Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yanlışın var hukuksal olarak henüz suçlu bulunmadılar.
Rewendor said:

S-H said:

fenerbahçe'nin suçu henüz ispatlanmadan küme düşürülmesini isteyen federasyona saldıran gs'lilerin,bjk hakkında e adamların suçu daha ispatlanmadı ? ya suçsuzlarsa o zaman ne olacak diye savunmaları çok hoş

bjk'nın da fenerin de şu anda suçu belli bence, "suçu kesinleşmedi" lafını kendi açılarından dedim ben.

Estel_Anorien said:

155. sayfadayız polis imdat

157 bitti bitecek esasen, 2.5 sayfa gizlenmiş mesaj var :P
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Aradaki tavır ve düşünce farklılığından olmasın o S-H?

ben bjk ve fb'yi kıyaslamıyorum

@pelin

elimden geldiğince bakıyorum topic'e,senin dediğin gibi olaya soğukkanlı yaklaşan adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
Mesaj tarihi:
Teşebbüs olabilir evet, yada daha farklı birşey vardır biz bilmiyoruz henüz =P Ama kesinlikle 'at' verildi adamlar satın alındı o yüzden oynamadı diye birşey yok, herifler bal gibi oynadı.
Mesaj tarihi:
said:

Beşiktaş Kongre Üyesi ve Avukat Ali Rıza Dizdar, bugün Ahmet Ateş'i ziyaret etmek için Metris cezaevine gitti.

Ahmet Ateş ile yaptığı görüşmenin ardından yaşanan gelişmeleri HABER1903'e anlattı.

- YUSUF DİYE BİRİSİ ADALI'YI ARAMIŞ -

" Ortada Yusuf diye bir menajer var. İbrahim Akın ile İskender Alın'ı Beşiktaş'a transfer etmek için çabalayan bir isim. İbrahim Akın, Galatasaray kulübüne gidecekmiş. Serdal Adalı, Ahmet Ateş'e demişki; Yusuf denen birisi arıyor bunu tanıyor musun? Ahmet Ateş'te ben bu ismi tanımıyorum ama bir araştırayım demiş. Tayfur hoca da bu oyuncular iyi, alırsak iyi olur demiş. Bu olay Bursaspor - Beşiktaş maçının öncesinde yapılan bir konuşmadır. Bu isim Bursa'dayken, Tayfur Havutçu gelin yüz yüze konuşalım demiş. Yusuf bey Otel'e gelirken, Otel'in tarifi için Ahmet Ateş'i arayıp yol tarifi istemiş. O sırada bazı olaylar çıkınca görüşememişler. Daha sonradan Yusuf beye Milliyet gazetesine gelin orada konuşalım notunu bırakmış. Ama Savcının bu hususta kafasına taktığı nokta şu; Neden menajerin yalnız gelmesini istediği yönünde. Serdal Adalı'da demişki, tabii ki yalnız gelmesini istedim. Çünkü futbolcuların fiyatının arttırılmaması için. "

- YETER Kİ TRANSFERİN BİTSİN -

" İbrahim Akın, "Ben bir at istiyorum" demiş. Serdal Adalı'da, Akın'a senin transferin bitsin yeterki ben sana daha iyilerini hediye ederim demiş. Şunu açıkça söylüyorum, tek kelime bile Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'in İbrahim Akın'a maçta kötü oyna, maçı bize sat gibisinden konuşması olmamış. Ben bir Hukukçu gözüyle şunu gördüm, bu olayda bir kurban yaratmışlar. Bunlarda Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş oldu. " dedi.

- SAVCI İBRAHİM'E İFADE İMZALATMIŞ -

"İbrahim Akın ile görüşme şansım olmadı ancak aldığım bilgiye göre, Savcı İbrahim Akın'a sen bir ifade imzalayacaksın ben seni serbest bırakacam demiş. İbrahim'de ifadeyi imzalamış. Daha sonra mahkemeye çıkacağını duyunca da mahkemede bu ifadeyi yalanlamış. " dedi.

- SAVCI KENDİNİ TATMİN ETMİŞ -

"Mahkemesi olmayan suçtan dolayı içeride tutuluyorlar. Anlamsız bir tutuklama oldu. Savcı kendini tatmin etmek için Adalı, Tayfur ve Ateş'i tutuklamış." diyerek sözlerini tamamladı.
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

Madem kupayı verecek kadar temiz olduklarına inanıyorlar olay bitene kadar uefa haklarından da feragat etsinler.

dısardayım şimdi geldim ve kupayı geri vermişiz çok güzel bir hareket, yorumları da okudum, bir çok fenerli bunu söylüyor! beğenmemişler yaptığımızı uefa ya gitmeyelim miş , zaten şike kesinleşirse uefada ihraç edilecek beşiktaş,

uefada öyle aklanana kadar feragat ettik sonra bize geri ver hakkımızı diye bir şey yok turnuva orası, kalkıp uefaya şimdiden hocam sen bizi alma aklanalım alırsın denmez he öyle bir kural olsa onunda yapardık, bunu sizde biliyorsunuz da işinize gelmiyor,

ama kupayı geri vererek bu işten çok rahatsız olan taraftarının gönlüne su serpmiştir yapılması gereken buydu, adalı ve tayfur aklanana kadar ne destekcisi oluruz nede onları suçlu ilan ederiz.
Mesaj tarihi:
konu futbol olunca çok seviyoruz yorumlamasını, tinuya +1. ergenekon gibi bir izlenimi var bu olayın bende, neyse en azından daha inandırıcı..

Onun içindir ki masum olduğuna inandığımız sonuna kadar da inanacağımız "zanlı" beşiktaşlılarla aramıza mesafe koymalıyız. masumiyetleri kanıtlanıncaya kadar ne "büyük" diye bağırırız ne de "yanındayız" diye destek veririz.

son paragraf alıntı
Mesaj tarihi:
abi kupayı geri vermek dogru bir hareket bence

fenerde aynısını yapmalı bence lakin beşiktaşın aksine fenerin başkanı ve as başkanı içerde

kim böyle bi kararı verebilirki?
Mesaj tarihi:
İBB şike operasyonu kapsamında tutuklu olarak yargılanacak olan İbrahim Akın ve İskender Alın'ın sözleşmelerini tek taraflı olarak fesketti.

aha bjk'nin planları tuttu.

Sözleşme feshedilince ve taraflar suçsuz bulununca bonservissiz adamları alacaklar takıma, win win win olacak.

Tabii suçlu bulunup patlanırsa o zaman, tröl tröl tröl olacak
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

abi kupayı geri vermek dogru bir hareket bence

fenerde aynısını yapmalı bence lakin beşiktaşın aksine fenerin başkanı ve as başkanı içerde

kim böyle bi kararı verebilirki?

asbaşkan ali koç değil miydi?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...