Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Litminov said: abi rachel bana kalırsa daha iyi.. hürremi tükettiniz, bereni folloş ettiniz rachelı yedirtmeyiz. %50 ligini belli etme bari kardes. Kezban sevgisini vatan sevgisiyle harmanlayan zihniyete yetmez ama hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Esh said: Litminov said: abi rachel bana kalırsa daha iyi.. hürremi tükettiniz, bereni folloş ettiniz rachelı yedirtmeyiz. %50 ligini belli etme bari kardes. Kezban sevgisini vatan sevgisiyle harmanlayan zihniyete yetmez ama hayir. Çoğunluğu azınlığa yedirtmeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 raşel l4d2'deki roşel gibi birşey, facia. öylesi mayk başına. öbür kız iyiydi ama doyumsuz mayk ille her gördüğüne atlayacak diye heba oldu. şu mayk ile raşel diziden gitse 10/10 olacak dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 donna ve harvey yeter de artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 abi naptınız siz daha vurmadan öldürdünüz diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 bebeler gitsin 5 sezon kombine alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Bu hafta izlemeye basladim, Ikinci sezonun 4. bolumundeyim. Nasil kacirmisin ben bunu anlamadim, cok iyiymis. Ozellikle Louis karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 başrol ve rachel hariç her karakter çok iyi zaten niye öle bi mallık yapmışlarsa artık bilemiyorum. donna, harvey, louis, jessica, daniel vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Flashback bolumune geldim, nefret ediyorum flashback bolumlerinden. Fringe'in de flashback bolumunu gecemedim bir haftadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Fringe in flashbackleri iyiydi ya. Ben seviyodum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Herşey iyi güzel de şu problemlerin çözümünü günlük yaşantıdan bulma olayı fazla abartılmış. Yakında Harvey, davalarını sokak ortasında konuştuğu kişiler sayesinde çözerse hiç şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bitirdim. Guzeldi, gercekci degildi pek hukuki yonden (en azindan bizim hukuka gore) ama yeterince yakindi. Epey iyiydi ama, yeni bir facori dizim var =) Haftaya baslasin diye bekliyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Böyle güzel dizilerin eski sezonlarını yenisi gelmeden bir kaç gün önce bitiren insanları acaip kıskanıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ikinci sezon kotuydu bu arada, ilk sezon daha iyiydi. O havalara donsun yine yoksa 4. sezon olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 sadece 6 bölüm çıkmış ocakta, neden böyle bir yayınlama politikası izliyorlar haberi olan var mı? 6 ayda bir check mi edicez bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Dizide tüm kartları erkenden oynadılar 3. sezona yeni birşey bulmaları gerek artık bu arada 2. sezonun ortalarında baymaya başladı ilk sezon daha iyiydi bence de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 yeni sezon başlamış, düşmüş nete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 game of suits catelyn stark katilmis diziye baya sevindim,harika bir ouyuncu.. mike bu sezonda deli edecek bizi daha ilk bolumden belli etti yazarlar bilerek mi yapiyorlar diye dusunmeden edemiyorum.bir insan bu kadar salak olamaz ya.. harvey ile aralari bozuk gidip ofisi filan birakiyor,bastan baslarsam harvey beni affeder var kafasinda belli.hic taniyamamis harvey'i mike. artik mike'in bir karar vermesi gerekiyor,ya pasa pasa calisak yada istifa et basip gidecek.ofisten vazgecmeler filan harvey'nin gozunu boyamaz. cidden sikti bu karakter, bir oturtamadilar senaryoda yazarlar.. harvey scotty'i gonderdi sinir oldum be..saglam bir tane yapistirmaliydi bu bolum tokati ssfsdfes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 geçmiş tarihli mail olayı iyi fikirdi de ofisi bırakmadan tehdit etse daha mantıklı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 İlk bölüm fena değildi. Mike'ın aldığı kararları gerçek yaşantıya iyi uyarlamışlar bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 gayet güzeldi ama less rookie li bir sezon diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Niles ne bilet kesti be ahah. Şu bebeler olmasa mis gibi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Deron Williamsı görcez sandım bi ara gerçekten de ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Sikildim bu hafta ben. Iyi degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 sonda mike'a feci sövdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar