Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 oyle yapicam sanirim. 'the recent disruption has enabled many prisoners in the avadon dungeon to escape. go south and speak with Sevilin and Nathalie, the Hands who can help you regain control. Then go downstairs, find Eye Mamora, and do whatever he tells you to do.' su an durum bu. guneyde acamadigim kapiya gittigimde key'in yok, lockpick de yapamiyosun diyor. mage'den key dusmemis olma ihtimali? benim o key'i atmis olma ihtimalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 save'i upload etsene. Bakacagim ne halde OS X versiyonunda calisirsa. Oyunu indir dedim simdi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ediyim bi' sn. attim o.m. ilk dungeon'da takilan imba char'imla oynamak isteyen varsa onlara da atayim fdjlkfsdjfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ya exile (avernum)da daha bi ozgurduk yalniz. bunda buyu sistemi falan deismis. bakmislar mage ler cok op hemen lavuk lavuk area spelleri dayamislar. class lar yeto. fireball um nerde abi? neyse hikaye surukleyici en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ipadde oynuyorum, simdilik bayagi guzel. oyun mekanikleri ve oynanabilirlik kotu. ama ipadde bu kalitede bir rpg bulmusken sesimi cikarmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Oynanabilirlik PC'de epey iyiydi. Avernum'u hem Steam'de hem iTunes'de aldim, iPad'de oynamak daha zor. Dokunmatik ekran uyumunu pek yapamamislar. Oyuna baslayanlara tavsiyem mumkun oldugunca cok iksir biriktirmeleri ve cok zorda kalana kadar kullanmamalari. Oyun sonlarinda zor oluyor, o zaman isinize yararlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 oynanabilirlik bg'den, iwd'den falan daha kolay bence. bi' sorunla karsilasmadim o konuda. sadece transaction'larda biraz sorun yasiyorum. sattigim malzemenin satilip satilmadigini anlamak zor oluyor. para da gozukmuyor o ekranda. onceden bakmak lazim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 az önce bitirdim bi özet geçiyim senaryo: meh combat sistemi: meh skiller ve statlar: meh ama uzun süredir oynadığım en iyi rpg açık ara. özlemişim abi back to the bare bones tadında böle. tertemiz bi rpg işte. epeycene uzun (57 hours played le bitti) farklı sonlar cart curtta var. yane kesinlikle verdiğin paraya deyecek bi oyun. ama çok çabukta bezebilirsin sonuçta. loot sistmei felan berbat çünkü. inventory management berbat. ama buna rağmen gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 http://www.spiderwebsoftware.com/avadon2/ çıkmış yenisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Adamlar bir posta atar. Indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Fena oyun değil gibiydi, bi' 10-12 saat oynamışımdır. Ama dayanamamıştım gameplaye falan artık, hatırlıyorum. Oldschool takılcaz diye illa 1990'ların teknolojik yetersizliklerini de mi uygulamak lazım diye çok geçirdim içimden. Hadi grafikleri sıçbok yapıyosunuz eyvallah, rpg deyip acımızı içimize gömüyoruz. Ama biraz bi' gameplay, skill kullanımı vs. iyi olsun. Ama tabii son zamanlarda izometrik rpg olarak elmizde tutabileceğimiz en iyi oyunlardan biri bu. Hikayesi, settingsi falan da fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 kaç sefer şunlara başlayayım diyorum ama çağ gerisinde kalmış işlerle uğraşacak vaktim olmadığı için erteliyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Hey gidi spiderweb software... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 2 saat önce, Esh dedi ki: Hey gidi spiderweb software... adam yilda 1.5 milyon dolara yakin satis yapiyor. pek hey gidiligi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 ote yandan adam surda full time adam calistiracak kadar paramiz yok anca belki freelancer demis sdf https://jeff-vogel.blogspot.com/2019/08/why-all-of-our-games-look-like-crap.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 cdc 2018 konusmasini dinleyin, 59 dakika civarii bir konusma. orada gecmisten gunumuze her bir release de ne kadar kazandigini gostermis. (vergiler oncesi rakam muhtmelen. net profit demiyor cunku) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 gross sales mis. masraflar, vergiler ve karisi ile kendisi haricindeki 3. calisanin maasi cikmadan onceki rakamlar yani. en buyuk paralari shareware doneminde ilk oyunlarda bir kac sene, sonra dot.com bubble sirasinda 1-2 sene ve en son indiegame cilginligi sirasinda 3 sene kazanmis. aralarda cok az kazaniyor, oyun cikaramadigi sene hemen hic kazanmiyormus. cunku satislarin yuzde 90 i ilk release de 3 ay civari, sonra birden dip vuruyor diyor. oyun cikarmadigi seneler, remaster cikardigi seneler ve yeni oyun cikardigi tum senelerin icin, avadon black fortress a kadar, yillik geliri ortalama 200bin dolar diyor sirketin. blackfotress baya iyi satmis 2011 de. 750bin dolarlik satis yapmis. bugunun enflasyon rakami ile 860bin dolar falan yapar. ama bundan 1 maas cikacak, freelance artistlere verdigi paralar dusecek, tax odeyecek. cok iyi rakam gene de 2 kisi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 valla siz de yapın kazanın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 On 14.09.2019 at 11:18, Esh dedi ki: Hey gidi spiderweb software... Konuyu açalı 8 sekiz sene olmuş hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 ben exile 1-2yi i ilk oynadigimda orta1 deydim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Exile'i oynardım ben de çılgınlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar