Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 LigTV'yi arayıp mutlaka görüşün. 2010'un Ağustos'unda verdiğim 1 senelik taahhüdü "benim iyiliği için" kendi kafalarına göre 2012 Ocak'a kadar uzatmışlar. Boşu boşuna taahhüt vermiş olmayın.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Fener düşecek diye yusuf yusuf sesleri yükseliyor LigTV'den
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 'Taahhütü uzatmak' mümkün müdür? (tek taraflı)
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Sözleşmenin koşulları digitürk kafasına göre değiştirebilir diye bir madde vardır kesin. Çakallar ülkesiyiz.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 öyle maddeler olsa bile yasalar çerçevesinde tüketicinin korunması söz konusu olduğundan her şeyi yapamazlar. Yoksa "sen bana 10 milyon dolar verecen" diye de değiştirir sözleşemyi yani :) Ama itiraz süresi falan vardır geçerse otomatik yenilenmiş olur falan o tür oyunlara gelmemek için kontrol edin yine de uzatıp uzatmadıklarını tabii.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 iyi hatırlattınız ha iptal ettiricektim ben. bank asya forever!
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 herkesin iptal etmesi lazım abi. digiturk cekilecek yayın haklarından. trt falan alır.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 onu da çalık alsın. TRT filan ne?
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben iptal edicektim 100 lira mı ne istediler dedim kalsın bari ugraşamam
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 eğer toplu küme düşüş olursa TRT'den bank asyayı alıp digiye verirler, siz de iptal ettirdiğinizle kalırsınız, söylemedi demeyin.
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 muhtemel süper ligi ttnet alacaktır.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 süper ligi telekom alırsa bak o zaman herşey telekom içinmiş diye düşünürüm bize tivibuyu baglayan eleman telekom super ligi almayı digiturku falan bitirmek istiyor demişti.hee demiştim bende
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Rewendor said: eğer toplu küme düşüş olursa TRT'den bank asyayı alıp digiye verirler, siz de iptal ettirdiğinizle kalırsınız, söylemedi demeyin. sdfsdf olur mu abi oyle bisi.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 karamehmet ölüyorum dese, su vermezler. vermesinler de zaten. ha düdüklemiş halkı habu,. sonuçta her türlü biri düdükleyecek.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Valla 2 senedir aynı parayı ödüyoruz biz zam yapmadıkları sürece sorun yok benim açımdan =P Zira iptal ettiriyoruz dediğimizde özel fiyat çekince tekrar uzatmıştık.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 4 kere aradılar bizi. 79dan 49a indiler. "yavşak mısınız siz" diye kapattım en son.
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 anlaşma iptal olursa taahhütler noluyor?
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Ben 4 yıldır uyeyım,9 temmuzda doldu gümüş koltuk tahahhutum(21 tl gırısspor) arayıp kapatın fb düşünce dt nın bır anlamı kalmayacak dedım.9 temmuzda doldugunda 9 temmuz-3 agustos arasında normal ucret olan 68 tl(indirimsiz halıymıs) yi alırız dıye ultımatom cektıler oncelıkle,olsun kapatın 68 tl yıde munasıp bır yerınıze deyınce stratejı degıstırıp 2 adet erotık kanalı ucretsız acalım 34 tl den lıg tv lı paketınızı uzatalım dıye yenı teklıfle geldıler.Adamlar türk insanını çözmüş:)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 TTNET neyi alıyor ya? tivibu'dan mı izlicez maçları :) şaşırmayın. internet tv'yi oturtamadılar tam, neyi alıyorlar.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 BiTcH_oFBaT said: TTNET neyi alıyor ya? tivibu'dan mı izlicez maçları :) şaşırmayın. internet tv'yi oturtamadılar tam, neyi alıyorlar. valla menünün aşırı derece ağır olması haricinde ben iptv'den feci memnunum, beta dönemi dahil neredeyse 1.5-2 yıldır kullanıyoruz, hani gelişimi gerçekten başarılı yönde, 1 sene daha böyle gitseler hiç eksiklikleri de kalmaz. Nitekim menüleri gerçekten çok kötü, babam ve arkadaşları her ne kadar yazılımı körü körüne savunsalarda (savunma olayı da şu; biz bu yazılımı kendimiz yazmışmışız ve ruslara da aynı proje için satmışmışız) gerçekten çok eksik, hani kanal değiştirmek için 3 saniye beklediğim anları biliyorum, kanal menüsünden tür sekmesini oynatacam geçmiyor bazen falan daimi ağırlıktan söz etmiyorum da asdfasd onun dışında hiçbir sorun yok işte
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sanırım tivibu nun yayın maliyetleri uyduya oranla daha düşüktür. sonuçta uyduya data için para veriliyor. tiivbu da hd maçları çok daha ucuz maliyete yayınlarlar dolayısıyla paket fiyatlarıda daha düşük olur. inşallah (:
Öne çıkan mesajlar