Teodor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 warband'ı çook severek oynamıştım. mist of pandaria çıkmasa havada kapardım şimdi indirim kovalarım steam de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 arkadaş kazakistan'dan hediye olarak gönderdi kütüphanede war of the roses pre-order olarak gözüküyor pek yakında yazıyor yükleyemiyorum hiçbişey yapamıyorum bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 kazakistan da dahamı ucuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 pre load yapamıyorum kıllandım ama açılmasına daha 20 saat var diyor. bekliyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 oyunu pre-order indirimindeyken almadıysanız almayın şu an, herkes tek oplar opu silah kullanıyor ve devin dediği "bize op olduğunu kanıtlamak için daha çok abuselayın". ilk 4-5 gün millet duruma uyanamamışken iyiydi de şimdi saçmaladı. fixlenirse yazarım. neyse farketmiyor gene silah değiştirdim dövüyorum heh. gerçi bugün bayağı olaya uyanamayan yeni insan başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Prolonged bill'den bahsediyorsun ama ben o kadar da fazla kullanildigina sahit olmadim. Belki oyun moduyla da alakalidir; ben genelde conquest oynuyorum. Su anda benim oyunda en hosuma gitmeyen sey squad leaderlarin uzerinde spawn olunabilmesi. Revive ve execution'in hic bir taktiksel onemi kalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 evet bill ama dün-bugün kullanan insan sayısı azaldı çok fazla yeni oyuncu başladığı için. ben de exe axe'dan WAAAAARHAMMMAAAA'ya geçtim yardırıyorum. :p şu an için düzgün gibi oyun, en azından insanlar farkına varana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Sam in katlettiği insanları izlerken oyunda duruyorum bazen dehşete düşüyorum. karşıma geçtiğinde ise... kaçıyorum bilader daha eziğim ben custom classları yeni açtım adamda zırh da var hammer ı ile çivi çakar gibi dallıyor. ama sam de bazen baktı ben kaçıçyorum acıyor bana salıyor beni ahahhaha her zaman kaçmıyorum ama etrafta birileri varken cesaretimin göstergesi olarak dan dun dalıyorum gruba alırız diye. :D Ama dün sam beni 3-4 kere kurtardı müteşekkirim. 1 kere de teke tekte hiç bulaşmadı bana böyle karşı karşıya geldik tam indirecekti hammer ı baktı geçti :D ahhaaha ben de koştum başka footman lere daldım. ama Sam hazırlanıyorum sana karşı sırhımı giyeceğim bugün bekle benis dlfkdsfksjdf Komutan ise acımadı. genelde aynı takımdaydık ama karşılıklı olduğumuz birkaç oyunda beni de diğer kurbanları gibi katletti. ben de ona acımadım ama. birde ikisi de baktım yerde yatıyorlar bizim takım elemanları execute etmemiş. son görevimi yapıp ben execute ettim onları. yabancıya gitmesinler skldfjsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ya sen kalkanla kapanıyorsun hakkın var tabii. senin kalkanı kırana kadar illa takım arkadaşların geliyor ya da nokta kaybediyoruz. 1-2 kere baktım denedim değmiyor. :p yalnız dün şeye çok güldüm. adamın birinde claymore vardı 5 kere kestim adam dellendi ben de WAAARHAMMMAAA alacam dedi, aldı, 2dk sonra "kimseye vuramıyorum bu ne biçim silah böyle" dedi çıktı ahah. kuvvetli ama çok kolay değil kullanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 öyle bi anlatıyorsunuzki canım çekti. alsammı bende değdimi parasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 benim için değdi. (m&b indirimiyle aldım) x-com çıkana kadar eğlenirim en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Birde şöyle bir oyun çıkıyor piyasaya. Buna benzer birşey yine. Tereddütte kaldım şimdi Chivalry: Medieval Warfare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Bu oyun kickstarterda fundlanmıştı. Ne çabuk bitirmişler. Gerçi çok para istememişlerdi düşük bütçeyle direk dandik olur demek istemiyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 kendi başlığı vardı onun, ikinci sayfada filan olsa gerek. xcom nedeniyle warhammmaaa katliamına ara verdim ama devam edicem sonra heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 15$ şuan steamde alınır mı mount and bladeden iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 alınır da sadece multi, m&b'den iyi denemez o bakımdan. ama multi olarak m&b vanilla halinden daha iyi millet baldırıçıplak koşmadığı için kantırsıtrayk usulü. oynayarak kazanılan parayla unlock ediliyor ekipman, ölünce gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 açıkçası alacaksam multi için alacam. multi warband'den kötü yani? vanillada multi yoktu bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 en son 100 ping limitli bir patch gelmişti. Hiç biryere giremez olmuştum. ( TR lokasyonlu server yok ) Sonra düzeltilecek dendi de hiç girip bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 vanilladan kastım modsuz hali, bence m&b multisinden iyiydi. instagib olmuyor dövüşler. evet o yama kısmında ne oldu bilmiyorum, oynamadım bayağıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 steam'de 5$ bu haftasonu. meh 23$ pre-order'dan şu hale ne kadar hızlı geldi. neyse o ara keyifle oynamıştım 2 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 chivalyr ile bas edemediler, adamlar marketin konusunda ezdi, promosyon uzerine promosyon, free weekendler fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 son 2 gundur baya sardı bu beni. oynayan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ben arada girip oynuyorum 5-6gb dl'yi göze alabilirsem, düzeltemediler update sistemini gitti. her yama bütün oyunu baştan indiriyor neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Helal olsun paradox'a yine bedava oyun verdi. Maillarınızı kontrol edin ekstra war of the roses keyi gönderiyor paradox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Steamden aldık biz mail ne alaka :) Steamden göndersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar