Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ahaha fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 2009 muayenesinde 1.80 olan boyumu 2010'da 1.75 yazdılar, heyette doktor yavrum sen nasıl kısaldın dedi; yinede 5 kiloylan falan mı ne yırtmıştım işte, dikkat edin boyunuzu kısa yazmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Kısa yazmaları senin yırtmanı riske soktuysa zayıflıktan gidemedin galiba? Maşallah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Çoğu kişi askere gitmeden GATA'da kontrole girmiyor anladığım kadarıyla, o yüzden komando olacam paniği var hehe. Kilonuz fazlaysa, daha önce ameliyat olmuşsanız, ameliyat iziniz vs varsa A59-f1 kararını veriyorlar direk (askere elverişli, komando olamaz). Ama kimse uğraşmıyor prosedürlerle herhalde, o yüzden askerlikte elenme durumları , hava değişimleri vs oluyor. Kilolu elemanlar da daha önce belirtmezlerse direk alınıyor başta sonra GATA'yı geziyorlar ilk haftalarında, hava değişimi alıyorlar. O kadar form veriyorlar doldurun, gerekli kontrollere girin :) Uğraşamam kardeşim demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Şimdi mesela benim belim rahatsız ne kadar spor yaparsam yapayım rahatsız belli yani bi yerden sonra atıcak bu bel. Napalım askere gidince belimde rahatsızlık var potansiyel olarak mı diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 yan gelip yatma yeri değil bura turşucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 yahu turşu ne allahını seversen ikidir turşu diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Forex said: Şimdi mesela benim belim rahatsız ne kadar spor yaparsam yapayım rahatsız belli yani bi yerden sonra atıcak bu bel. Napalım askere gidince belimde rahatsızlık var potansiyel olarak mı diyeyim Yoklama kağıdında belirtiyorsun işte, ona göre sevk veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bu ameliyata kıl dönmesi dahil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Geçirdiğiniz ameliyatlar vs diye soruyorlar ya, doldurun işte ne olduysanız, ona göre sevk veriyorlar kontrol için. Millet üşeniyor git gel olmasın diye sonra askerde oram ağrıyo buram ağrıyo :) Her şeyi soruyor adamlar, doldurun formları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 5 sene obez gezip sagliginin icine etmek cok vahim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Yapınız kaldırmıyorsa gidip 30 kilo almayın zaten (*.*) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mino said: Kilolu elemanlar da daha önce belirtmezlerse direk alınıyor başta sonra GATA'yı geziyorlar ilk haftalarında, hava değişimi alıyorlar. Kiloya bagli. Belirgin derecede sismansan(benim gibi), basvuru sirasindaki muayenede yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Forex said: yahu turşu ne allahını seversen ikidir turşu diyosun Sen de ona altın ayıcık de,olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Gata diyip duruyorsunda başka şehirlerdeki insanlarda mı gataya sevk ediliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Yok,en yakın tam teşekküllü askeri hastahaneye sevk edilir. Örneğin Elazığ Askeri Hastahanesi'ne de çevre illerden bu durumda kişiler sevk edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Griswold said: Oha 7 kilo falan altındayım sınırın ben. Gerçi tecil sırasında hiç sallamadı doktor sdf. ben de 4 kilo altındayım ama alınmıcak bi durum yok bence. gideyim yani onla uğraşana kadar, bakıp da bu askerlik yapamaz dencek bi tipim de yok zaten ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25236783/ böyle birşey yakın zamanda gelecekse tecil ettireyim ben o zaman aralıkta gitmektense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 şimdi muayeeye gitmem lazım aslında, 1-2 ay beklicem bakalım belki kaçak lan bu diyip hemen alırlar :/ askerede gitmek istiyorum ama kilo veremem ya seviyorum göbeğimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 cetintas said: adamınbiri said: 1.85 110 askere gidebiliyor muyum gidemiyor muyum? Çok rahat gidiyorsun ve hatta adam gibi bir komutana düşersen acemilikte, kesin komandosun.En kötü ihtimal jandarmo komando.Ama var ya,1,85 boya 90 kg'ya getirirler seni.Yakışıklı adam olursun.resmi olarak gidemiyorsun, ama alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Masquerade said: 5 sene obez gezip sagliginin icine etmek cok vahim be. şöyle bir yöntem war kilosu sınırda olup ama 5 sene sürünmek istemeyen arkadaşlara öncelikle kilo sınırda oluck yani askere gitmemek iiçin gerekli kilo 1 kg ile yakalanıck sonra doktora muayenede "ben askere gitmek istiyorum" denicek akabinde sevk işlemleri gerçekleşicek ve askerliğin ilk gününe kadar kilo korunacak. ilk gün genel muayene oluyor eskere geldinizde orda ölçücekler kilonuzu ve bakıcklar ki sınırda orda işte zorlanıyorum vs diyeceksiniz ertesi gün asker hastanesine sevk ve ayakta sağlık kurulu akabinde 3 ay hava değişimi ki bu askerlikten sayılıyor bitişinde 1000 tl de hediye veriyorlar 3 ay sonunda geriye 2 ayınız kalıyor isterseniz alın bir 3 ay daha askerliği evinizde bitirin ya da son 2 ayı yapıp gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 45 gün hava değişimi sınırı. Gerisi askerliğine işlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 CthuLhu said: cetintas said: adamınbiri said: 1.85 110 askere gidebiliyor muyum gidemiyor muyum? Çok rahat gidiyorsun ve hatta adam gibi bir komutana düşersen acemilikte, kesin komandosun.En kötü ihtimal jandarmo komando.Ama var ya,1,85 boya 90 kg'ya getirirler seni.Yakışıklı adam olursun.resmi olarak gidemiyorsun, ama alırlar. 1.85 ve 110 kg sınırlar içerisinde kalıyorç. 115+ olursa resmi olarak gidemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 off şişman şişman utanmadan gelip nasıl yırtarım diye düşüneceğine harcadığın eforu spora verseydiniz biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 komutanlar bile bırakıyor ben neden gideyim lan salak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar