Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amy Winehouse ölmüş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla ben bu kadını hiç sevmiyorum. açık açık diyim o konserdeki rezaletleri falan izledim. ayakta duramıyor ya. şarkısı istediği kadar güzel olsun böyle saygısızlık yapılır mı ?
Mesaj tarihi:
"Ya kokocuydu zaten, çirkindi de, ölsün" diye takılanların Tayyip'ten, yobazlardan, Hıncal'dan falan çok bir farkı olmadığını düşünüyorum sığlık konusunda.
Mesaj tarihi:
O değilde şimdi yeni 27 yaş posterlerine bu kadını da koyucaklar, mümkünse en sol yada sağa koysunlarda keselim.

Kurt Cobain, Jimi Hendrix, Jim Morrison, Janis Joplin bunların 4'üde bulunduğu dönemde müziksel anlamda iyi işler icra etmelelerinin yanında müziksel gidişatın yönünü birebir etkilemiş isimlerdir ( medyanın desteğiyle veya değil ) . Amy Winehouse ise evet güzel müzik yapardı severdik kendisini ama diğerlerinin yaptığı etkiyi falan yapmadı.

Şimdi sen nası koyarsın o 4'lünün örösönö ö çörkön ködönö.
Mesaj tarihi:
O adamlar müziğin zaten iyi olduğu zamanlarda önemli işler yaptılar, a.w. müziğin boktan olduğu bir dönemde çok güzel ve şahsiyetli bir müzik yaptı. elbette onlarla aynı kefede değil ama bok çuvalında da değil yani.
Mesaj tarihi:
rahat olun onlarla bir tutmazlar. wikide bile club 27'de başta 4-5 kişilik bir en kritikler listesi var, amy'i aşağıdaki "ve diğerleri" listesine almışlar doğal olarak.

ayrıca müziğin iyi olduğu dönemde o kadar kaliteli insan arasından öne çıkıp, rekabetten sıyrılıp böyle parlamak kötü müzik döneminde saman alevi gibi parlayarak dikkat çekmekten kat kat daha zor.
Mesaj tarihi:
df said:

bir de düzgün yazsa tam olacak ya. bu adamın yazılarını okurken yoruluyorum. çeyrek sayfalık yazı için scroll bozulacak =)

orta tuşa basıp oku, bu yüzyılda scroll kasan mı var hâlâ allaaam!!
Mesaj tarihi:
Baggio said:

"Ya kokocuydu zaten, çirkindi de, ölsün" diye takılanların Tayyip'ten, yobazlardan, Hıncal'dan falan çok bir farkı olmadığını düşünüyorum sığlık konusunda.

http://theuniblog.evilspacerobot.com/wp-content/uploads/2011/07/209ix51.gif
  • Yeni Oluştur...