Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Şike eğer varsa, ne amaçla operasyon yapıldığı önemli değil, temizlenmesi gayet iyi. En azından bu pislikten bi iyi iş çıktı deriz. Eğer hakikaten işin siyasi boyutu varsa orası pislik tabii, ama şu hükümetten ve yönetimden beklenmedik bir şey değil. Beni şaşırtan hedefin fener olması oldu. Malum son 3 aydır aziz yıldırımla tayyip elele kolkola geziyorlardı, sürekli ziyaretler, muhabbetler, alex forması götürmeler falan. Arada bu kadar iyi ilişki varken bu hale gelmesi ilginç. Arada bir soğukluk olsa böyle dakika başı ziyaretler toplanmalar olmazdı gibi geliyor. Tabii bu operasyon önceden sızdığı için Aziz'in yavşaması da olabilir bu kendini kurtarmak için. Muhtemelen GS'nin apar topar Zekeriya Öz'ü listeye almasının sebebi de kendini güvenceye almaktı. Her halukarda futbolda bundan sonra ceza gelsin ya da gelmesin farketmez çok uzun süre boyunca hiçkimsenin şikeye kalkışamayacağı ortada, bayağı tırsıtmıştır bu olay herkesi. "ülkede neler oluyo futbola giren braindamajdır" lafı bir sığır lafı. Futbolla ilgileniliyor diye onlarla ilgilenilmiyor diye bişey yok, bazılarına şaşırtıcı gelse de bir insan birden fazla konuyla ilgilenebiliyor. Yoksa "ülkede neler oluyo bilgisayar mı oynuyosunuz" "ülkede neler oluyo film mi tartışıyosunuz" "ülkede neler oluyo tatile mi gidiyosunuz" "ülkede neler oluyo hala manita derdindesiniz" diye çoğaltılabilir bu. İnsanların ülkede ve dünyada olanları takip edebilmesi için yaşamlarını zevklerini ve hobilerini gözardı etmesi gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 BiTcH_oFBaT said: futbolun temizlenmesi için aziz yıldırım'ın mı sadece içeri atılması gerekiyor? Tüm klüplerden birileri içeri girmeli o zaman... Gene fanatik kafaları basmış Sadece Aziz Yıldırım içeri alınmadı işte, kimlerle ilgili kanıt varsa adamların ellerinde onlar içeri alındı/ifadesi alındı vs. sadece ibret olsun diye, "yaptığına dair elimizde hiç bir belge yok ama Galatasaray'ı da toplayalım" diyemiyor adamlar. Bir noktada patlayacaktı şike işi, bu noktada patladı. Muhtemelen seçimler olmasaydı lig bittiği gibi başlarlardı toplamaya ama seçimleri falan beklediler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 olay gs değil zaten sadece. yıllarca türk futbolunu sömüren, celal doğanlar, ilhan cavcavlar, ankaragücüler vs vs herkes o kadar çok isim sayabilir ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Rewendor said: Şike eğer varsa, ne amaçla operasyon yapıldığı önemli değil, temizlenmesi gayet iyi. En azından bu pislikten bi iyi iş çıktı deriz. Eğer hakikaten işin siyasi boyutu varsa orası pislik tabii, ama şu hükümetten ve yönetimden beklenmedik bir şey değil. Beni şaşırtan hedefin fener olması oldu. Malum son 3 aydır aziz yıldırımla tayyip elele kolkola geziyorlardı, sürekli ziyaretler, muhabbetler, alex forması götürmeler falan. Arada bu kadar iyi ilişki varken bu hale gelmesi ilginç. Arada bir soğukluk olsa böyle dakika başı ziyaretler toplanmalar olmazdı gibi geliyor. Tabii bu operasyon önceden sızdığı için Aziz'in yavşaması da olabilir bu kendini kurtarmak için. Muhtemelen GS'nin apar topar Zekeriya Öz'ü listeye almasının sebebi de kendini güvenceye almaktı. Her halukarda futbolda bundan sonra ceza gelsin ya da gelmesin farketmez çok uzun süre boyunca hiçkimsenin şikeye kalkışamayacağı ortada, bayağı tırsıtmıştır bu olay herkesi. "ülkede neler oluyo futbola giren braindamajdır" lafı bir sığır lafı. Futbolla ilgileniliyor diye onlarla ilgilenilmiyor diye bişey yok, bazılarına şaşırtıcı gelse de bir insan birden fazla konuyla ilgilenebiliyor. Yoksa "ülkede neler oluyo bilgisayar mı oynuyosunuz" "ülkede neler oluyo film mi tartışıyosunuz" "ülkede neler oluyo tatile mi gidiyosunuz" "ülkede neler oluyo hala manita derdindesiniz" diye çoğaltılabilir bu. İnsanların ülkede ve dünyada olanları takip edebilmesi için yaşamlarını zevklerini ve hobilerini gözardı etmesi gerekmiyor. Aynen...Son paragraf'a da çok katıldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 BiTcH_oFBaT said: olay gs değil zaten sadece. yıllarca türk futbolunu sömüren, celal doğanlar, ilhan cavcavlar, ankaragücüler vs vs herkes o kadar çok isim sayabilir ki... GS'nin son 10-15 senedir vukuatı yok zaten, olsa bu halde olmazdı. Sandığınız kadar çok şike yok bu ligde, temiz demiyorum ama öyle her sene her maç satın alınmıyor. Olsa Bursaspor'u şampiyon yapmazlardı mesela. Şike yakan 3-5 takım vardı, çoğu belliydi zaten. Onlar arasında da en dikkat çekenin Fener olması sürpriz değil. Ama Fenerin yanında bir Kayseri de yanmadı ona şaşırıyorum. Kulüp dışı şikeler de var tabii, özellikle LigTV'nin karıştığı olaylar da var, heyecan katmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Offf gene başladınız kafadan yazmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 asdafdassdff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Para dönen her yerde şike döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 böyle izliyorum valla http://forum.paticik.com/thumbnails/bec/8d9/23f/1be/4bd/e6e/7cb/ae7/c39/22c/f0_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Bende seviniyorum tabi temizleniyor iyi hoşta, niyet önemli be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 "adam gibi adam recep tayyip erdoğan" diye pankartlar açan takımın taraftarının bu olayı siyasi bir operasyon olarak algılaması çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ülkede çok şike oldu diye bu yapanlar af mı edilsin? bunu mu kaldıracak mideniz onu anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 said: "ülkede neler oluyo futbola giren braindamajdır" lafı bir sığır lafı. Futbolla ilgileniliyor diye onlarla ilgilenilmiyor diye bişey yok, bazılarına şaşırtıcı gelse de bir insan birden fazla konuyla ilgilenebiliyor. Yoksa "ülkede neler oluyo bilgisayar mı oynuyosunuz" "ülkede neler oluyo film mi tartışıyosunuz" "ülkede neler oluyo tatile mi gidiyosunuz" "ülkede neler oluyo hala manita derdindesiniz" diye çoğaltılabilir bu. İnsanların ülkede ve dünyada olanları takip edebilmesi için yaşamlarını zevklerini ve hobilerini gözardı etmesi gerekmiyor. Eğer böyle olsa yüzlerce sayfa tartısılmaz, fanatizm ve bias yüzünden post yagıyor oraya. Yoksa hukuki bir dilemma çok umrunuzda oldugundan değil. Lafım ülkede şunlar oluyorken ne yapıyorsunuz değil, ülkede çok daha büyük sorunlar varken önem skalasında aşagıda kalan şeyleri sadece TOP oldugu için tartısıyor ve ciddi ciddi kavga ediyor olmanız. Futbol bölümünün seviyesini çıkıp şurada savunma bana, 3 gündür okumuyorum ben bu forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Evet WoW bölümünde yaptığınız pvp> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ülkede önemli şeyler oluyor diyorsunuz da şu şike davas ülkede olan önemli şeylerden biri zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 EricCantona said: Evet WoW bölümünde yaptığınız pvp> 600 sayfa vs 3 sayfa. Ki pvp/pve'nin tartısalacak daha çok tarafı vardı. Nice logic bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 xunn, asiri gelismis beynini bizle harcama. kubat damaj alirsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 abi futbolu seviyorum,takip ediyorum,şike gündeminide takip ediyorum lakin isterseniz şırödingerin kedisini,rembrandt'ı,günümüzün para trendlerini,abstract art'ı,bansky'i,4chan,oyunlar,televizyon,alkol ve nice konuda da konuşabilirim. sizin beyniniz tek kanallı yaşıyor diye diğer insanların tek bir ilgi alanı olmak zorunda değil donanımlı bir bireyim ha bide,bol bol seks yapıyorum lol no liferlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Çok geç Fiz. http://i.imgur.com/vWC7M.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 DoGMeaT said: abi futbolu seviyorum,takip ediyorum,şike gündeminide takip ediyorum lakin isterseniz şırödingerin kedisini,rembrandt'ı,günümüzün para trendlerini,abstract art'ı,bansky'i,4chan,oyunlar,televizyon,alkol ve nice konuda da konuşabilirim. sizin beyniniz tek kanallı yaşıyor diye diğer insanların tek bir ilgi alanı olmak zorunda değil donanımlı bir bireyim ha bide,bol bol seks yapıyorum lol no liferlar. Patronun oglu konumundasındır da eminim. 600 pages. Git sex yap bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ya biri nolur bi sonra ki maçta "Hey aziz, u mad brah?" yazılı pankart açsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 of yine bir patronoğlu rage i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 valla benimkini kaldırdı HAHAHAYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PZero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ben bir futbol sever olarak şike haberlerinden cok rahatsızım en kısa zamanda adı karışanlar cezalandırılmalı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Tısısısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ülkede önemli şeyler oluyor diyorsunuz da şu şike davas ülkede olan önemli şeylerden biri zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 EricCantona said: Evet WoW bölümünde yaptığınız pvp> 600 sayfa vs 3 sayfa. Ki pvp/pve'nin tartısalacak daha çok tarafı vardı. Nice logic bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 xunn, asiri gelismis beynini bizle harcama. kubat damaj alirsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 abi futbolu seviyorum,takip ediyorum,şike gündeminide takip ediyorum lakin isterseniz şırödingerin kedisini,rembrandt'ı,günümüzün para trendlerini,abstract art'ı,bansky'i,4chan,oyunlar,televizyon,alkol ve nice konuda da konuşabilirim. sizin beyniniz tek kanallı yaşıyor diye diğer insanların tek bir ilgi alanı olmak zorunda değil donanımlı bir bireyim ha bide,bol bol seks yapıyorum lol no liferlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Çok geç Fiz. http://i.imgur.com/vWC7M.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 DoGMeaT said: abi futbolu seviyorum,takip ediyorum,şike gündeminide takip ediyorum lakin isterseniz şırödingerin kedisini,rembrandt'ı,günümüzün para trendlerini,abstract art'ı,bansky'i,4chan,oyunlar,televizyon,alkol ve nice konuda da konuşabilirim. sizin beyniniz tek kanallı yaşıyor diye diğer insanların tek bir ilgi alanı olmak zorunda değil donanımlı bir bireyim ha bide,bol bol seks yapıyorum lol no liferlar. Patronun oglu konumundasındır da eminim. 600 pages. Git sex yap bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ya biri nolur bi sonra ki maçta "Hey aziz, u mad brah?" yazılı pankart açsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 of yine bir patronoğlu rage i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 valla benimkini kaldırdı HAHAHAYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PZero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ben bir futbol sever olarak şike haberlerinden cok rahatsızım en kısa zamanda adı karışanlar cezalandırılmalı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Tısısısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 xunn, asiri gelismis beynini bizle harcama. kubat damaj alirsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 abi futbolu seviyorum,takip ediyorum,şike gündeminide takip ediyorum lakin isterseniz şırödingerin kedisini,rembrandt'ı,günümüzün para trendlerini,abstract art'ı,bansky'i,4chan,oyunlar,televizyon,alkol ve nice konuda da konuşabilirim. sizin beyniniz tek kanallı yaşıyor diye diğer insanların tek bir ilgi alanı olmak zorunda değil donanımlı bir bireyim ha bide,bol bol seks yapıyorum lol no liferlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Çok geç Fiz. http://i.imgur.com/vWC7M.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 DoGMeaT said: abi futbolu seviyorum,takip ediyorum,şike gündeminide takip ediyorum lakin isterseniz şırödingerin kedisini,rembrandt'ı,günümüzün para trendlerini,abstract art'ı,bansky'i,4chan,oyunlar,televizyon,alkol ve nice konuda da konuşabilirim. sizin beyniniz tek kanallı yaşıyor diye diğer insanların tek bir ilgi alanı olmak zorunda değil donanımlı bir bireyim ha bide,bol bol seks yapıyorum lol no liferlar. Patronun oglu konumundasındır da eminim. 600 pages. Git sex yap bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ya biri nolur bi sonra ki maçta "Hey aziz, u mad brah?" yazılı pankart açsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 of yine bir patronoğlu rage i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 valla benimkini kaldırdı HAHAHAYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ben bir futbol sever olarak şike haberlerinden cok rahatsızım en kısa zamanda adı karışanlar cezalandırılmalı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Tısısısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar