Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 cetintas said: Estağfurullah canım kardeşim,dansözlük diye bir ifadem olmadı hafızam beni yanıltmıyorsa.Ama neticede dediğim gibi davranan tipler varsa bilinçaltın bana hak vermiş olmalı ki bu "dansözlük" terimini kullanmışsın. ha bukalemunluk ha dansözlük işte, benzer terimler. Diyorum ya öyle bir tipe henüz forumda rastlamadım ben. Dediğim tarz daha "hardcore" haber ve deliller düşerse ortaya (henüz konunun şikeyle alakası bile şüpheli, ortada gözaltı yok, tutukalama yok, ifade yok, arama başta inkar edildi var mı yok mu belirsiz, sadece bi ziyaret var, aksi yönde kulüp açıklamaları var, onlara yalanlama yok) da dediğin gibi davrananlar olursa o zaman söylersin bu lafları :)
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Yanlış anlama olmasın.Çok katılmadım zaten bu konu ile ilgili tartışmalara.Okumayı daha çok tercih ediyorum yani çıkıntılık yapmak falan değil derdim.Ama hala yukarıda "fenerlilerin yerinde olsam konuşmazdım,savunmazdım,vs."kıvamında laf eden adamlar var.Bu tür adamların mesajlarını takip etmek lazım. Ayrıca hayat paticik'ten sınırlı değil.Çeşitli forumlarda bu anlattığım manzara zaten mevcut.Genel konuşuyorum çünkü burada ki tartışmalar da çoğu zaman pati özelinden ziyade Türkiye geneli ile ilgili tartışmalar. Neyse. Çok sıcak rewendor,dinlenmem lazım ;)
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mektupta iddia edilen gibi inşallah GS menfaatleri için kullanmışsınıdr falan diyorsa Tulun kendine yapılan haksız para kaçırma suçlamalarından yaşadığı kırgınlıkla ayınısını Polat yapınca ayarı çekmiştir. Olay Adnan Polat'ın kulüpten 1,5 milyon dolar kaçırmasından ibarettir. Denizlispor'a teşvik olarak gitmesi falan söz konusu değil. Galatasaray'ın tek menfaati de şike olmaz yani. O mektup "bak bu 1,5 milyon doları aldın ama inşallah şike yapmışsındır" anlamına gelmiyor bunu anlayın. Bir şey çıkacak mektup değil. Ha o paranın çıkışı doğruysa yerini bulsunlar, muhtemelen Adnan kullanmıştır işte onu içeri alsınlar hırsızlıktan. Bülent Tulun şike belgesini, hele bu kadar saatten sonra saklayacak kadar aptal bir adam değil. Adnan Polat'a karşı koz olarak saklamıştır, duyulunca da polisi evine davet edip bizzat vermiş zaten belgeyi. Adnan Polat tutuklanabilir ama şike suçundan olmaz, GS'ye bir şey olmaz. Anelka'nın golüne gelince, el yok. Eline değmiyor. Faul var ama niyet bariz el. Kafa topuna öyle çıkılmaz yani. Üstelik faul de çok net. Adamlar karambol içinde değil, rahatça görülebilecekleri yerdeler. Ve bunu görüp golü iptal etmesi gereken 2 hakem bu golü veriyor. Hani bazı şeylere hakem hatası denir de, şunda hatalık bir durum yok. Eğer ki hakem hatasıysa, zaten ben MHK başkanı olsam şu pozisyonun üstüne o golü verenlerin lisanslarını iptal ettirirdim zira bu pozisyona gol vermek için futbol kurallarından tamamen bihaber olmak gerekiyor. PS: Adnan da salındı zaten. gg no rmk hadi göz yaşları sel olsun
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Ama şu Anelka pozisyonu benim hayatımda gördüğüm en bariz hakem hatasıydı, açık ve net...Nobre'nin elle oynaması veya feign death'i (örneği tuttum) de bombaydı ama Anelka bambaşkaydı, bunu kabul edelim:).. O zaman çok sinirlenmiştim de ondan beri ne zaman görsem gülmeye başlıyorum pozisyonu....
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 neyseki fakir edebiyatıyla şampiyon olduk fener gol gol gol elelr kollar haydi gol
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Dedim ya aynen fakir edebiyatı senemizdi o sene, 1.5m teşvik imkansız yani, 200-300k belki hani..
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 sike ile ilgili hicbisey yok diye kulup resmi acıklama yaptı, bulent tulun acıklama yaptı, ali durust acıklama yaptı, en son ifade veren adnan polat da acıklama yaptı. hala denizli macı diyen garibanlar var.
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 cetintas bi akıllı sensin, akp'nin istediği insan tipiymiş. Bundan sonra senin istediğin insan tipi olurum. Bence biraz beyin jimnastiği yap tek bir noktaya odaklanmışsın. Sabitfikirli biri olup çıkmışsın, her olayı tek bir pencereden okumaya çalışıyorsun, oysa ki birçok değişken var. Beni kanıtların hukuki değeri alakadar etmiyor ben ne hakimim, ne savcı, ne sanığım ne de sanıklarla gönül bağım var. O telefon konuşmalarını okuyanlar şike yapma girişimlerini anlar. Kanıtlanır mı, bilemem. Mahkemenin kararı benim kendi kanaatimi değiştirmeyecek.
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 o konuşma kayıtlarının doğru olduğundan nasıl bu kadar eminsin
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Sotto said: Ama şu Anelka pozisyonu benim hayatımda gördüğüm en bariz hakem hatasıydı, açık ve net...Nobre'nin elle oynaması veya feign death'i (örneği tuttum) de bombaydı ama Anelka bambaşkaydı, bunu kabul edelim:).. O zaman çok sinirlenmiştim de ondan beri ne zaman görsem gülmeye başlıyorum pozisyonu....hayır; daha komiği gs karşısında ali tandoğan'ın uçarak kurtardığı pozisyondu. kesinlikle daha komikti. ayhan'a atılan uçan tekme sergen'in vanspor maçındaki frikiğini bloklayan barajdaki vanlı sabri'nin dia'nın omzuna atlayıp "bacak omza"ya yeni bir soluk getirmesi de bunlara eklenebilir hatta.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://www.forzabesiktas.com/img/serdaladalimektup.jpg
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 serdal adalı'ya helal diyorum. öyle bir cümle kurmuş ki 1 syafa, ve hiçbirşey anlaşılmıyor. bu arada göksel gümüşdağ'ın çekilip maa'nın federasyon başkanı olmasının altında birşeyler aranması gerektiğini 3 temmuz'dan önce de söylüyordu insanlar.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Doğru, Ali Güneş'ti sanırım da canlı izlemediğimden aynı etkiyi yaratamadı o pozisyon:)..
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 nevzatdindar 2007 Yuzevler..Tulun ve bir gazeteci arasında konusmalar geçiyor.Polat ve Sezgin'ın Ilıc transferıyle ilgili suçlamaları konuşuluyor. O masada mektubun varlığını öğrenen gazeteci daha sonra onun fotokopisini buluyor bir şekilde. Tulun'un mektubunda şike ve teşvik ile ilgili tek satır yok.Ama 1.5 mılyon doları sen götürdün iması var.. Ayrıca,bence daha önemlisi ; mehmetbaransu mehmetbaransu GSyle ilgili bilgileri öğrendik Teşvik iddialarından sonuç çıkmaz Teşvik yok. Para futbolculara veriliyor Akşam 21.15 haberturkte ayrıntılar Dün şike iddiasıyla ilgili bir maç vardı. Belgesi varsa GS düşer dedim. Bugun öğrendim. O iddia doğru değil. Soruşturma mektupla ilgili
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 işte Baransuyu ciddiye alan adamın baransudan farkı yok haha
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yok baransuyu ciddiye almak degil, dün gs'de düsüyor diye biri cplemisti yazdiklarini geri vites yapmis o yuzden cpledim. benim ciddiye aldigim kurum: http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10757.php arastirsinlar denizli macini zaten ya. 5 yildir tesvik var diye yorulan ceneler biraz susar. 8-0 da arastirilsin, sekerspor da arastirilsin, 2001 ankaragucu de arastirilsin 2-1 biten mac, bjk nin 100. yili da arastirilsin. hepsi arastirilsin ama.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 e dedik zaten Adnan cebe indirdi diye o belgeyi saklamıştır ve mektubu yazmıştır diye
df Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 o mektuptaki ne kadar leş bir yazıdır arkadaş.
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 fizban said: serdal adalı'ya helal diyorum. öyle bir cümle kurmuş ki 1 syafa, ve hiçbirşey anlaşılmıyor. http://www.komikaze.net/komiks/komiks/yildo.jpg
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ahaha nerden buluyorsunuz abi böyle şeyleri sdfsds..
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 yıldoyu hatırlıyorum ben ya. noldu bu kaiteli insalara ya. artık gözükmüyolar etrafta. bi de yıldo diyince nedense kuşadasında sokak arasındaki dondurmacılar aklıma geliyor. max 3 çeşit dondurması vardır. çukulatalı, kaymaklı ve 3. dünya dondurmalarından (limon-tutti frutti falan) biri daha vardır. çocukluğuma inmem lazım..
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 fizban said: ayhan'a atılan uçan tekme sergen'in vanspor maçındaki frikiğini bloklayan barajdaki vanlı sabri'nin dia'nın omzuna atlayıp "bacak omza"ya yeni bir soluk getirmesi de bunlara eklenebilir hatta. uçan tekme derken haksızlık etmiş olursun, Amerikan fake güreşlerini bile kıskandıracak bi hareket o, tekmeyle gir, ayakları boynunun çevresine dola, o momentle adamın boynu çevresinde dön ve adamı geri çekip düşür ehaha, bu kadar muhteşem bir hareketi futbol tarihi görmemiştir :D
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ki Erman toroglu bile pozisyonun mor kart oldugunu itiraf etmisstir :p
Öne çıkan mesajlar