Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kac kilosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 TSK sağlık yönetmeliği. 2380 diye sayfada aratın, oradaki tablo bizi ilgilendiren. boyunuzun ynaındaki kilo +30 veya -20 çürüme sınırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Oha 7 kilo falan altındayım sınırın ben. Gerçi tecil sırasında hiç sallamadı doktor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 goldbären said: TSK sağlık yönetmeliği. 2380 diye sayfada aratın, oradaki tablo bizi ilgilendiren. boyunuzun ynaındaki kilo +30 veya -20 çürüme sınırı. abi o tablo çok saçma? 178 boy üst sınır 75 kilo diyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 HighSelf said: oha. bedellide istanbulluları göndermiyolardır dimi güneydoğuya falan ? olmaz öyle iş ülkeden mi kaçsam ayağımı kafamı kırarım ama gitmem güneydoğuya bedellide hic bi yere gondermiyolar ki burdurda bi yer var bugun 28 gunculer orda yapiyo 3 defa(3 kursun yane) atisi iceren hizlandirilmis kurs tadinda eauheahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sen nerde yaptin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 goldbären said: TSK sağlık yönetmeliği. 2380 diye sayfada aratın, oradaki tablo bizi ilgilendiren. boyunuzun ynaındaki kilo +30 veya -20 çürüme sınırı. güzel çürümekle çürümemek arası sınırdayım bende çok hevesli değilim alın beni diye :) okul bitince 2-3 ay online oyun oynasam geçerim +30u edit: okudumda şimdi 5 sene falan diyo gerek yok kısa dönem çıkar yaparız seve seve 6 ay askerliğimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 CthuLhu said: goldbären said: TSK sağlık yönetmeliği. 2380 diye sayfada aratın, oradaki tablo bizi ilgilendiren. boyunuzun ynaındaki kilo +30 veya -20 çürüme sınırı. abi o tablo çok saçma? 178 boy üst sınır 75 kilo diyor lol lol okumadan atlamışım şimdi 178 benim boy max sınır 105 imiş. benim kilom 3 senedir 116 ne arttım ne azaldım. yaş 23. aralık döneminde alırlarsa gidicem, almazlarsa skere gitmeliyim böhee diye kilo vermicem. eğer çürük sayılırsam acaba direk mi alırım yoksa 5 sene sürünür müyüm ondan tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 1.83 55 kilo ile askere gitmişim b arıza çürük yazmışlardı bana ama piyade askerlik yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 adam bi öğünde 2 piliç yiyo siz hala boy kilo yazıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Yenmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Gayet yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 nasıl yenir ya ben yarım piliçi zor bitiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 3. muayene teskereyi alıcam inşallah bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Yeniir yeniirrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 pis şişkolar gidin askere, biz gödöyöz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bözö alsölör bözdö götcöz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Galactus akıllı olsun, onu bile yeriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Laorx said: pis şişkolar gidin askere, biz gödöyöz valla ilk muayene de 32 kilo fazlam vardı, şimdi limite kadar indim, 2 kilo daha verirsem askere alacaklar, 112 kiloda durdum teskereyi almadan 1 kilo daha vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 akpyi savunan mesajlar atan adamlarımızı yakından tanıyalım. yan gelip yatma yeri değil lan! çebiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 merak edenler varsa 110 kiloyum. aralıkta gitmek üzere kilo vermeye kasıyorum. vatani görev hede hödöden ziyade, beş sene 110+ kilo oturmaktansa 5-6 ay ülkenin insanını falan tanırım, varlıklarımın kıymetini bilirim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 BonePART said: küheylan said: o değil de ben çok zayıfım lan. askere gidebiliyorum da mesela asteğmen olarak yapamıyorum herhalde. onun olayı nedir? 1.80 boy, 60 kilo. astegmen yapamayip erbas mi yapcan abi astegmen yapmak daha kolay verirler bi askeri subeye 9 5 calisirsin memur ben de bunu dusunuyorum,astegmen olarak yapsam,artı makina mühendisiyim askeri bi fabrikaya verseler topmus tufekmis ugrassam zevkten 4 köşe olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 goldbären said: merak edenler varsa 110 kiloyum. aralıkta gitmek üzere kilo vermeye kasıyorum. vatani görev hede hödöden ziyade, beş sene 110+ kilo oturmaktansa 5-6 ay ülkenin insanını falan tanırım, varlıklarımın kıymetini bilirim falan. +1 bir de aamancı olacak adam sanırım. helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 çürük 5 sene olayı feci tükenç ama max 2 sene olmalı bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar