Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avadon: The Black Fortress (izometrik-RPG)


OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

Daha önce kendi sitesinde satışa çıkan oyun Steame gelmiş ve sadece8.99$

Spiderwebi bilenler için oynanış exile&Avernum gibi. İzometrik sıra tabanlı bol diyalog içerikli eski toprak bir RPG isteyenler için bulunmaz bir fırsat. Ben direk Spiderweb yapıyor diye aldım 95-96 yıllarında exile oynamıştım sonra korsanını bulmuştum falan filan bir borç bildim kendime :D

http://store.steampowered.com/app/112100/

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun cok cooook iyi

said:
"Anybody who pines for the days of the older, massive classics and decries the state of the new streamlined, big-budget RPGs needs to put their money where their mouth is and buy this game. 90%"
RPGFan


cidden eskilere gittim oynarken, hikayede baya baya detayli

bu oyunu oynamassaniz RPG faniyim diye gezmeyin hic :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Oyun süper!

Risen ve Witcher son yılların en iyi CRPG'si diyordum ama Avadon'un yanında halt etmişler. Masaüstü tasını veriyor, eski RPG'lerin tadını veriyor. Karakterler, öykü, narrative her açıdan günümüzdeki oyunlardan üstün. Grafikler de iyi oldu Avadon.ini ile çözünürlük ayarlayınca (Windows'u bilmiyorum ama Linux'da çözünürlük ayarı çıkmıyor, elle ayarladım). Uzun oyun, dünyasına öyle bir çekti ki, başka hiç bir şey yapmak istemiyorum şu anda oynamaktan başka. Avadon dünyasının atmosferi imba. Chrone Trigger'ın pizel grafiklerle yaptığına yakın bir şey yapmışlar. Dialoglar arası Planescape tarzı tasvirler var, mekanlara girdiğinde de dialog kutusu açılıp ortamı tasvir ediyor, çok yetenekli bir GM yazmış gibi tam. Süper. Farklı NPC parti elemanlarıyla tekrar oynayacağım biter bitmez.

RPGFan'dan da 90 üstü almış zaten: http://www.rpgfan.com/reviews/Avadon_The_Black_Fortress/index.html

"Classic old school tactical gameplay, magnificent plot" demişler, tamamen katılıyorum. Dövüşler çok düşündürüyor, ayılamasına dalamıyorsun karşına fare filan çıkmadığı zamanlarda.

Hala oynamıyorsanız alıp hayatınızın hatasını yapıyorsunuz. Planescape ve Chrono Trigger'ın adı sayılabilecek kadar iyi oyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...