Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 tamam artık konuşmayın, dağılın http://forum.paticik.com/thumbnails/661/ce5/66a/927/cd2/7a1/e79/c52/d64/ecb/4c_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 valla ben bu kadını hiç sevmiyorum. açık açık diyim o konserdeki rezaletleri falan izledim. ayakta duramıyor ya. şarkısı istediği kadar güzel olsun böyle saygısızlık yapılır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 gary moore ile su kariyi takas edebilsek keske ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 "Ya kokocuydu zaten, çirkindi de, ölsün" diye takılanların Tayyip'ten, yobazlardan, Hıncal'dan falan çok bir farkı olmadığını düşünüyorum sığlık konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/18339243.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ben de yılmaz özdilin yazısını koyacaktım tam. amy amy diye kafa eti yiyenlere kapağı takmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 O değilde şimdi yeni 27 yaş posterlerine bu kadını da koyucaklar, mümkünse en sol yada sağa koysunlarda keselim. Kurt Cobain, Jimi Hendrix, Jim Morrison, Janis Joplin bunların 4'üde bulunduğu dönemde müziksel anlamda iyi işler icra etmelelerinin yanında müziksel gidişatın yönünü birebir etkilemiş isimlerdir ( medyanın desteğiyle veya değil ) . Amy Winehouse ise evet güzel müzik yapardı severdik kendisini ama diğerlerinin yaptığı etkiyi falan yapmadı. Şimdi sen nası koyarsın o 4'lünün örösönö ö çörkön ködönö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bir de düzgün yazsa tam olacak ya. bu adamın yazılarını okurken yoruluyorum. çeyrek sayfalık yazı için scroll bozulacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 O adamlar müziğin zaten iyi olduğu zamanlarda önemli işler yaptılar, a.w. müziğin boktan olduğu bir dönemde çok güzel ve şahsiyetli bir müzik yaptı. elbette onlarla aynı kefede değil ama bok çuvalında da değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 rahat olun onlarla bir tutmazlar. wikide bile club 27'de başta 4-5 kişilik bir en kritikler listesi var, amy'i aşağıdaki "ve diğerleri" listesine almışlar doğal olarak. ayrıca müziğin iyi olduğu dönemde o kadar kaliteli insan arasından öne çıkıp, rekabetten sıyrılıp böyle parlamak kötü müzik döneminde saman alevi gibi parlayarak dikkat çekmekten kat kat daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 @Deathblade +1 aynen öle abi. overratedın kraliçesi olacak işte. bu arada yılmaz yine sağlam koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 df said: bir de düzgün yazsa tam olacak ya. bu adamın yazılarını okurken yoruluyorum. çeyrek sayfalık yazı için scroll bozulacak =) orta tuşa basıp oku, bu yüzyılda scroll kasan mı var hâlâ allaaam!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Baggio said: "Ya kokocuydu zaten, çirkindi de, ölsün" diye takılanların Tayyip'ten, yobazlardan, Hıncal'dan falan çok bir farkı olmadığını düşünüyorum sığlık konusunda. http://theuniblog.evilspacerobot.com/wp-content/uploads/2011/07/209ix51.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 çirkin olması allah vergisi de kokodan ölen birine acıyamam ya kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bu image ı anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ortasında bi ok tuşu var, ona bas anlayacaksın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 http://images.4chan.org/b/src/1311684514110.png Too soon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 baba sen osloda millet öldürüldükten sonra too soon kasmamış bi adamsın yahu.. ama ikisi de too soon tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 İnternette yoktum o sırada ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 axedice said: Ortasında bi ok tuşu var, ona bas anlayacaksın :P sağol canım benim. pony li olanla ilgili de bi açıklama alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 pati niye bu kadar outdated 3 ay önceki memeler falan geliyor yeni fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/176515_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 SenariouS said: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/18339243.asp efsane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 maydanoz doğramış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar