Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 said: Beşiktaş kadın voleybol PAV takımı oyuncusu ve Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği 2'nci sınıfta okuyan 19 yaşındaki Nurcan İbrahimoğlu, belediye otobüsünde ayaklarını uzattığı için bir yolcu tarafından tartaklandığını, çenesine isabet eden yumruk yüzünden dudağının patladığını otobüstekilere dönüp - benim vurduğumu gören oldu mu- diye soran saldırganın kimse ağzını açmayınca - bakın işte ben ona vurmadım o kendine vurdu - dedikten sonra el sallayarak gözden kaybolduğunu iddia etti. Kadın voleybolcu İbrahimoğlu saldırganın 'çıplak bacaklarını uzatmışsın, toplumu cezbediyorsun, sen toplumun namusunu bozuyorsun' sözlerini sarfettikten sonra yumruklu saldırıyı gerçekleştirdiğini söyledi. http://www.hurriyet.com.tr/spor/amatorsporlar/18448361.asp?gid=381 said: "SEN TOPLUMUN NAMUSUNU BOZUYORSUN" Ardından adam 'sen toplumun ahlakını bozamazsın, yaptığın terbiyesizlik. Toplumun ahlakını, namusunu senin gibi insanlar bozuyor' diyerek hakaret etmeye başladı. Çok şaşırdım. Siz benim bütün gün ne iş yaptığımı bilmiyorsunuz. Ayağım sakat ve sporcuyum. Bütün gün koştum ayaklarım yara ve uzatmam gerekiyordu uzattım. (dedim ve çok da muhatap olmak istemedim.) Adam söylenmeye devam etti. Altımda da basketbol şortu vardı. Yorgun olduğum için daha rahat giyinmiştim. Daha sonra bana, 'çıplak bacaklarını uzatmışsın, toplumu cezbediyorsun, sen toplumun namusunu bozuyorsun, çıplak bacaklarınla bize gösteriş yapıyorsun. Önce ne söyleyeceğimi şaşırdım. Babam yaşındasınız, benim gibiler mi toplumun ahlakını bozuyor diyince tekrar başladı hakaret etmeye. Benim gibiler değil sizin gibi görüşü dar olanlar yapıyor böyle şeyleri. Kızınız yaşında bir insanım dedim ve bana söylediği şeyleri ben de ona söyledim. "BANA YUMRUK ATTI" Bu sırada yumruğunu kaldırdı sen bana böyle şey söyleyemezsin diyerek yumruk attı. Dudağımı patlattı. Önce şoka girdim ardından sinirlenerek bağırmaya başladım. "OTOBÜSTEKİLER -BAŞIMIZA İŞ ÇIKARMA- DEDİ" Otobüstekiler sonra bizi ayırdılar ama yardım isteyince bir kadın bana tamam uzatma artık akşam akşam başımıza bir iş çıkarma dedi. Üstüm başım kan içinde otobüsü durdurun ben polisi aramak istiyorum deyince elime vurup engelleyenler oldu. İETT şoförüne de durmamasını söylediler. "BANA EL SALLAYIP GİTTİ" Ben tekrar polisi arayınca adam otobüstekilere dönüp benim vurduğumu gören oldu mu diye sordu kimse ağzını açmayınca o da bakın işte ben ona vurmadım o kendine vurdu diyerek otobüsten indi. İnerken de bana el salladı." diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 münferit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 sinirlendim yapanı getirseler işkence yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 seks otobüsüne binseydi olmazdı böyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bi tane daha vardı bu haberlerden sigara içen kadına erzurumda sopa çektiler gibi bişiy miydi? hoşgörüyü şiddete karşı hoşgörü olarak yorumlayıp dövüyoruz abi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 suratına degaj diktiğiminin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 oyundan yeni çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 adamın sinirlenmesi veya kızması doğru, verdiği tepki yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 otobüsteki diğer koyunlar da izlemiştir büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 çıplak bacaklarını uzatmışsın, toplumu cezbediyorsun, sen toplumun namusunu bozuyorsun, çıplak bacaklarınla bize gösteriş yapıyorsun ne demek lan :D adam tam bir yobaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 İlki benden o zaman http://img.anongallery.org/img/8/2/islam_fuck_yeah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 her zaman 1-2 manyak çıkar da, asıl otobüstekilerin tepkisi beni çok ürküttü hani artık "onca insan var, public ortamdayım güvendeyim mmh" falan da diyemeyeceğiz ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Yok öyle birşey üniversite önünde araba çarptı taksici inip üstümüze yürüdü "aracına çarptık" diyerekten. Ortama baktım çoktan telefonlar çıkmış aha kavga var bobili çekirdek nerde gibisinden tipler toplanmaya başladı, bende salıverdim adamı (gerçi sonra işinden ettim hehehe). Yani sonuç olarak üniversite öğrencileri böyle yapıyorsa otobüsteki teyzeler neler yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 gücünün yeteceğine emin olmasa hayatta sesini çıkaramaz bu tarz şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ağır tiki tribi ile, "sen baağ napceğımı söliemessin taam mıae?" tarzı falan çıkıştıysa, ağzına vurmakla 10 numara yapmış olabilir. diğer türlüsü çok yanlış olmuş. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 işte bu gibi durumlarda etrafımızda buradaki cıbıl eleman gibi alakasız ama babayiğit vatandaş bulunduracağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 video bomba yaw adam 20 kere düştü havuza abartısız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 adam terminator cikti yanliz vitaminsiz fln diyodum, RocknRolla'daki rusa benziyo eleman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bu tipler avlarını doğru seçyorlar yanında arkadaşı sevgilisi vb bir erkek olsaydı sakallı bııyklı. kız orda memelerini cıkarıp gösterse 'aaa terbiyesiz' der geçerler.hatta ohyş yapanda cıkar. ama işte böyle yakaladılar mı savunmasız birini hemen kahraman oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 aslında özünde islam çok iyi bi din sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 aslında türkler çok iyi bi millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 o da var evet. hele bu iyi milletle bu güzel din birleşince şahaneliklere yelken açıyoruz resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bozuldu neyse ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar