Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dungeons of dredmor

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
ağlattı oyun ya, 5 karakter falan oynattım sadece biriyle tüm 1. katı temizleyip aşağı geçtim 2. katta ilk açtığım odadan 50 civarı mob çıktı! yarısını indirdim tam 10hp kala falan teleport potla kaçtım, yukarı itemcıya giderken bir şey içtim az hp dolsun diye içtiğim şey öldürdü :/ ben bu oyunu bitirmeden bırakmam permadeathle.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

ağlattı oyun ya, 5 karakter falan oynattım sadece biriyle tüm 1. katı temizleyip aşağı geçtim 2. katta ilk açtığım odadan 50 civarı mob çıktı! yarısını indirdim tam 10hp kala falan teleport potla kaçtım, yukarı itemcıya giderken bir şey içtim az hp dolsun diye içtiğim şey öldürdü :/ ben bu oyunu bitirmeden bırakmam permadeathle.

Fire + blood + evasion + passive mage şeyleri olarak bitirdim ben oldukça kolaydı fireball oyunu iptal ediyor bütün mage passivelari alınca manada bitmiyor zaten anca arada bir trape basıp control alt delete vermek gerekiyo asdfasd ama L şeklinde leap var knightly leap diye baya yardımı dokundu
Sosyal ağlarda paylaş

unarmed combat ile shield kullanılabiliniyormuş herhalde.
defans ağırlıklı şöyle bir karakter yapılabilinir herhalde: 1- unarmed combat 2- master of arms 3- shield bearer 4- dual wielding 5- artful dodger

şöyle bişi istiyorum, hepsini birden değil de teker teker de olsa şu skilleri kullanmış olanların, skiller hakkında görüşlerini almak istiyorum:

swords, promothean magic, dual wielding, magic training, ley walker, master of arms, perception
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...