Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahırda mı büyüdünüz olm

AtlaraFisildayan

Öne çıkan mesajlar

ulan ne garip insanlar varmış . insanlarla konuştukça içlerindeki hayvanlar ortaya çıkıyor, ve bu tanımlamaları baya insan var.

adamların 4-5 çeşit sevgili tanımlaması var.

1- kutsal sevgili : bu kişiyle sadece arada sırada duygusal öpüşmeler yapılır, sex yapılmayan, kutsal, potansiyel eşleri konumuna sokulur, aileyle tanıştırılır, bakirelik olmazsa olmazdır, tekrar belirtiyorum kutsaldır.

2- veren kız : bildiğin orospudur afedersin, hele ilk seferinde bu ayıya vermişse, bu ayıda zittim,vurdum,koydum diye anlatır, hatta parmağıyla gösterir.

3-kapısı açık kız : birisi onun günahına girmiş, e bende özgürüm artık kafam rahat yapabilirim, arkadaşlarıma tavsiye edebilirim.

4- türk erkeği diye inleyen turistler : bunlar plajda, clubda her yerde hazır bekler, güzeldir, efsanedir, verir gider. tak tak tertemiz. bu da bir nevi kutsal olmayan kızdır bu arkadaşın gözünde.

bu arkadaşların anasını, bacısını yada diğer kutsallarını ben diğer 3 kategoriye soksam,yada birisi soksa ne hissederler acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 kategori demişsin 4 tane yazmışsın 5. de benden olsun madem

önce kötüsünden başla kızı - genelde yancı, şişman, kısmen itici olan kız. esas kızın çevresinde bolca mevcut. bolca level atlayıp end game e gelebilirlerse "çakmalık" oluyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...