Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Sırf Creed ve Diablo 3 çıksa bütün sonbahar + kış bitti zaten, neye fakiriz :p hele ben askerdeyim, dönünce dizi gibi oyun birikmiş olcak, cehennem evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Sonbahar birleşik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Creed Kasım'da PC'ye de çıkacak mı ki bu arada? Dandik port olmasın diye PC'ye 3-4 ay geç çıkarıyorlar ikidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Baggio said: Creed Kasım'da PC'ye de çıkacak mı ki bu arada? Dandik port olmasın diye PC'ye 3-4 ay geç çıkarıyorlar ikidir. Yok bu sefer aynı anda çıkıyor konsolla,15 kasımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 d3 + dota 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 diablo 3 bu sonbahar çıkmasın, ertelensin, sonraki yıl çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 single oyunlari crackli oynarim multili olanlardan da en cok tutani alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Bone said: diablo 3 bu sonbahar çıkmasın, ertelensin, sonraki yıl çıksın. why? Why? WHY?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 assassin's creed revelations varken diğerlerini oynama deseler oynamam. ha tabi deus ex, diablo 3 ve battlefield 3 ile yatıp kalkacağımız da bir gerçek. ama ac ya. boner sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 D3 cikarsa diger oyunlar gg. D3 cikmazsa AC, Bf3 alirim hemen. Skyrim, Serious Sam ve Metro'yu da ilerleyen zamanlarda alirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 skyrim'i her türlü sona bırakırım ben ya. bir sonraki yaza kadar sürecek heralde. arada adam akıllı oyun oynayamayız. gerçi swtor çıkarsa her türlü 1 yıl delay yer benim için skyrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hepsini alıp 5ini kurup 4ünü oynayıp 2sini bitirip 1ini hatırlarım tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 fifa 12 ve nba 2k12 çıktığı gun alıcam ztn. diğerlerinide para durumları duzelince teker teker alır oynarım (ps3 için konuşuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Diablo 3 Skyrim Arkham City BF3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Taktik şu: PS3 alıp takaslamak, böylece en baba oyunları 20 TL'ye getirmek :p AC:R Batman Fifa 12 Skyrim Uncharted 3 Oyun olarak, Warhammer 40k: Space Marine'i de ekle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 oha uncharted 3'ü unutmuşum ! gönül isterdi ki onu da ce sipariş etmek, drake figürü falan veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 skyrim diablo 3 kotor ve revelations hepsini CE almayi dusunuyordum, hem para cikmasi imkansiz vita da cikicak bu sene blizzarda tesekkurlerimi sunuyorum burda, d3 u CE almayi gectim para vericegimi bile zannetmiyorum afdsasf skyrim CE packi kaliteli diilse zaten almam (oblivioninki iyi degildi misal) kotor dandik bi figur veriyor diye resmen duduklemeye kasti biowhore, hamburger helper yaoi manga alip butun gece shlick shlick kassin diye para veremem onada revelations kaldi geriye, ubisoftata gerizekali DRM mevzusundan vazgecmedigi icin kizginim, orjinal ubisoft oyunu satin almamaya yeminim var AC2 de basima gelenden sonra param cebime kaldi acgozlu blizz, ubisoft ve bioware e sukranalrimi sunuyorum burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 konsol: revelations, dark souls, uncharted 3, ico collection, twisted metal, arkham city (dark souls haricindekileri takasla hallederim heralde..) pc: deus ex, d3, skyrim fpslerden de bf3 ve mw3'ten saran olursa bakarım.. mw1'den beri online fps oynamiyorum fazla.. yalniz hepsini yazdim da muhtemelen 10% una falan zaman bulabilecegim sdf.. paradan daha buyuk sorun hepsinin ayni donemde cikmasi ve zamansizlik sanirim meh.. revelations, dark souls, deus ex oncelikli olmak uzere baslarim.. artik 2 sene sonra falan hepsi bitmis olur anca asdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Battlefield 3 Call of Duty: Modern Warfare 3 Skyrim Assassin's Creed Revelations Diablo 3(çıkarsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 çoklu seçme dalgası istiyoruz yönetim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 senko said: single oyunlari crackli oynarim multili olanlardan da en cok tutani alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 revelations'ın hem ps 3 hem pc'ye aynı anda çıkacağı doğruysa bu ayın en güzel haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 mulgear6 said: herşeyden önce AC var sonrasına bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Spyro said: yalniz hepsini yazdim da muhtemelen 10% una falan zaman bulabilecegim sdf.. paradan daha buyuk sorun hepsinin ayni donemde cikmasi ve zamansizlik sanirim meh.. like a boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Sypro said: çoklu seçme dalgası istiyoruz yönetim! ben de istiyorum da bunun lobisini paticik bölümünde yapmanız lazım görmesi gerekenlerin görmesi için. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar