nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Bugün evde temizlik vardı, kadın odamı temizledikten sonra döndüğümde aletin açık olduğunu gördüm. yanlışlıkla açtı heralde dedim ve kapattım ama bunun üstüne 3 kere kendi kendine açıldı. Sonra fişini çektim, neyse arkadaşlar geldi oynadık falan gittiler kapadım, köpeğimi gezdirdim döndüğümde yine açılmıştı kendi kendine ve yine fişten çektim. Neden olabilir nasıl çözerim bir fikriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 HALKA'NIN OYUNUNU OYNADIN KESIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 cin kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 kol da sıkıntı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ama öyle olsa sürekli ps menüsüne dönerdi oynarken :/ bi de kol açılmıyo zaten sadece makina açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ben de temizlikçi kadın terörü sadece bizde yaşanıyor sanıyordum, bir kadın her geldiğinde bir şeyi bozabilir mi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 o yuzden ben elektroniklere dokundurtmuyorum temizlikçilere vazo kırsınlar cam kırsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi kırmıyorlar çoğunlukla, özellikle elektronik eşyalarda fiziki hasar belirtisi olmadan alete kalıcı zarar verebilme yetenekleri var onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Cidden var o yetenek. Birgün bir baktım ps3 kolunun analog stick'i yukarı doğru çekilmiş, çıkacak gibi, bir acaip. Bu yetenek ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ya ben bu başlığı siz temizlikçilerden yakının diye açmadım olm :( Bi bilen varsa söylesin nedir nasıl çözülür :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 elektrikle ilgili bi sey olabilir. bizim de evde tv'ler bazen kendi kendine aciliolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Bazı televizyonlarda anynet gibi bişey var, aleti açmak için illa kolu kullanman gerekmiyor, televizyon ps3'ü açabiliyor falan. Bende mesela ps3'ü açarsam tv'yi ve kanalı açıyor direk. Onla ilgili bişey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ruh kaçmış içine. http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Machine_Spirit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Xelee said: elektrikle ilgili bi sey olabilir. bizim de evde tv'ler bazen kendi kendine aciliolar. Durup dururken nasıl olur acaba o :/ @lath: Yok benim televizyonumda o özellik ya. 3 senedir aynı televizyonu kullanıyorum neredeyse, ilk defa oldu böyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 auto download bıdısı vs açık mı değilse remote play geliyor aklıma birde neden olabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 yok update gelince soruyor, remote play de ben kullanmadım hiç, hacklendim de başkası mı takılıyor nedir ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ne hack'i be, komuşuda falan ps3 sahibi biri olmasın ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ben olsam korkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 LathspeLL said: Ne hack'i be, komuşuda falan ps3 sahibi biri olmasın ahah. ne bileyim abi remote play'in ne demek olduğunu bile bilmiyorum. Yani yanda ve altta ps3 yok, tam üstümdeki odada varsa bilemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 usb ile baglayip ps butona basip dual shock u register etmeden wireless islemez, kazik kadar adamalrin ayni apartmanda kontrolor teroru potansiyelini dusunmediginimi sandiniz :p temizlikci etkisidir o, su falan kacmistir icine yada baska bi sey olmustur cocuklugumdan beri sayisiz esyami kurban verdim temizlikciye, islak bez ile masa siler gibi monitor ustu silip monitoru bok etmislikleri bile var ama boromirin borusu ile luke in isinkilicini bahce ve elektrik supurgesinin icine bulmam bardagi son tasiran damla oldu sokmuyorum odama temizlikci memizlikci, kafam rahat ayda bir toz alip haftada bir supurge ile supuruyorum iste mis temizlige gelen akdinda bilio benim manyak oldugumu, dedim bu plazmaya ek bisielr ekledim, kurcalar dokunru toz alamaya kasarsan bi terslik olur kisadevre yaparsa burdan boole firlayip duvara yapisirsin ceryanin kuvveti ile dedim tirsti televizyonada dokunmuyro toz alirken, zaten canina minnet daha az is eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 power kablosunu takılı bırakmıyorum, çıkarıyorum ps 3'ü kapattığımda hep. ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Toz alırken açılıyor genelde, hatta kombo yapıp bazen içindeki BluRay'de çıkıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 abi sizde switch yok mu cok sacma lan bende arkada bi switch var kapamak icin fis felan cikarmiyorujm bu arada su andaki temizlikci kadin mukemmel elektornik esyalari ellemiyo hatta ps3u silerken acarsa kapamayi bile orettim ama tek bi ozelligi var elektronik herseyi ayni cekmeceye sokuyo adaptorden network kablosuna routerdan external hd ye feauhea bulmasi kolay oluyo ama iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 abi kablolarını falan toplayıp, düzenli bir şekilde koyuyorsa ne güzel işte, ekstra para bile verebilirsiniz temizlikçinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 BonePART said: abi sizde switch yok mu cok sacma lan bende arkada bi switch var kapamak icin fis felan cikarmiyorujm bu arada su andaki temizlikci kadin mukemmel elektornik esyalari ellemiyo hatta ps3u silerken acarsa kapamayi bile orettim ama tek bi ozelligi var elektronik herseyi ayni cekmeceye sokuyo adaptorden network kablosuna routerdan external hd ye feauhea bulmasi kolay oluyo ama iste slim ps3lerde yok switch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar