Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 beta , release e dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 15$ gayet makul bir fiyat alıverdim. 5gb download bekliyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Oyun enfes olmuş. Oynatiyor baya baya. Vurma hissi güzel, head almak sanki biraz kolay gibi geldi ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Fena dayak yiyorum ya baya baya paslanmışım peee. Millet wallhackli gibi dolaşıyor, direk head yiyorum sdfad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Xcafede dun gece pro lar vardi. Ezilmemek elde degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 kursunlari agzima yiye yiye, ogrenmeden zevk alarak oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 asdahsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Ben de oynayamıyorum. Unutmuşum tamamen. Botları yeni yeni almaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 abi o cincon crosshairle oynamıyo sunuz di mi (= onunla tuvalete işerken bile ıskalarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 degisiyo mu ki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bu arada bazen ct:t seçme ekranında windows ve oyun imleci bir arada oluyor ve seçim yapılamıyor. sizde de oluyor mu bu? özellikle steam menüsünü açarsanız oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Oyun 1.6 dan sonra en iyi versiyon olmuş. Kursun birisi Steam da Pati community si akalım hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 df said: bu arada bazen ct:t seçme ekranında windows ve oyun imleci bir arada oluyor ve seçim yapılamıyor. sizde de oluyor mu bu? özellikle steam menüsünü açarsanız oluyor. dün oldu bana bu. alt-tab yapınca oluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 isim söyleyin kurayım grubu. skype açıksa fln o imleç çıkıyor bide çağrı yada mesaj geldiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 shift+tab ile steam menüsüne girersen tam el bitince o zaman da oluyor. düzeltirler umarım. res atmadan gelmiyor da. iyi bir server yakaladığımda oldu 1-2 kere deli oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bir kere alt - f4 yapinca duzeliyor bende o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 df said: bu arada bazen ct:t seçme ekranında windows ve oyun imleci bir arada oluyor ve seçim yapılamıyor. sizde de oluyor mu bu? özellikle steam menüsünü açarsanız oluyor. beni de deli ediyor bu olay ki nedeni maça başlamadan önce çıkan Message of The Day hedesi. bazen Go deyip geçiliyor ancak bazen o nane ekrana gelmeden direkt takım seçme ekranı ile karşılaşıyorum, bu yüzden de mouse sapıtıyor. düzeltmek için de hiçbir şey yapamıyorum ben, en azından burada yazılanlar bi işime yaramadı. neyse bakalım, umarım hallederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 df said: bu arada bazen ct:t seçme ekranında windows ve oyun imleci bir arada oluyor ve seçim yapılamıyor. sizde de oluyor mu bu? özellikle steam menüsünü açarsanız oluyor.bana hep oluyor. map degisirken alt tab yaparsam caresiz oyundan cikip geri girmem sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Aynen bana da oluyor, felaket bir bug. Nasıl gözden kaçıyor bunlar anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bekleyince geçiyor o 1 dakka falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bu arada komuniteyi kurdunuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 benim çözemedigim olay bu ranking ve MMR muabbeti. nerden giriyoruz bu oyunlara find game denmi? hadi girdik diyelim. sıramız nerde yazıyo? karşıdaki adamların sırası yazıyomu? bi yerden bakıpta bunları görebiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 komiktir, gaming niyetine ancak A4 ün x760 ını bulabildim bodrumda, hiç fena deilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Esh said: Xcafede dun gece pro lar vardi. Ezilmemek elde degil o konuda xkafe çok iyi. Oyuncular hep ortalama üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar