Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bu arada bekleyemedim evden bağlattım birini bulup girdi sıraya demekki product keyi girmişseniz en azından grace period bitene kadar subscribe etmiş olmanızı aramıyor.sonrasını bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amat_zea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 EA ' in headquarter nerede abi söylesin biri de basalım yahu . Adamlar CD-key yapamadı , milletin kutusunun içine cd-key koymayı unuttu , 32 tane farklı yerde account açtırttı .. Gerçekten keşke zamanında oynamasaydık fifa98 leri , nba2000 leri de batsaydı gitseydi şu firma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 axedice said: İlk defa sanalkartımı kabul etmeyen bi alıcı var karşımda. EA allah bin türlü belanı versin, gittim paypal açtım. Sanki o paypal hesabını sanalkarta bağlamıycam ben. Teyallam Bende de aynı sorun çıktı, Ülke kısmını geri kalan adresi değiştirmeden Hollanda olarak değiştirdim, öylesine bir şehir seçtim kabul etti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ben nuclearin keyini girdim.2 günün lafınıyapmadım kabul etti problemsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 FUUU ben de karttandır sanmıştım. Neyse bi paypal hesabım oldu böylelikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hollanda denedim kabul etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Arkadaşlar önsiparişlerimizin bir çoğu teslim edilmiştir. Hala teslim alamayan arkadaşlar var malesef. Fakat oyuna aşırı talep oldğundan dolayı tedariklerde zorlanmaktayız. yeni partiyi bu gece beklemedeyiz. Bu gece olmazsa en geç yarın tüm siparişler teslim edilecektir. Gecikmeler için özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 oha rusçu diye title vermişler adama. vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Arkadaşlar, Cd-key'i başka bir yerden alacağım fakat oyunu indirebileceğim link konusunda yardımlarınızı rica ederim. Problem olacaksa özelden de yollayabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 origin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ben oyun fiyatı inene kadar bekliycem şahsen,hem oynayanlar biraz daha endgame content hakkında yorum yaparlar.1 ay oynayıp bırakıcağım bişe olmadığına emin olduktan sonra paramı harcarım diye düşünüyorm şu anlık. MMOların kaderi beleş ayın sonunda belli oluo gibi zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 leveltr'den aldim bakalim, bekliyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Afterdeep said: Arkadaşlar, Cd-key'i başka bir yerden alacağım fakat oyunu indirebileceğim link konusunda yardımlarınızı rica ederim. Problem olacaksa özelden de yollayabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. oyunu siteden indirebiliyorsun .anasayfadan direk linki veriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 nucLear said: Arkadaşlar önsiparişlerimizin bir çoğu teslim edilmiştir. Hala teslim alamayan arkadaşlar var malesef. Fakat oyuna aşırı talep oldğundan dolayı tedariklerde zorlanmaktayız. yeni partiyi bu gece beklemedeyiz. Bu gece olmazsa en geç yarın tüm siparişler teslim edilecektir. Gecikmeler için özür diliyorum. Oyuna aşırı talep olması sizi neden etkiliyor ki , siz zaten söz verdiğiniz adette satış yapıyorsunuz. Büyük bir kısım talebi karşılamış olmanız belirttiğiniz tarihte teslimat yapmıyor olmanızı affetirmiyor. Biliyorsunuz oyun bugün itibari ile release oldu. Ben kendi adıma preorderdan edineceğim itemler yerine oyunda onları ikame edecek itemler almak durumunda kaldım mesela. Etik olarak yaptığınız yanlış. Elinizdeki stok kadar veya temil edebileceğiniz kadar ürün satıyor olmalısınız. Bu sizden ilk alışverişimdi sanıyorum son olacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 MADBOY said: leveltr'den aldim bakalim, bekliyorum simdi. Siparisi verdikten 10 dakika sonra falan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bugün için tüm keyler dağıtılacak diyordun,şimdi yarına sarkabilir diyorsun siparişe göre key almıyormusun abi tedarikçinden bir bok anlamadım bu işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 axedice said: İlk defa sanalkartımı kabul etmeyen bi alıcı var karşımda. EA allah bin türlü belanı versin, gittim paypal açtım. Sanki o paypal hesabını sanalkarta bağlamıycam ben. Teyallam hic bir kartımı kabul etmiyor paypaldan da bi türlü yetemedim yapanlar nasıl yaptılar bi izah etseler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theradon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 kath said: nucLear said: Arkadaşlar önsiparişlerimizin bir çoğu teslim edilmiştir. Hala teslim alamayan arkadaşlar var malesef. Fakat oyuna aşırı talep oldğundan dolayı tedariklerde zorlanmaktayız. yeni partiyi bu gece beklemedeyiz. Bu gece olmazsa en geç yarın tüm siparişler teslim edilecektir. Gecikmeler için özür diliyorum. Oyuna aşırı talep olması sizi neden etkiliyor ki , siz zaten söz verdiğiniz adette satış yapıyorsunuz. Büyük bir kısım talebi karşılamış olmanız belirttiğiniz tarihte teslimat yapmıyor olmanızı affetirmiyor. Biliyorsunuz oyun bugün itibari ile release oldu. Ben kendi adıma preorderdan edineceğim itemler yerine oyunda onları ikame edecek itemler almak durumunda kaldım mesela. Etik olarak yaptığınız yanlış. Elinizdeki stok kadar veya temil edebileceğiniz kadar ürün satıyor olmalısınız. Bu sizden ilk alışverişimdi sanıyorum son olacak . Pre-orderdan edineceğin itemler yerine oyunda ne aldın ki holodancer mi flare gun mı ? Adamın üzerine gitmeyin benim keyim geldi ha 1 gün geç gelse nolurdu yani yine sorun çıkarmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 MADBOY said: MADBOY said: leveltr'den aldim bakalim, bekliyorum simdi. Siparisi verdikten 10 dakika sonra falan geldi. LevelTR'de kalmamış herhal ya da ben bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 geride kaldıda tekrar sorayım kart falan buldum kabul ettiremedim, başkada kredi kartı imkanım yok, yapı kredide sağolsun anca kredi kartın varsa sanal kart yaratabiliyosun, gamecardda ay başı falan alırım şimdi 22sinde acc kapancakmı subscription yapmazsam. wow falan hepsinde box keyle 30 gün paşalar gibi oynadım sonra gamecard falan eklemiştim, burda öyle saçma bir şey yazıyorda account sayfasına girince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 şimdi o konu hakkında bir bilgi yok yanlız bir arkadaş şöle yaptım demişti accye kayıtlı adresi avrupada herhangi bir ulke (origin red-zone olmayan) yaptıgımız vakit Visa/master card ile subs yapabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Arkadaslar nerden biliyorsunuz talepten az urun aldigimi? tam tersi talebin 2 kati aldim ama malesef olmayinca olmuyor iste. aksilik tedarikciden kaynaklandi. osa EA den bekliyor keyleri ben keyleri isteyerek geciktirmedim ayrica geciktirince elime bisey gecmiyor. bende biran once teslim edip kafamin rahat olmasini istiyorum elbette. ayrica keyi gec girince kaybedeceginiz bir icerik yok. preorderin tek verdigi color stone idi onuda erken giris keyini redeem edenler aldi, dde alanlara tum icerikler dde keyleri i.e birlikte geliyor. bir tarihi bir kisitlamasi yok. elimden geleni yapiyorum. dun gece uyumadan sabahlara kadar key gonderdim. sizde lutfen bu kadar acimasiz olmayin. tek istedigim biraz anlayis, benden alip almamak sizin seciminiz saygi duyarim. ama bence ortada bir magduriyet yok. yarin kismetse geldigi gibi tum kalan keyleri gondericem. Anlayisiniz icin tesekkur ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ruscu ya laf etmeyin lan gördüğüm en user-friendly satıcı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Evr said: geride kaldıda tekrar sorayım kart falan buldum kabul ettiremedim, başkada kredi kartı imkanım yok, yapı kredide sağolsun anca kredi kartın varsa sanal kart yaratabiliyosun, gamecardda ay başı falan alırım şimdi 22sinde acc kapancakmı subscription yapmazsam. wow falan hepsinde box keyle 30 gün paşalar gibi oynadım sonra gamecard falan eklemiştim, burda öyle saçma bir şey yazıyorda account sayfasına girince Arkadaşlar Türkiye'ye satış olmadığı için buranın kredi kartını kabul etmiyor, paypal hesabım var ama oyun sizden böyle birşey istemiyor. Zaten 30 günlük kullanım içinde geliyor. devam ettirmek isterseniz öbür ay sonunda kartınızı girersiniz. Ayrıca Amazon bile göndericez, göndermiyeceğiz, 16 sında 20 sinde diye 50 kere EA yüzünden kıvırırken böyle ufak gecikmeleri normal karşılamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Congratulations! You have successfully redeemed the following code oh buda tamamdır, bide security key aldık mı herşey hallolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar