Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu son bahar fakiriz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
assassin's creed revelations varken diğerlerini oynama deseler oynamam.

ha tabi deus ex, diablo 3 ve battlefield 3 ile yatıp kalkacağımız da bir gerçek. ama ac ya. boner sebebi.
Mesaj tarihi:
skyrim'i her türlü sona bırakırım ben ya. bir sonraki yaza kadar sürecek heralde. arada adam akıllı oyun oynayamayız. gerçi swtor çıkarsa her türlü 1 yıl delay yer benim için skyrim.
Mesaj tarihi:
skyrim diablo 3 kotor ve revelations hepsini CE almayi dusunuyordum, hem para cikmasi imkansiz vita da cikicak bu sene

blizzarda tesekkurlerimi sunuyorum burda, d3 u CE almayi gectim para vericegimi bile zannetmiyorum afdsasf

skyrim CE packi kaliteli diilse zaten almam (oblivioninki iyi degildi misal)

kotor dandik bi figur veriyor diye resmen duduklemeye kasti biowhore, hamburger helper yaoi manga alip butun gece shlick shlick kassin diye para veremem onada

revelations kaldi geriye, ubisoftata gerizekali DRM mevzusundan vazgecmedigi icin kizginim, orjinal ubisoft oyunu satin almamaya yeminim var AC2 de basima gelenden sonra

param cebime kaldi

acgozlu blizz, ubisoft ve bioware e sukranalrimi sunuyorum burdan
Mesaj tarihi:
konsol: revelations, dark souls, uncharted 3, ico collection, twisted metal, arkham city (dark souls haricindekileri takasla hallederim heralde..)

pc: deus ex, d3, skyrim

fpslerden de bf3 ve mw3'ten saran olursa bakarım.. mw1'den beri online fps oynamiyorum fazla..

yalniz hepsini yazdim da muhtemelen 10% una falan zaman bulabilecegim sdf.. paradan daha buyuk sorun hepsinin ayni donemde cikmasi ve zamansizlik sanirim meh..

revelations, dark souls, deus ex oncelikli olmak uzere baslarim.. artik 2 sene sonra falan hepsi bitmis olur anca asdf..
Mesaj tarihi:
Sypro said:

çoklu seçme dalgası istiyoruz yönetim!

ben de istiyorum da bunun lobisini paticik bölümünde yapmanız lazım görmesi gerekenlerin görmesi için. :p
  • Yeni Oluştur...