Litminov Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 twilight, true blood, the vampire diaries izlemiş birisi olarak bu diziyi hiç sevmedim. Gerçi TVD'nin de son çıkan sezonunun yarısından sonra bıraktım çok sıktı. Yine de Teen Wolf'u 2 sezon izledim 3. sezonun son çıkan bölümüne bakmadım bile kurt adam olduklarında özürlü gibi oluyorlar. Başroldeki çocuk da Bülent Ersoy'un gençliğine benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 aboo bunu izleyen varmı ya üzüldüm şimdi :( (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 bizim robb la alakası varmı bu dizinin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Gayet vakit geçirmelik bir dizi.En azından sıkmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Olm izleyin lan bu diziyi.Sezon ilerledikçe daha iyiye giden ender dizilerden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Akıyor resmen dizi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 dizi de soru kalmiyor hepsini cevapliyolar efsane gidiyo dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 beyler az aksiyon vardı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 pontipati said: beyler az aksiyon vardı ya abi bu sezon gayet yerinde aksiyonlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 hatta bildigim kadari ile bu sezon 24 bolum olucak 12 yerine 12 alpha pack icin 12 de neyse spoiler olur bu xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 abi bir de utanmayıp başlık mı açtınız dsadasfasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 5dk izleme tahamülü göstermiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Vay anasını. Şaka maka insanlar "Teen Wolf" isminde bir dizi izliyorlar. Üstelik de izlemekle kalmayıp izlediklerini rahatça gücenmeden toplu ortamda beyan falan ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 geçen sene izliyoduk bunu gülmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Çerezlik dizi diye izliyorken dizi baya baya geliştirdi kendini.Bir kere önyargısız izlersen zaten dizi gayet çerezlik ilk sezon için. 3. sezona gelirseniz de sonra konuşalım son durumunuzu.İsimden kaybediyor dizi sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 evet çok toparladı bu sezon cw ye geçer bu gidişle :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 cbnc-e de gördükçe izliyorum bende. kaçıncı sezonu izliyorum bilmiyorum ama baya böle iyileşmiş dizi yani ilk sezonuna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 2. sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 oha başlığı ben açmışım dsfdsfsdf ama dizi baya düzeldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 sezon finali oldu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 burdan gordum izledim ne zaman duzelecek acaba diye bekledim 3. sezon sonunda duzelmedi yeni sezonu bekliyim.. ama allah var , allahtan kurt adam degilim. en mal en gereksiz yaratik herhalde. bunlara bir upgrade bir redesign lazim. hele birde bunlarin vampirlerle savasanlari var yani mumkun degil oyle bir sey. anca elde tirnak uzuyor dis cikiyor .. bu. underworldmuydu neydi orada vardi bir tane onlar bir nebze daha korkutucu. ama su dizidekiler ahaha. palyaconun killisi, dislisi, tirnaklisi. normal kiz kacar yetisemez, normal insanla dovusur oldurmez, zeka desen kit zaten.. ne super hiz, ne uber guc, ne zeka, ne karizma, ne beyin okuma kontrole alma, ne ucma ne kacma. niye bu kadar sey yazdim onuda cozemiyorum su an, silmek gelmedi icimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 aramızda bu tineyc dizisini izleyenler olması çok üzücü. hiç kisme bir pati'nin başına böyle bir dizi gelsin istemez :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 hahaha teenwolf izleyenler var yine kanuniiii yine kanuniiii AH KANUNİ AHHHH ulan kız arkadaşım bile utandı kendinden izlediği için hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 kanuni muhtemelen kız arkadaşından daha casualdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ismine hormeten ilk sezon izlemistim ben. sonra mj foxu aradim, telefonda aglastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar