Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War of the Roses

GERGE

Öne çıkan mesajlar

oyunu pre-order indirimindeyken almadıysanız almayın şu an, herkes tek oplar opu silah kullanıyor ve devin dediği "bize op olduğunu kanıtlamak için daha çok abuselayın".

ilk 4-5 gün millet duruma uyanamamışken iyiydi de şimdi saçmaladı. fixlenirse yazarım.

neyse farketmiyor gene silah değiştirdim dövüyorum heh. gerçi bugün bayağı olaya uyanamayan yeni insan başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Prolonged bill'den bahsediyorsun ama ben o kadar da fazla kullanildigina sahit olmadim.

Belki oyun moduyla da alakalidir; ben genelde conquest oynuyorum.

Su anda benim oyunda en hosuma gitmeyen sey squad leaderlarin uzerinde spawn olunabilmesi. Revive ve execution'in hic bir taktiksel onemi kalmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bill ama dün-bugün kullanan insan sayısı azaldı çok fazla yeni oyuncu başladığı için. ben de exe axe'dan WAAAAARHAMMMAAAA'ya geçtim yardırıyorum. :p

şu an için düzgün gibi oyun, en azından insanlar farkına varana kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam in katlettiği insanları izlerken oyunda duruyorum bazen dehşete düşüyorum. karşıma geçtiğinde ise... kaçıyorum bilader daha eziğim ben custom classları yeni açtım adamda zırh da var hammer ı ile çivi çakar gibi dallıyor. ama sam de bazen baktı ben kaçıçyorum acıyor bana salıyor beni ahahhaha her zaman kaçmıyorum ama etrafta birileri varken cesaretimin göstergesi olarak dan dun dalıyorum gruba alırız diye. :D Ama dün sam beni 3-4 kere kurtardı müteşekkirim. 1 kere de teke tekte hiç bulaşmadı bana böyle karşı karşıya geldik tam indirecekti hammer ı baktı geçti :D ahhaaha ben de koştum başka footman lere daldım. ama Sam hazırlanıyorum sana karşı sırhımı giyeceğim bugün bekle benis dlfkdsfksjdf

Komutan ise acımadı. genelde aynı takımdaydık ama karşılıklı olduğumuz birkaç oyunda beni de diğer kurbanları gibi katletti. ben de ona acımadım ama.

birde ikisi de baktım yerde yatıyorlar bizim takım elemanları execute etmemiş. son görevimi yapıp ben execute ettim onları. yabancıya gitmesinler skldfjsdfs
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen kalkanla kapanıyorsun hakkın var tabii. senin kalkanı kırana kadar illa takım arkadaşların geliyor ya da nokta kaybediyoruz. 1-2 kere baktım denedim değmiyor. :p

yalnız dün şeye çok güldüm. adamın birinde claymore vardı 5 kere kestim adam dellendi ben de WAAARHAMMMAAA alacam dedi, aldı, 2dk sonra "kimseye vuramıyorum bu ne biçim silah böyle" dedi çıktı ahah. kuvvetli ama çok kolay değil kullanması.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...