Xenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 koyulmuş o ama yine de gelsin önlere. birde şu var :P http://www.youtube.com/watch?v=b-3s5Uom-9w yeni VN çevirisi gelmiş bu arada indiriyorum şuanda. http://www.nyaa.eu/?page=view&tid=440268 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 18. bölüm itibariyle bi soru Şu an 18. bölümdeyim, Okarin Mayuri'yi kurtarmak için d-mailları teker teker geri almaya çalışıyo, ilk olarak Faris'inkini aldı, şimdi de trap Rukako'nunkini alacak güya. Yalnız kafama takılan bi nokta var, time leap'lerde en fazla 48 saat geriye gidilemiyo muydu? Time leap makinesi 13 Ağustos'ta tamamlandı ama Faris'in ve Rukako'nun d-mail'ları 6 Ağustos'ta gönderilmişti. Nasıl oluyo bu iş? Plot hole mu bu yoksa kaçırdığım bi yer mi var, ya da bi şekilde bağlıyolar mı? Spoiler yesem sorun değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Kojiroh said: 18. bölüm itibariyle bi soru Şu an 18. bölümdeyim, Okarin Mayuri'yi kurtarmak için d-mailları teker teker geri almaya çalışıyo, ilk olarak Faris'inkini aldı, şimdi de trap Rukako'nunkini alacak güya. Yalnız kafama takılan bi nokta var, time leap'lerde en fazla 48 saat geriye gidilemiyo muydu? Time leap makinesi 13 Ağustos'ta tamamlandı ama Faris'in ve Rukako'nun d-mail'ları 6 Ağustos'ta gönderilmişti. Nasıl oluyo bu iş? Plot hole mu bu yoksa kaçırdığım bi yer mi var, ya da bi şekilde bağlıyolar mı? Spoiler yesem sorun değil sdf time leap ile geri almıyor ki o atılan dmail'leri. başka bir dmail atıp, öncekini iptal ediyorlar. dmaili istediğin yıla gönderebiliyorsun ama time leap, LHC'nin compress rate'inden dolayı sınırlı. o da 48 saat işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Ha doğru ya lan şimdi düştü jeton, eyvallah sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 anlamadığım bir şey var neden geleceği değiştirmeye çalışıyorlar?diyelim ki cern distopyasının olmadığı bir world line a geçmeyi başardılar.sonsuz sayıdaki world linelardan bazılarında illaki bu distopya gerçekleşecek.biraz daha açık anlatayım.mayushii birçok kez öldü ve en sonunda onun ölmediği bir world line a geçtiler ama mayushii diğer world linelarda hala ölü.bu mayuriyi kurtarmak değildir ki sadece gerçekten kaçmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Gizli said: anlamadığım bir şey var neden geleceği değiştirmeye çalışıyorlar?diyelim ki cern distopyasının olmadığı bir world line a geçmeyi başardılar.sonsuz sayıdaki world linelardan bazılarında illaki bu distopya gerçekleşecek.biraz daha açık anlatayım.mayushii birçok kez öldü ve en sonunda onun ölmediği bir world line a geçtiler ama mayushii diğer world linelarda hala ölü.bu mayuriyi kurtarmak değildir ki sadece gerçekten kaçmaktır. orası öyle zaten dünya okabe'nin etrafında dönüyormuş izlenimi veriyor biraz. zaten anime'de de buna değiniliyor. mayushii sürekli öldükten bir süre sonra okabe sorguluyordu bunu. ama açık kapı bırakılmış biraz. benim kendi yorumum, okabe'nin bulunduğu world line "gerçeklik" oluyor, öteki world line'larda olan olayların hiç biri gerçekleşmiyor aslında. geleceği değil, gerçekliği değiştiriyor okabe reading steiner sayesinde. öteki world line'lardaki senaryo sadece olasılıktan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Gizli said: anlamadığım bir şey var neden geleceği değiştirmeye çalışıyorlar?diyelim ki cern distopyasının olmadığı bir world line a geçmeyi başardılar.sonsuz sayıdaki world linelardan bazılarında illaki bu distopya gerçekleşecek.biraz daha açık anlatayım.mayushii birçok kez öldü ve en sonunda onun ölmediği bir world line a geçtiler ama mayushii diğer world linelarda hala ölü.bu mayuriyi kurtarmak değildir ki sadece gerçekten kaçmaktır. divergence onemli burda, alpha ile beta worldline var bitek, birinde mayuri oburunde kurisu oluyor geçmişe defalarca SMS atarak anca %0.5 filan oynatabildi, divergence 3.00 a geçebilmek falan fantastik zaten içinde yaşanılan worldline onemli olan yani bozulmamış realite, okabe reading steiner sayesinde farkına varıyor yoksa reading steineri olmasa değişimden haberi bile olmıycak çunki asıl gerçeklik bir koldan diğerine geçiyor diğer worldlinelar hem gerçek hemde değil yani Divergent Timeline Theory http://www.hobotrashcan.com/downthehatch/photos/090327-timeline-divergent.jpg said: “Divergent timeline theory is the cleanest and safest of the theories surrounding time travel and the effects of monkeying around in the past. In figure 1, you’ve hopped in the DeLorean and gone back to 1955, where you run over one of old man Peabody’s pine trees. At that exact moment, an alternate divergent timeline skewed off from the one in which you first hopped in the DeLorean, so when you head back to the future, there’s only one pine tree (fig. 2). The other timeline with twin pines still exists, but in an alternate timeline in which you never traveled back in time and killed one of the pines and therefore it is inaccessible to you.” Mutable Timeline Theory: http://www.hobotrashcan.com/downthehatch/photos/090327-timeline-mutable.jpg said: “Mutable timeline theory can get a little hairy. You hop in the DeLorean, as usual, and go back to 1955 and run over one of old man Peabody’s trees, as in fig. 1. At that exact moment, the entire timeline from that point on is completely destroyed and rewritten based on what occurred in the past. There were NO twin pines in your future, and therefore you would only remember a single, lone pine in 1985. This is a predestination paradox, which basically states that whatever has happened in the past was meant to happen and our current timeline reflects that. Now, the sticky part comes in on fig. 3. Let’s say you decide to go BACK to 1955 again and you aren’t paying attention to what you’re doing and run over Doc Brown as he’s crossing the street. At that exact moment, the entire timeline would change, completely eradicating any evidence that you, the DeLorean or Doc Brown ever existed. Oh, and you never ran over a pine tree, either, so now there are twin pines again. That’s heavy, I know. That’s the sticky part of mutable timeline theory.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Gizli said: anlamadığım bir şey var neden geleceği değiştirmeye çalışıyorlar?diyelim ki cern distopyasının olmadığı bir world line a geçmeyi başardılar.sonsuz sayıdaki world linelardan bazılarında illaki bu distopya gerçekleşecek.biraz daha açık anlatayım.mayushii birçok kez öldü ve en sonunda onun ölmediği bir world line a geçtiler ama mayushii diğer world linelarda hala ölü.bu mayuriyi kurtarmak değildir ki sadece gerçekten kaçmaktır. Yamulmuyorsam eğer bir tane "esas" timeline var, diğer paralel timeline lar "olasılıklar" veya "alternate reality" ler şeklinde varlar. Bu esas timeline sabit değil, diğer alternatiflere yaklaşıyor. Esas timeline ı değiştirme de silip baştan yazma şeklinde değil, bu alternate reality lerden birine yaklaşmasıyla oluyordu işte (Bu yüzden belirli bir eşiğe ulaşmaları gerekiyor falan filan). Yani o alternatifler tam olarak gerçek değil, ama gerçek timeline onlara yakınlaşabiliyor bu sayede alternatif timeline gerçek olabiliyor diye düşünülebilir. Yoruma açık tabii, asıl timeline ilerlerken paralel timeline lar ne işe yarıyor filan denilebilir. Schrödinger's Cat mantığıyla düşünmüştüm onları. Bir şeyler var, ama olmayabilir de:p Tamamen gözlemciye bağlı ama gözlemciden kastım Okabe nin Reading Steiner ı değil, main timeline ın kendisi. Çok karıştırmaya gerek yok dersen özeti şu Viktor said: diğer worldlinelar hem gerçek hemde değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=knC0D9G3pzc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 şunlar favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 http://m.animenewsnetwork.com/interest/2013-07-06/jast-usa-licenses-steins-gate-visual-novel-in-n-america said: JAST USA confirmed that Steins;Gate will have the original voices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Kaede said: şunun vn tips çevirisi bitmedi mi hala ya yetkililere sesleniyorum borastus bey aloooww babaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 jast sucks ya 2 yıl sonra belki çıkar sg. c&d atmasalardı çeviren adamlara şimdiye 3 kez bitmişti çevirisi meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 3 güne sığdırdım abv baya iyi seriymiş ilk bölümleri aşıp yeni karakterler girince temposu hızlanıyor, hikaye baya derinleşiyor. Ölü yaz sezonunda buz gibi iyi gidecek bi anime zamamınınız varsa.Tutturu (^w^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ya böyle animeler izliyorum sonra başka bir şey beğenemiyorum LANET OLSUN ÇOK İYİ LAN AMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 son bölümü ellerim titreyerek açtım asfas allahtan mutlu sonla bitti :P yoksa kendimi camdan aşağı felan atardım heralde :D ovada tuzu biberi oldu. bide abi okabe yi seslendiren adam ne seslendirmiş bea.zaten anime nin seslendirme kadrosu süper ama özellikle okabe ye hasta oldum bide tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Filmini ingilizceye çevirmişler düşmüş nyaaya ama BD değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Tam animesini izliyordum simdi. 1. Bolumden 8 bolume gelmem 8 ay aldi. Bugun 9 dan 19 a izledim. Filmi nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 dedim sana ileride aciliyor diye, sefil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Filmi geldi: http://www.animetake.com/steinsgate-fuka-ryouiki-no-deja-vu/ 1080psini yarın upload edeceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 peh dizisi kadar olmasada güzeldi. sonunda gene korktum kötü sonla bitecek diye sofsıahasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 her hafta f5lemenin hissini vermedi dogal olarak, biraz da bariz ek hikaye olsun diye de yapmislar da hos oldu karakterleri tekrardan gormek, seriyi sevenler baksin film kurisu pedo da oldu hadi bakalim jfkdsj olayin cozulusune la noliy diye tepki verdim fiziksel travella gidince degistirememeliydi de degisen sey line mi hafiza mi cok karisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 28 subatta sonunda VN'in official ingilizce cevirisi cikiyormus jastusa ilk ceviriye basladiginda japonca ogrenmeye baslayanlar coktan butun nitro+ katalogunu hatmetmistir gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 şimdi izledim ovasını.ova ova bitiremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 başlıgın uplanması iyi oldu visual noveli gelecekti. şimdi baktım da mart sonunda geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar