Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 kızlar sunucu hazır. Gecekondu Pwnage 188.132.184.50:27015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 adminler: Esh Kharon Silphatos Lathspell panel gelince sebille admin ekleriz. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 deault server olmasına rağmen dün gece güzel ayar döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 akşam gireriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Esh said: adminler: Esh Kharon Silphatos Lathspell panel gelince sebille admin ekleriz. =P oha Esh bile admin, ben ve osmaniac değiliz he mi. ben bu oyunu bozarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 server i ben ayarladim, esh aldi. Olan sey gayet dogal sonuc. sen en iyisi oyunu boz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 dün güzeldi evet. ama serverin adı neden gecekondu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ismi paticik olan bir sunucuda oynamak ister miydin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bende oyun bile yok şu an, mod kontenjanından girmişim sdghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 forumun resmi sunucusu olacak işte. haftaya şifre falan da koyarız. 4-5 admin daha koyduk mu tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Esh said: ismi paticik olan bir sunucuda oynamak ister miydin =P Evet, elbette. Pembe pijamalarımı yıkadığım için şu anda fuşya giyiyorum ama yine de sonuna kadar paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Adı paticik olsun bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Esh said: ismi paticik olan bir sunucuda oynamak ister miydin =P sanane? yıllarca sananede oynamış adamlariz patçik komaz bize. bi de hayır silphi anladım da lath gibi noobu bile admin yapmışsınız ben daha ne diem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Hello kitty yapıyoruz ismini tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 dün iyi tokatladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Bronies pwnage mysteria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 trade eden varsa csgo haberim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Uyanın kızlar oyun atak. Server bomboş :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Esh said: kızlar sunucu hazır. Gecekondu Pwnage 188.132.184.50:27015 Sunu ilk mesaja falan atin bari de kaybolmasin. Bi ara fakirligim gecerse agzima agzima vurun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 15€ ingilterede 1 patek malbuş parası abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Esh said: Hello kitty yapıyoruz ismini tamam hello kitty demode ya. my little pony olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Bu arada serverin kapasite arttırma imkanı var mı? Yani burdaki kısıt bütçe ise tabiki birşey diyemem , ama hani az olsun öz olsun gibisinden sayı 12 ile kısıtlandıysa biraz daha arttırılabilir, dün oynarken isveçlisi falanı filan da geldi doldu server falan, herkes biranda girerse dışarda kalırız gibime geliyor :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Esh said: 15€ ingilterede 1 patek malbuş parası abi. 10 tane CS:GO icin adam falan vurabilirim demek ki! adsasa. Fena olm durumlar. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bu sunucuda comp mod mu oynanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 AmoRPHouS said: Bu arada serverin kapasite arttırma imkanı var mı? Yani burdaki kısıt bütçe ise tabiki birşey diyemem , ama hani az olsun öz olsun gibisinden sayı 12 ile kısıtlandıysa biraz daha arttırılabilir, dün oynarken isveçlisi falanı filan da geldi doldu server falan, herkes biranda girerse dışarda kalırız gibime geliyor :D . Prime time da fln şifre konulur, sadece Patiler girer. Ha tabi Patiden talep artarsa orasını bilemem. Sabahları bomboş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar