razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 konusu yokmuş bunun, bahsi bile geçmemiş. paticiğin büyük bi ayıbını kapatayım. http://www.youtube.com/watch?v=pyTfUnnxZV4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ahah abi anlatan herifi çok sevdim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 totalbiscuit o efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Bes dolardan satildigi da goz onune alinirsa, kacirilmamasi gereken bir oyun. Roguelike tarzini seviyorum. Bir bu, bir de Desktop Dungeons beni epey sardi. Tabii tam zevkini alabilmek icin, oyunu hakettigi bicimde, yani oldukten sonra load etmeden oynamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ADOM kadar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ADOM'i oynamadim. Fakat Dungeons of Dredmor'un eski roguelikelara gore en onemli avantaji grafikleri ve arayuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 roguelike diye aldım bunu ama pek sevmedim. ilk kat çok uzun sürdü. ikinci kata geçtiğimde sanki "herşeyi" görmüş gibi hissettim. bir ara tekrar oynuycam belki ilerde daha zevkli şeyler oluyordur, ama belki de roguelike sevmiyorumdur ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 5. saniye xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ahahah ben korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 abi oyun baya güzel iki gündür permadeath açık bi şekilde yaşam savaşı veriyorum sdf razz sağol konuyu açtığın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ahahahahskdljsf 2. katın tamamını yapayım diye uğraşıyodum monster zoo'a girdim istemeden 102 canavarın 100 ünü öldürdüm kalan 2 den birini aldım 5 canım vardı diğerine saldırmadan biraz can kazanayım diye potion içtim meğer zehirmiş sıfırdan başlıycam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ne mutlu sevdiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 benim de hoşuma gitti baya, saatlerce oynadım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 da ben beşinci zindanda sıkıldım artık diablo II indirdim onu oynıycam asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 aldım ben steamden, var mı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 aldım demin, mac os 8 zamanları bunun gibi 100 tane oyun bitirmiştim bakalım şimdi dayanabilecek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ağlattı oyun ya, 5 karakter falan oynattım sadece biriyle tüm 1. katı temizleyip aşağı geçtim 2. katta ilk açtığım odadan 50 civarı mob çıktı! yarısını indirdim tam 10hp kala falan teleport potla kaçtım, yukarı itemcıya giderken bir şey içtim az hp dolsun diye içtiğim şey öldürdü :/ ben bu oyunu bitirmeden bırakmam permadeathle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Silphatos said: ağlattı oyun ya, 5 karakter falan oynattım sadece biriyle tüm 1. katı temizleyip aşağı geçtim 2. katta ilk açtığım odadan 50 civarı mob çıktı! yarısını indirdim tam 10hp kala falan teleport potla kaçtım, yukarı itemcıya giderken bir şey içtim az hp dolsun diye içtiğim şey öldürdü :/ ben bu oyunu bitirmeden bırakmam permadeathle. Fire + blood + evasion + passive mage şeyleri olarak bitirdim ben oldukça kolaydı fireball oyunu iptal ediyor bütün mage passivelari alınca manada bitmiyor zaten anca arada bir trape basıp control alt delete vermek gerekiyo asdfasd ama L şeklinde leap var knightly leap diye baya yardımı dokundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 hiç tutoya girmeden skillere bakmadan falan girdim. biraz wikisine bakayım oyunun ben onları ağlatacam. kapıya vurarak bile ölme çok iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 unarmed combat ile shield kullanılabiliniyormuş herhalde. defans ağırlıklı şöyle bir karakter yapılabilinir herhalde: 1- unarmed combat 2- master of arms 3- shield bearer 4- dual wielding 5- artful dodger şöyle bişi istiyorum, hepsini birden değil de teker teker de olsa şu skilleri kullanmış olanların, skiller hakkında görüşlerini almak istiyorum: swords, promothean magic, dual wielding, magic training, ley walker, master of arms, perception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Unarmed combat ile yanilmiyorsam iki tane shield kullanabiliyorsun. Gerci o olmadan da iki shield kullanilir ama pek bir manasi olmaz. Dual wielding eskiden bugliydi ama gecen hafta cikan patch ile duzelttiler. Bu arada fireball da nerflendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 unarmed en iyisi gibi zaten silah alma bulma veya craft derdi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ben direk bodoslama girdim valla. ilkinde öldüm ikincisinde 5-6ya falan indim baydım bıraktım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Dungeons_of_Dredmor_Video_inceleme-2693.htm bunu sen mi yaptın razz? kendi videosunu koymamış adam patiye ahaah yakaladım ama. yorumlarda efsaneymiş sitede, dhcı styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 o sitedeki yorumlar güzelmiş baya. 5 dolarlık oyuna "ama şu yılda şu teknolojiyle böyle bir oyun" diye yorum yapan da varmış. her önüne gelen metro 2033 yapması gerekiyormuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar