Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu şike olaylarını kimin midesi kaldırıyor?

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

Şike eğer varsa, ne amaçla operasyon yapıldığı önemli değil, temizlenmesi gayet iyi. En azından bu pislikten bi iyi iş çıktı deriz.

Eğer hakikaten işin siyasi boyutu varsa orası pislik tabii, ama şu hükümetten ve yönetimden beklenmedik bir şey değil. Beni şaşırtan hedefin fener olması oldu. Malum son 3 aydır aziz yıldırımla tayyip elele kolkola geziyorlardı, sürekli ziyaretler, muhabbetler, alex forması götürmeler falan. Arada bu kadar iyi ilişki varken bu hale gelmesi ilginç. Arada bir soğukluk olsa böyle dakika başı ziyaretler toplanmalar olmazdı gibi geliyor. Tabii bu operasyon önceden sızdığı için Aziz'in yavşaması da olabilir bu kendini kurtarmak için. Muhtemelen GS'nin apar topar Zekeriya Öz'ü listeye almasının sebebi de kendini güvenceye almaktı.

Her halukarda futbolda bundan sonra ceza gelsin ya da gelmesin farketmez çok uzun süre boyunca hiçkimsenin şikeye kalkışamayacağı ortada, bayağı tırsıtmıştır bu olay herkesi.

"ülkede neler oluyo futbola giren braindamajdır" lafı bir sığır lafı. Futbolla ilgileniliyor diye onlarla ilgilenilmiyor diye bişey yok, bazılarına şaşırtıcı gelse de bir insan birden fazla konuyla ilgilenebiliyor. Yoksa "ülkede neler oluyo bilgisayar mı oynuyosunuz" "ülkede neler oluyo film mi tartışıyosunuz" "ülkede neler oluyo tatile mi gidiyosunuz" "ülkede neler oluyo hala manita derdindesiniz" diye çoğaltılabilir bu. İnsanların ülkede ve dünyada olanları takip edebilmesi için yaşamlarını zevklerini ve hobilerini gözardı etmesi gerekmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

futbolun temizlenmesi için aziz yıldırım'ın mı sadece içeri atılması gerekiyor? Tüm klüplerden birileri içeri girmeli o zaman... Gene fanatik kafaları basmış

Sadece Aziz Yıldırım içeri alınmadı işte, kimlerle ilgili kanıt varsa adamların ellerinde onlar içeri alındı/ifadesi alındı vs. sadece ibret olsun diye, "yaptığına dair elimizde hiç bir belge yok ama Galatasaray'ı da toplayalım" diyemiyor adamlar.

Bir noktada patlayacaktı şike işi, bu noktada patladı. Muhtemelen seçimler olmasaydı lig bittiği gibi başlarlardı toplamaya ama seçimleri falan beklediler işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Şike eğer varsa, ne amaçla operasyon yapıldığı önemli değil, temizlenmesi gayet iyi. En azından bu pislikten bi iyi iş çıktı deriz.

Eğer hakikaten işin siyasi boyutu varsa orası pislik tabii, ama şu hükümetten ve yönetimden beklenmedik bir şey değil. Beni şaşırtan hedefin fener olması oldu. Malum son 3 aydır aziz yıldırımla tayyip elele kolkola geziyorlardı, sürekli ziyaretler, muhabbetler, alex forması götürmeler falan. Arada bu kadar iyi ilişki varken bu hale gelmesi ilginç. Arada bir soğukluk olsa böyle dakika başı ziyaretler toplanmalar olmazdı gibi geliyor. Tabii bu operasyon önceden sızdığı için Aziz'in yavşaması da olabilir bu kendini kurtarmak için. Muhtemelen GS'nin apar topar Zekeriya Öz'ü listeye almasının sebebi de kendini güvenceye almaktı.

Her halukarda futbolda bundan sonra ceza gelsin ya da gelmesin farketmez çok uzun süre boyunca hiçkimsenin şikeye kalkışamayacağı ortada, bayağı tırsıtmıştır bu olay herkesi.

"ülkede neler oluyo futbola giren braindamajdır" lafı bir sığır lafı. Futbolla ilgileniliyor diye onlarla ilgilenilmiyor diye bişey yok, bazılarına şaşırtıcı gelse de bir insan birden fazla konuyla ilgilenebiliyor. Yoksa "ülkede neler oluyo bilgisayar mı oynuyosunuz" "ülkede neler oluyo film mi tartışıyosunuz" "ülkede neler oluyo tatile mi gidiyosunuz" "ülkede neler oluyo hala manita derdindesiniz" diye çoğaltılabilir bu. İnsanların ülkede ve dünyada olanları takip edebilmesi için yaşamlarını zevklerini ve hobilerini gözardı etmesi gerekmiyor.

Aynen...Son paragraf'a da çok katıldım...
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

olay gs değil zaten sadece. yıllarca türk futbolunu sömüren, celal doğanlar, ilhan cavcavlar, ankaragücüler vs vs herkes o kadar çok isim sayabilir ki...

GS'nin son 10-15 senedir vukuatı yok zaten, olsa bu halde olmazdı.

Sandığınız kadar çok şike yok bu ligde, temiz demiyorum ama öyle her sene her maç satın alınmıyor. Olsa Bursaspor'u şampiyon yapmazlardı mesela.

Şike yakan 3-5 takım vardı, çoğu belliydi zaten. Onlar arasında da en dikkat çekenin Fener olması sürpriz değil. Ama Fenerin yanında bir Kayseri de yanmadı ona şaşırıyorum.

Kulüp dışı şikeler de var tabii, özellikle LigTV'nin karıştığı olaylar da var, heyecan katmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Eğer böyle olsa yüzlerce sayfa tartısılmaz, fanatizm ve bias yüzünden post yagıyor oraya.

Yoksa hukuki bir dilemma çok umrunuzda oldugundan değil.

Lafım ülkede şunlar oluyorken ne yapıyorsunuz değil, ülkede çok daha büyük sorunlar varken önem skalasında aşagıda kalan şeyleri sadece TOP oldugu için tartısıyor ve ciddi ciddi kavga ediyor olmanız.

Futbol bölümünün seviyesini çıkıp şurada savunma bana, 3 gündür okumuyorum ben bu forumu.
Sosyal ağlarda paylaş

abi futbolu seviyorum,takip ediyorum,şike gündeminide takip ediyorum

lakin isterseniz şırödingerin kedisini,rembrandt'ı,günümüzün para trendlerini,abstract art'ı,bansky'i,4chan,oyunlar,televizyon,alkol ve nice konuda da konuşabilirim.

sizin beyniniz tek kanallı yaşıyor diye diğer insanların tek bir ilgi alanı olmak zorunda değil

donanımlı bir bireyim

ha bide,bol bol seks yapıyorum

lol no liferlar.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

abi futbolu seviyorum,takip ediyorum,şike gündeminide takip ediyorum

lakin isterseniz şırödingerin kedisini,rembrandt'ı,günümüzün para trendlerini,abstract art'ı,bansky'i,4chan,oyunlar,televizyon,alkol ve nice konuda da konuşabilirim.

sizin beyniniz tek kanallı yaşıyor diye diğer insanların tek bir ilgi alanı olmak zorunda değil

donanımlı bir bireyim

ha bide,bol bol seks yapıyorum

lol no liferlar.

Patronun oglu konumundasındır da eminim.

600 pages. Git sex yap bence de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...