Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dungeons of dredmor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bes dolardan satildigi da goz onune alinirsa, kacirilmamasi gereken bir oyun.

Roguelike tarzini seviyorum. Bir bu, bir de Desktop Dungeons beni epey sardi.

Tabii tam zevkini alabilmek icin, oyunu hakettigi bicimde, yani oldukten sonra load etmeden oynamak lazim.
Mesaj tarihi:
roguelike diye aldım bunu ama pek sevmedim.
ilk kat çok uzun sürdü.
ikinci kata geçtiğimde sanki "herşeyi" görmüş gibi hissettim.
bir ara tekrar oynuycam belki ilerde daha zevkli şeyler oluyordur,
ama belki de roguelike sevmiyorumdur ondandır.
Mesaj tarihi:
ahahahahskdljsf

2. katın tamamını yapayım diye uğraşıyodum monster zoo'a girdim istemeden 102 canavarın 100 ünü öldürdüm kalan 2 den birini aldım 5 canım vardı diğerine saldırmadan biraz can kazanayım diye potion içtim meğer zehirmiş sıfırdan başlıycam şimdi
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ağlattı oyun ya, 5 karakter falan oynattım sadece biriyle tüm 1. katı temizleyip aşağı geçtim 2. katta ilk açtığım odadan 50 civarı mob çıktı! yarısını indirdim tam 10hp kala falan teleport potla kaçtım, yukarı itemcıya giderken bir şey içtim az hp dolsun diye içtiğim şey öldürdü :/ ben bu oyunu bitirmeden bırakmam permadeathle.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

ağlattı oyun ya, 5 karakter falan oynattım sadece biriyle tüm 1. katı temizleyip aşağı geçtim 2. katta ilk açtığım odadan 50 civarı mob çıktı! yarısını indirdim tam 10hp kala falan teleport potla kaçtım, yukarı itemcıya giderken bir şey içtim az hp dolsun diye içtiğim şey öldürdü :/ ben bu oyunu bitirmeden bırakmam permadeathle.

Fire + blood + evasion + passive mage şeyleri olarak bitirdim ben oldukça kolaydı fireball oyunu iptal ediyor bütün mage passivelari alınca manada bitmiyor zaten anca arada bir trape basıp control alt delete vermek gerekiyo asdfasd ama L şeklinde leap var knightly leap diye baya yardımı dokundu
Mesaj tarihi:
unarmed combat ile shield kullanılabiliniyormuş herhalde.
defans ağırlıklı şöyle bir karakter yapılabilinir herhalde: 1- unarmed combat 2- master of arms 3- shield bearer 4- dual wielding 5- artful dodger

şöyle bişi istiyorum, hepsini birden değil de teker teker de olsa şu skilleri kullanmış olanların, skiller hakkında görüşlerini almak istiyorum:

swords, promothean magic, dual wielding, magic training, ley walker, master of arms, perception
Mesaj tarihi:
Unarmed combat ile yanilmiyorsam iki tane shield kullanabiliyorsun. Gerci o olmadan da iki shield kullanilir ama pek bir manasi olmaz.

Dual wielding eskiden bugliydi ama gecen hafta cikan patch ile duzelttiler. Bu arada fireball da nerflendi.
Mesaj tarihi:
http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Dungeons_of_Dredmor_Video_inceleme-2693.htm

bunu sen mi yaptın razz? kendi videosunu koymamış adam patiye ahaah yakaladım ama.

yorumlarda efsaneymiş sitede, dhcı styla
Mesaj tarihi:
o sitedeki yorumlar güzelmiş baya. 5 dolarlık oyuna "ama şu yılda şu teknolojiyle böyle bir oyun" diye yorum yapan da varmış. her önüne gelen metro 2033 yapması gerekiyormuş demek ki.
  • Yeni Oluştur...