Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 çetintaş ne cesetlover cıktın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Adam chubby ci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 zevkler tartışılmaz be red, güzel kadın güzel kadındır, şişmanı zayıfı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 zevklerin renklerin oldugu kategorilere şişman kadın dahil değil abi şişman ama güzel demek futbol diliyle iyi oynadık ama 5 yedik demek gibi bişi şişman çirkindir.yani şişmanlık tek başına bi çirkinlik bana göre spor yapsın öyle gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ha bu arada aklıma geldi,la senza da güzel gibidir,aklında bulunsun. abi benimde bu mor ve şu tarz iç çamaşırı çok hoşuma gidiyor(alt için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 yüzü güzel olsa nolcak, sarılmaya kalksam kollarım birleşmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ülen uzatmayın, kuşak farkı var, hadi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 abi kuşak farkıyla ne alakası var,o zaman şişman olan şimdide şişman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Canım anlatayım o zaman. Bizim zamanımızda kızlar kesinlikle küfür etmezlerdi.Erkekler kızların yanında birbirleriyle bile daha dikkatli konuşurlardı, mümkün olduğunca ağızlarını bozmazlardı.Bir kız ile erkek ilk çıktıklarında birbirlerinin elini tutmaktan çekinirlerdi. 3üncü buluşmada birbirlerinin bademciklerini muayene etmezlerdi. Yan masada sevgilisi ile oturan bir delikanlı bizim kendi aramızdaki yüksek sesli ya da küfürlü muhabbetimizden rahatsız olup, "hop, gençler, ne oluyor orada, ayıp oluyor" diye seslendiğinde, "pardon abi, özür dileriz" diyerek hemen mekanı terkediyorduk. Maddiyat tabii ki her zaman önemliydi ama sevgilimize aldığımız bir kitap onu gerçekten memnun ediyordu. Yani anlayacağın şişman o zaman da şişmandı ama anlayış şimdiki anlayış değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 topic neden kilitlendi bilmiyorum, o yüzden gereksiz mesajları silip tekrar açtım, glhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Of mesajlarımın hepsi uçmüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 AHAHHA RAMSES SDFASSDFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 gereksiz değil esas gerekli mesajları silen moderatörler utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Abi küfür etmedim bişey yapmadım,birini rencide etmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Standart türk sapığısın sen, farkında bile değilsin muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Geyik olsun maksadıyla forumda falan coşuyorum ben,normalde sokakta bayanlara böyle davranacak halim yok.Patide bayan nüfusunun çok az olması da böyle rahat olmamdaki etmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 RamsesII said: Geyik olsun maksadıyla forumda falan coşuyorum ben,normalde sokakta bayanlara böyle davranacak halim yok.Patide bayan nüfusunun çok az olması da böyle rahat olmamdaki etmen boşver Ramses dışarıda içini dökeceğini buralarda dökmen daha iyi.Sen arzuların insanısın seni anlamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 eyvallah paparnoz beni anlamışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 sen en asil duygunun insanisin ramses bakma onlara hepimizin icindeki bastirilmis durtulerin adeta disa vurumusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Testis geçme ama şenko :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 İsmi yeter: http://www.agentprovocateur.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 DoruK said: kaliteli jartiyer ortalama orgazm süresine +5 saniye katkıda bulunuyor vanq jartiyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ctrl s yapıp şarjlayabiliyosun bunu da ss ve katana gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 topicin yarısı kırpılmış ya şişko muabbeti bitmiş çetintaşın mesjada gitmiş fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar