nedense su oyunda vanu oynayanlara karsi onyargimi hic yenemedim
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
PlanetSide 2
bullet dropsuz, recoilsiz laser pewpew easy mode çünkü lel
adamların tankında strafe var lan
adamların tankında strafe var lan
PPA spam de zamanında az saç baş yoldurtmadı
nefret kustular resmen üstüme.. o kadar easy mode olsa oyun oynanmaz olurdu.. vanguard ve asimetrik boyutta güçlü heavy assaultuyla ortalıkta adam öttüren nc yi niyeyse türk polisi edasıyla korumak bence daha lame.. yada mossy çok güçsüz yeaaa diyip harasser ve prowlerdaki saçmalık boyutuna varan mini gun konusunda kimsenin yorum yaptığını görmedim nedense..
vanu güçlü doğru diğerleri ne kadar güçlüyse oda o kadar güçlü.. bunu nc ve terran br 100 karakteri olan biri olarak söylüyorum.
vanu güçlü doğru diğerleri ne kadar güçlüyse oda o kadar güçlü.. bunu nc ve terran br 100 karakteri olan biri olarak söylüyorum.
mossy'e güçsüz diyenin ağzının ortasına çakarım. hitboxu vurması en zor ESF ve en hızlı ESF.
- 2 hafta sonra ...
10 dk sonra miller vs cobalt 192 vs 192 maç başlayacak. ilgilenen kaldı mı bilmiyorum ama buyurun:
http://www.twitch.tv/planetsidebattles
http://www.twitch.tv/planetsidebattles
- 2 hafta sonra ...
cobalt nc oynayan varsa hele bi el etsin
- 1 ay sonra ...
oyuna ilginç bi mekanik geldi. Strateji oyunlarındaki Harvester olabiliyoruz artık sdfg
Ant diye bir vehicle getirdiler, cortium diye de bir hammadde. bu vehicle'ı çıkartıp bu hammaddeden topluyoruz. yine bu aracın götündeki paneli kullanarak türlü binalarla mini-base'ler kuruyoruz. duvarlar, auto turretler, bunkerlar, resource'ları topluca saklamak için silolar ve tüm bunların amacı olan HIVE diye bişey. bu hive victory point topluyormuş ve düşmanlar tarafından da ele geçirilebilir bir şey. benim hoşuma gitti şimdilik.
Ant diye bir vehicle getirdiler, cortium diye de bir hammadde. bu vehicle'ı çıkartıp bu hammaddeden topluyoruz. yine bu aracın götündeki paneli kullanarak türlü binalarla mini-base'ler kuruyoruz. duvarlar, auto turretler, bunkerlar, resource'ları topluca saklamak için silolar ve tüm bunların amacı olan HIVE diye bişey. bu hive victory point topluyormuş ve düşmanlar tarafından da ele geçirilebilir bir şey. benim hoşuma gitti şimdilik.
- 7 ay sonra ...
bugün ruslarla oynadım koca haritayı kırmızıya çevirdiler asd. bildiğin ordu düzeninde oynadılar. öğrendikçe keyifleniyor oyun ve loadout ekranına girip çıkamadım bi. çok fazla modül ve skill var oynayacağın tarzın potansiyelini tamamen ortaya çıkarmak için.
bugün ruslarla oynadım koca haritayı kırmızıya çevirdiler asd. bildiğin ordu düzeninde oynadılar. öğrendikçe keyifleniyor oyun ve loadout ekranına girip çıkamadım bi. çok fazla modül ve skill var oynayacağın tarzın potansiyelini tamamen ortaya çıkarmak için.
Muhtemelen bahsettiğin outfit Zerg Russ (3EPG) dir. Gerçekten zerglemekten başka bir halt beceremeyen bir outfit. Herhalde forumda başından beri oynayan iki Türk kaldık. Zaten beraber oynuyoruz halen Vanu tarafında. Bence halen "casual" için çok iyi bir oyun. 2-3 kişi ile çok zevkli hale geliyor araç vs. yapıldığında.
ya bende keyif alıodumda zerg olayı biraz can sıkıodu
bide uçan naneleri sevmedim
bide uçan naneleri sevmedim
planetside 3 zamanı geldi artık ya.
ben bunu bi buçuk yıl önce falan oynamıştım da max 10 saat ya vardır ya yoktur, noob noob öldüğümü hatırlıyorum sadece.
ne kadar p2w?
ne kadar p2w?
çok değil ya. clusterfuck durumu fazla olduğu için hissetmiyorsun zaten olsa bile. al silahını rushlayan 100'lerin 1000'lerin arasına katıl sık sıkabildiğine asd bireysel olarak üstünlük sağlamanın çok bi olayı yok oyunda zerg mantığıyla ilerlediği için.
4 kill, 50 death falan bıraktım heralde.
Muhtemelen bahsettiğin outfit Zerg Russ (3EPG) dir. Gerçekten zerglemekten başka bir halt beceremeyen bir outfit. Herhalde forumda başından beri oynayan iki Türk kaldık. Zaten beraber oynuyoruz halen Vanu tarafında. Bence halen "casual" için çok iyi bir oyun. 2-3 kişi ile çok zevkli hale geliyor araç vs. yapıldığında.
ismine bakmadım ama olabilir. baya kanserli hücre gibi yayılmıştı zlra. o ağır çatışma bölgesinde medik olmak çok keyifli. mccoy lazımsa vanu'ya da gelebilirim aktif oynuyosanız.
Yav biz iki kişi ile sunderer alıp dünyaları vuruyoruz. Zerg olmadanda çok eğlenilebilecek bir oyun. Yukarıdaki yorumların bazılarına katılmıyorum.
ismine bakmadım ama olabilir. baya kanserli hücre gibi yayılmıştı zlra. o ağır çatışma bölgesinde medik olmak çok keyifli. mccoy lazımsa vanu'ya da gelebilirim aktif oynuyosanız.
Biz iki kişi aktif oluyoruz zaman zaman. 3. olursan bol bol sunderer ya da üç kişi oynayabileceğimiz ne seçenek var ise yaparız beraber.
ps2 iyidir ya kaabiliyet ister ciddi kapasite isteyen bi oyun özellikle az kişiyle çok adam almanız gerekiyorsa.
son dönemde performans düşüşü vardı ama şu aralar düzelttiler gibi gibi. cobalt vanu 3. kişi gelirim diyen olursa kapımız açık.
son dönemde performans düşüşü vardı ama şu aralar düzelttiler gibi gibi. cobalt vanu 3. kişi gelirim diyen olursa kapımız açık.
donecegim vardiysa vanu yu gordum donmem zaten :P
Öne çıkan mesajlar