Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

hype ustası bingildakin yazdıklarını okuyunca alıp ilk ayını oynayıp kaparız gibi geldi emin olamadım. hype ustası bile averaj hypelayabilmis yani.

40m raid degismezse almam bile zaten. oyunu zaten aksam 2 saat hafta sonu 3 saat oynuycaz orda da 40m i nerden topladık da raid yaptık.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

hype ustası bingildakin yazdıklarını okuyunca alıp ilk ayını oynayıp kaparız gibi geldi emin olamadım. hype ustası bile averaj hypelayabilmis yani.

40m raid degismezse almam bile zaten. oyunu zaten aksam 2 saat hafta sonu 3 saat oynuycaz orda da 40m i nerden topladık da raid yaptık.

kuzende yazmış zaten de bende bir özet geçeyim:

başından beri tekrar ettiğim gibi oyun sadece iyi bir themepark abi. yani öyle devrim niteliği taşıyan veya ürün olarak "aman tanrım çok iyi bunu oynamalıyız" bir şey değil. themepark seven adamların wow'a alternatif olarak bir araya gelip oynayabilecekleri bir oyun. bugüne kadar çıkan bütün themeparklardan (wow'u dışarıda bırakıyorum) daha sağlam bir temel gördüm oyunda closed beta olmasına rağmen. grafikleri çok hoş, artwork çok hoş, animasyonlar çok akıcı, oyun genel itibariyle çok akıcı, kombata biraz daha fazla derinlik eklenmiş, yep yeni bir dünya (diğerleri gibi bir diğerinden c/p edilmiş gibi değil), haliyle yep yeni bir content. class'lar diğer oyunların tekrarı niteliğinde değil. skiller genel itibariyle değişik ve eğlenceli. fakat en önemlisi iyi bir end-game content'e sahip olacak gibi görünüyor. yapımcılar end-game content'in önemini bilerek yola çıkmışlar.

diğer bazı themeparklar gördüğümüz gibi odak leveling dönümünde değil end-game bölümünde olacak diye umut ediyorum. daha göremediğim için çok iddialı konuşamıyorum.

tldr: oyunu ürün üzerinden hypelamak yanlış bilgi vermek olur. gerek türü gerek içeriği olarak hype'lık bir malzeme değil. yapmak istediğim hype "hadi gelin beraber oynayalım" noktasında. ürünün iyiliğinden değil, oyunun sunduğu platformdan yararlanma noktasında çünkü hepimiz wow dönemindeki o raid dönemlerini bazen bazen özlüyoruz. gönül ister ki beraber end-game oynayalım, casual raid yapalım, en önemlisi eğlenelim.

oyunu da verdiği paranın arkadasından üzülecek kimseye önermem. oyun ne kadardan çıkarsa çıksın alan adam ben bu parayı veriyorum ama bu paranın derdi beni germez diyerek alması gerek. beklenti içinde girerse çünkü "sadece" bir themepark bulacak.
Sosyal ağlarda paylaş

GW2 gem mantığı ile gidicem, gold ile trade edilebiliyor o da.

Gemstore'a yeni birşey geldiğinde ki (GW2'de bunlar sadece kozmetik veya unlimited gathering tool tarzında oluyor) goldpergem oranı artıyor.

Oyun ilk çıktığında 100 gem, 30-40 silver iken, şu anda 5-day high 9 golda varmış durumda.

Bu mantıkla ilerlerse PLEX ile subs karşılamak için hayvan gibi farm gerekir.

Eve oynayan birinden de duymak lazım tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

GW2 gem mantığı ile gidicem, gold ile trade edilebiliyor o da.

Gemstore'a yeni birşey geldiğinde ki (GW2'de bunlar sadece kozmetik veya unlimited gathering tool tarzında oluyor) goldpergem oranı artıyor.

Oyun ilk çıktığında 100 gem, 30-40 silver iken, şu anda 5-day high 9 golda varmış durumda.

Bu mantıkla ilerlerse PLEX ile subs karşılamak için hayvan gibi farm gerekir.

Eve oynayan birinden de duymak lazım tabi.

işi bilen ve ortalama üstü bir oyuncu plex'i 10-14 günde çıkartabiliyordu* en son. ben 4 karakterle mine yapıyordum 3 günde falan çıkıyordu. normal bir miner 12 günde çıkartıyor gibi düşün. fakat şöyle bir şey var, rare drop vs. söz konusu olduğunda olay tamamen değişiyor. tek bir rare dead space lootuyla sanırım 2-3 ayı karşılarsın. aynısı wildstar'da olacak. farm olarak bakmamak gerek sadece sonuçta oynarken rare bir şeyler düşecek. bunları kullanmak yerine satarsan çıkartabilirsin gibime geliyor.

[hr]

TESO bence baya yol gösterici olacak Wildstar'a. eğer teso patlarsa 2. - 3. aydan bence aylık ücreti çok zor yapmazlar in-game olarak. ki TESO kesin patlayacak yani, adım gibi eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...