goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 cetintas said: bir de asla gözlerinin içine bakma geyiği vardır...denemedim...deneyen var mı? bu eğer kavgadan kaçınarak köpeklerin alanından götüm götüm kaçacaksanız yapılır. götüm götüm derken topukları vura vura değil. yavaş ama stabil hızda ani hareket yapmadan, gözlerinizi dikmeden yana bakarak (asla arkanı dönmeden) kaçma, geri çekilme eylemi için. eğer arkanızı döner ve hızla giderseniz köpekteki "av kovalama" güdüsü tetiklenebilir. durduk yere kovalarlar niyesini bilmmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 cetintas said: bir de asla gözlerinin içine bakma geyiği vardır...denemedim...deneyen var mı? gözlerinin içine bakmadan aşk olur mu çetin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 korkmadığın sürece bişey yapmaz köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 yalan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bide köpekler korkunun kokusunu alırlar fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 o korkak kokunuzu sadece gerçek erkeklerin kullandığı bi oldspice duş jeli kokusu ile gizleyin. i am on a horse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 wilfred de bi molekul muhabbeti vardı du bulursam koyucam wilfred videoları daha tam düşmemiş yaa :( bulamadım bulabilen varsa koku molekul falan bi geyik vardı sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 sprey al yaklaştıklarını gördün mü sık etrafına biraz zaten koku alma yetenekleri gelişmiş götüm götüm kaçarlar o zaman (kedi üstünde denenmiştir 2gün kediye rastlamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 köpekler ortada yokken yattıkları noktalara işe kokunla bölgeni belli edeceksin, bu onları uzak tutacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 geldiklerini görünce kafan onların tarafına bakacak şekilde yere sırt üstü yat, tersten bak, dilini dışarı çıkar "HEHHE HEHHE HEHHE" şeklinde nefes al-ver. Artık onların arkadaşısın, akşamları içmeye gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 cetintas said: bir de asla gözlerinin içine bakma geyiği vardır...denemedim...deneyen var mı? medusa mı lan bu bişey olmaaaaz bi tek pitbull'dan korkun bide sahibi piskopat olan sivas kangaldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 çobanlık yapan köpekten korkun gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 izmir mi orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Besle bi kere bisey olmaz yahu. Hepsini de degil bir ikisini beslesen yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 neyse ona sorayım dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bi barınakla anlaş. elimde çok güzel köpek var de. gelir alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 o köpek düdüklerinin bazılarını ben de duyabiliyorum lan, fütursuzca çalmayın, hakkaten çok sinir bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 zombie apocalypse için faydası olur bak, bi sürü köpek parça pinçik eder zombileri sende ortalarında durup emirler verirsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ya da ısırılıp zombi köpek olurlar, ondan sonra al başına belayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 köpek zırhı bu günler için işte, http://www.ptak.org/splats/02.09.iowa_wisconsin/im001804_hotr_dog_in_armor_9286.jpg en kötü ne olabilir ki zaten, yenilmez zırhlı zombi köpek belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Köpeği eppek ile besle. Var öyle aparatlar ses çıkarıyor, köpek kovuucu diye arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 hoşt de gider abi. teçhizata ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 http://radioactiveliberty.com/wp-content/uploads/2009/Finanicial-Rape-Whistle-Political-Humor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 karşına şöyle bişey çıkmadığı sürece köpekten korkanın komşusu aç değildir http://img231.imageshack.us/img231/4994/presa3.jpg aralarından vals yaparcasına geç. ya da şu adam gibi adeta raksedercesine süzül http://www.youtube.com/watch?v=D1ZYhVpdXbQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar