Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suits (2011) - USA Network

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Litminov said:

abi rachel bana kalırsa daha iyi.. hürremi tükettiniz, bereni folloş ettiniz rachelı yedirtmeyiz.

%50 ligini belli etme bari kardes. Kezban sevgisini vatan sevgisiyle harmanlayan zihniyete yetmez ama hayir.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Litminov said:

abi rachel bana kalırsa daha iyi.. hürremi tükettiniz, bereni folloş ettiniz rachelı yedirtmeyiz.

%50 ligini belli etme bari kardes. Kezban sevgisini vatan sevgisiyle harmanlayan zihniyete yetmez ama hayir.

Çoğunluğu azınlığa yedirtmeyiz!
Mesaj tarihi:
raşel l4d2'deki roşel gibi birşey, facia. öylesi mayk başına. öbür kız iyiydi ama doyumsuz mayk ille her gördüğüne atlayacak diye heba oldu.

şu mayk ile raşel diziden gitse 10/10 olacak dizi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu hafta izlemeye basladim, Ikinci sezonun 4. bolumundeyim. Nasil kacirmisin ben bunu anlamadim, cok iyiymis. Ozellikle Louis karakteri.
Mesaj tarihi:
başrol ve rachel hariç her karakter çok iyi zaten niye öle bi mallık yapmışlarsa artık bilemiyorum.

donna, harvey, louis, jessica, daniel vs.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Flashback bolumune geldim, nefret ediyorum flashback bolumlerinden. Fringe'in de flashback bolumunu gecemedim bir haftadir.
Mesaj tarihi:
Herşey iyi güzel de şu problemlerin çözümünü günlük yaşantıdan bulma olayı fazla abartılmış. Yakında Harvey, davalarını sokak ortasında konuştuğu kişiler sayesinde çözerse hiç şaşırmam.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bitirdim. Guzeldi, gercekci degildi pek hukuki yonden (en azindan bizim hukuka gore) ama yeterince yakindi. Epey iyiydi ama, yeni bir facori dizim var =)

Haftaya baslasin diye bekliyorum simdi.
Mesaj tarihi:

game of suits

catelyn stark katilmis diziye baya sevindim,harika bir ouyuncu..

mike bu sezonda deli edecek bizi daha ilk bolumden belli etti
yazarlar bilerek mi yapiyorlar diye dusunmeden edemiyorum.bir insan bu kadar salak olamaz ya..

harvey ile aralari bozuk gidip ofisi filan birakiyor,bastan baslarsam harvey beni affeder var kafasinda belli.hic taniyamamis harvey'i mike.

artik mike'in bir karar vermesi gerekiyor,ya pasa pasa calisak yada istifa et basip gidecek.ofisten vazgecmeler filan harvey'nin gozunu boyamaz.

cidden sikti bu karakter, bir oturtamadilar senaryoda yazarlar..

harvey scotty'i gonderdi sinir oldum be..saglam bir tane yapistirmaliydi bu bolum tokati ssfsdfes

• Yeni Oluştur...