapmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 israil kafası da aşağı yukarı böyle bişey değil mi? buyrun tartışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 baya köyde yıkılmış hep fotoları vardı nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Kurdish rebels, kurdish fighters. Araya ufacik terorist lafini sikistirmislar neyseki. Diger turlu olan biten ortadayken kendimizden suphe bile ettirirler hani su haberle. said: The PKK, which the US and the European Union consider a terrorist organisation, is fighting for autonomy in the region. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 sitenin yayın organının kime bağlı olduğunu merak ettim hep ''rebel'' , '' separatist'' demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Iv-Xn5T5VAo sivilleri hedef alma bu oluyor. el cezire gibi zamanında el kaide propagandası yapan kanalda bi zahmet akıl vermesin be yav terör konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 biz de öyle diyoruz, hep bilmemnereli isyancılar, militanlar vs, hiç falanca terörist dendiğini duymadım yabancı bariz terörist örgütler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 olur öyle arada sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Sam said: biz de öyle diyoruz, hep bilmemnereli isyancılar, militanlar vs, hiç falanca terörist dendiğini duymadım yabancı bariz terörist örgütler için.Devletler arasında benim tanımadığım , bana karşı olan herkes teröristtir anlayışı hakim olduğu için birbirlerinin ''teröristlerine'' aralarında problem olmadığı sürece aynı gözle bakmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 çeçen direnişçilerde sorun yok ama, LOLWUT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 var hepsi terörist. hamas terörist. benim derdim yok göte göt demekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 hep öyle diyorlardı zaten. bi kısım daha yeni yeni terrorist demeye başladı. yoksa hep rebel, fighter vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Operasyonu kinamak icin Taksim'e yurumus serefsizler, polis dagitmis. Hic yanlisi degilim ama bunlar bu sekilde provoke ettikce halk bi ayaklansa da bi temiz sopalasa, agizlarini burunlarini kirip gonderse geri diyorum ama bu kadar koyunla ve yandas ile cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 sen cecenlere direnisci filistinlilere militan dedigin surece o adamda pkkliya rebel der en azindan freedom fighter denmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 mani said: http://www.youtube.com/watch?v=Iv-Xn5T5VAo sivilleri hedef alma bu oluyor. el cezire gibi zamanında el kaide propagandası yapan kanalda bi zahmet akıl vermesin be yav terör konusunda. Burda ne oluyor kim kime ateş açıyor anlamadım ? Ha tamam biraz bakındım teröristler karakola saldırıyor pervari çatışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 asker kamuflajıyla yaklaşıyor işte adam. ama polis kontrol noktasında görevli polis çantanın askeri olmadığını anlayıp uyarıyor sanırım sonra saldırıyorlar işte. ordan geçen 2 tane çocuk yaralanıyor. siviller olmasına rağmen roketatarla saldırıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 karambol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 tavuğa yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Yani aynen istersen gökkuşağı bereli ok, adam roketi attımı sana eğitimin bir anlamı kalmıyor. Vur kaç işte ne yapabilirsin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Terör kampında isen sonuçlarına katlanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 PKKlılara terörist denmesi için Filistin'liye de, Çeçen'e de terörist diyeceksek bu bizim millette teröristi bağrına basmaya kadar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 rebelmiş pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Aket-Atum said: PKKlılara terörist denmesi için Filistin'liye de, Çeçen'e de terörist diyeceksek seve seve diyeceksin hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar