hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 tayyare burger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Kızılkayalara bir alternatif söylesenize Taksim'de ya .Adamlar etini ufacık yapıyor artık daha fazla kazanıcaz diye... Kabak tadı vermeye başladı ıslak ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Arby's wrap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Bella said: kimse Jumbo'yu bilmiyor mu ya? baya iyi ve eski biryer. çok lezzetlidir hamburgerleri de. daha oncede acilan bu tarz topik lerde belirtmistim jumbo iyidir baya. bide kral burger diyorum hala 1 numaram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 düşündüm de mcdonalds'ın yerinde olsam şöyle reklam yapardım: köfteburger, anne hamburgeri gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 caddebostan j burger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 burger king big jking xxl abi.. 2 jumbo patates 1 jumbo sprite renç sos sarımsaklı mayonez 1 tane ketçap yani ist dışında yemedim öle hamburger falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 gbk iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 hala dondurulmuş, soyalı msgli fastfoodçu burgerlerini sayanlar var. hahaha msg lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Köfteci ramiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 yeterince şey öğrendim teşekkür ediyorum konu kilitlenebilir. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konu niye kitlensin gayet ağzımızın suyu aka aka takip ediyoruz nihohaha (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ramocan said: Ayıboluyor!RAMİZ KÖFTE BİR NUMARA! Beleş hamburger var mı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ramocan said: Ayıboluyor! haklılık 100 % Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 goldbären said: hala dondurulmuş, soyalı msgli fastfoodçu burgerlerini sayanlar var. Hakkaten ya, şu konuya gelip STEAKHOUSE diyenler sanırım hiç başka yerde burger yememiş. Bir iki kere şu topikte sayılan yerlerde yerseniz "fast food" ile "essah burger" şeklinde ayrı sınıflandırmayı öğrenir ve tercih edersiniz büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 üsküdar iskeledeki random büfeler sfdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Baggio said: goldbären said: hala dondurulmuş, soyalı msgli fastfoodçu burgerlerini sayanlar var. Hakkaten ya, şu konuya gelip STEAKHOUSE diyenler sanırım hiç başka yerde burger yememiş. Bir iki kere şu topikte sayılan yerlerde yerseniz "fast food" ile "essah burger" şeklinde ayrı sınıflandırmayı öğrenir ve tercih edersiniz büyük ihtimalle. tapikte yazanların %90 ı onları yazmamak için google'da aramıştır mekanları kesin. =) zira güzel bir yer bulacağım diye 5-10 kere berbat hamburger yedikten sonra o zincirlerden başka bir yerde denemiyor bile insan. bu arada artık mahalle arasında bile dondurulmuş ürünle yapıyorlar herşeyi. günlük taza ürün kullananlar da hamburger ekmeği arası köfte'den öteye geçemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Nusr-et güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 mc donalds cocuk menüsündeki hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ama burger king daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 fast food ile essah burger ayri sey mi ki? fast food ikiside. essah dedigin butik olanlar heralde, onlari da 10yerden 1i guzel yapiyor, sagda solda zorla les les seyler yedirttiler bana. ama o da fast food icindedir herlade, hem fast hem food sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 bornova ohanesburger leş ya onun dışında pek denk gelmedi yerken boyle agzıma bişi takılmayan hamburger = oyle bisi oldumu bırakıyorum hemen yemeyi ne kadar lezzetli olursa olsun sert bişiler oluyor içinde çogu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 senko said: fast food ile essah burger ayri sey mi ki? fast food ikiside. essah dedigin butik olanlar heralde, onlari da 10yerden 1i guzel yapiyor, sagda solda zorla les les seyler yedirttiler bana. ama o da fast food icindedir herlade, hem fast hem food sdf Sen istediğinde pişirilen, düzgün bir yerde oturup adam gibi ayağına getirilen, en ufak detayına kadar tweak edebildiğin et sırf iki yuvarlak ekmeğin arasında kondu diye fast food mu oluyor peki? Bence olmuyor. Fast food dediğin sıraya girip parasını peşin ödeyerek 3 dakikada aldığın, bir köşede yiyip gittiğin şeydir. Fast işte :p Terimsel anlamını incelemek lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Baggio said: goldbären said: hala dondurulmuş, soyalı msgli fastfoodçu burgerlerini sayanlar var. Hakkaten ya, şu konuya gelip STEAKHOUSE diyenler sanırım hiç başka yerde burger yememiş. Bir iki kere şu topikte sayılan yerlerde yerseniz "fast food" ile "essah burger" şeklinde ayrı sınıflandırmayı öğrenir ve tercih edersiniz büyük ihtimalle. steakhouse diye bi yer mi var steakhouseda hamburger yenmez mi diyosun ahaha. istanbuldaki en güzel hamburgeri günaydın yapıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 i ih bebekteki nusret yapio en iyi hamburgeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar