senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 dizi mizi tukettim sanirim hepsini animelere saram diyorum da abi bu naruto bleach gitmiyor hakikaten bana, sirf oncesinden 300bolum izledim diye zorla izliyorum iksini de sdf basrollerinde dunyayi kurtarma amaci olan ergen cocuk olmayan ne bileyim biraz daha ciddi konulari isleyen bi kac anime soylermisiniz bundan once ergo proxy'i burdan bulmustum mesela, cok guzeldi o. onun cizgisinde bisiler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Black Lagoon Cowboy Bebop Samurai Champloo Ghost In The Shell Darker Than Black Shiki Kara No Kyoukai Hellsing Ultimate One Outs Kaiji Şöyle entry level tavsiye veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Yukardakileri izle o sırada. Bir şunu izle istersen, bana animeyi sevdiren seri: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=271 Mükemmel anime. Kesin izle. Çok kısa hem, 5-6 saatte biter. İlk bunu izle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 samurai champloo'yu ve ghost in the shell'i izlediydim digerlerini de izleyeyim. hellsing ultimate ney bide? hellsing seyrettiydim ama ultimate degildi gailba o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Usagi drop var cok tatli bir anime ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 gördümde aklıma geldi one outs ne oldu sahi? ben en son izlediğimde salak salak zamansız çıkıyordu bi düzeni yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 great teacher onizuka sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 senko said: hellsing ultimate ney bide? hellsing seyrettiydim ama ultimate degildi gailba o. OVA serisi. 1-2 senede filan 1 bölüm çıkıyo ve hikayesi filan farklı(ilk birkaç bölümde 13 bölümlük seride geçen olaylar da var ama daha farklı çizilmiş filan işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ultimate kesinlikle izlemeye değer hiçbir şey için değilse major'un savaşı seviyorum konuşması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 en sevdiklerim cowboy bebop, darker than black, rurouni kenshin, naruto/naruto shippuuden, fairy tail, fullmetal alchemist, great teacher onizuka, haruhi suzumiya, ghost in the shell (hepsi), hellsing, black lagoon. ergo proxy ve wolf's rain izliycem, onlara da iyi diyorlar. seri olarak bu yazdıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi yok naruto one piece bleach cizgisinde seyler onermeyin bana naruto filler'a girdi yine zaten sikintiliyim sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 heuheuhe ergo proxy gibi istiyorsan noir var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Fortuna said: Ultimate kesinlikle izlemeye değer hiçbir şey için değilse major'un savaşı seviyorum konuşması için. http://www.youtube.com/watch?v=bFPiGZpuj1Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Haibane renmai gantz FLCL tokyo magnitude 8.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 death note izle işte ana karakter ergen dünyayı kurtarmaya çalışıyor falan ama güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 steins;gate noir welcome to the nhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 yanlıs şeye yazdım, pardon siliniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar