df Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 benim de iniyor sonunda. akşama eve gidince bi denerim. bu arada achi'ler fln beta bitince normal oyunda kalacak mı yoksa sil baştan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Önceki tecrübelerime dayanarak, tekrar indireceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 indirmek sıkıntı değil de achiler dursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 aldık bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 şirket bilgisayarına kurdum ama ağladı bilgisayar fps 15 fln ancaydı. kaldırsa hergün 1 saat oynardım işte =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 abi ben beğenmedim açıkçası. CoD a dönmüş oyun. hiç gerek yoktu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 classic modu da var ayrıca oyunun silah gerçekçiliği çok güzel olmuş ben beğendim yani cod gibi olmuş diyosunda yalan headshotlar yok artık . 5v5 maçlar çok zevkli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 cod gibi gelişme olayı var mı, yoksa yine her şey açık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 hayır direk hersey acık. df said: indirmek sıkıntı değil de achiler dursa iyi olur.achiler kalmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 yaw multiye giremiyorum. server is not responding diyor bütün serverlar için allah allah nası çözücem ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ya source'dan ne farkı var bunun şimdi ? 5 dk oynadım ama yetti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 meh oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 beta hoşuma gitti güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Aiko said: ya source'dan ne farkı var bunun şimdi ? 5 dk oynadım ama yetti yani sayfalarca tartıştık ne farkı oldugunu, eski sayfalara bakabilirsin (video koymuştum hatta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 hatta dur eski postumu alintilayip duzenliyim. Bone said: - oyuna yeni gear ve el bombaları eklendi - silah sistemleri değişti ve silahlara değişik statlar koydular - tamamen güncellenmiş bir motor kullandılar - haritaları baştan tasarladılar - kaplamaları ve modellemeleri yeniden yaptılar - yeni haritalar eklediler - yeni oyun modu koydular - yeni silahlar geldiğinden - yeni bir multiplayer sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 oyun super abi. bi mod var her el bi silah alıyosun, adam ölürse değişiyo falan mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 gungame? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 sanırım 2 çeşiti var onun instant spawn olanda iyi ama bu daha iyi. bide random adamlarla oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 pati grubu kurulucakmı steam e global offensive için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ertanunver Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 oyun olmus arkadas. source'de ki curcuna yok. yani isterseniz gene 32lik serverlar var ama 5'e 5 mac hakkaten strateji gerektiriyor. clan maci gibi her oyun ve daha zevkli bence. ben sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 dün 2 3 saat oynadım. menuleri fln cozene kadar karıstı kimin terörist yada counter olduğunu kavrayamıyodum. zamanla alıştım ama arada hala karıştırdığım oluyor. oyun source'dan iyi ama kesinlikle bir 1.6 değil, hele 1.5 hiç değil. yeni modlar silahlar fln değişik olmuş oynayıp alışmak gerek ama millet hep bildiğini oynuyor keleş ve colt ile vs.. bende onlardan biriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 steamde dowload gelmemiş daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 o diilde takım kursam paticik diye ne dersiniz? yoksa var mı böyle bir oluşum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 meh ben de aldım hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Arms Race modu süper olmuş tüm silahlarla öldürüp en son knife la kesen kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar