Namessar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ben long shot tan memnunum. la80 i biraktim tamamen. daha seri saydiriyorsunuz la80 ile ama o zaman gider zaten scout rifle alirim bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 aldık bakalım 6k nereye harcayacaz heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 http://www.planetside-universe.com/leaderboard.php?server=Miller server istatistikleri. tutarli gibi duruyor. tek kotulugu soe sinifa ya da araca gore stat ayirmiyor. dolayisi ile cok tank ya da reaver kullaniyor ya da bol bol class degistiriyorsaniz bu statlar bir anlam ifade etmemeye basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ben infiltrator im. karsi tarafta genelde en cok bir yerde sabit duran classlar heavy ve infiltrator, dolayisi ile onlarda daha yuksek kill normal. medic zaten nc haric diger factionlarda her kose basinda yok, onun az olmasi da normal. benim anlamadigim, light niye bu kadar az? yuksek mobilite mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 heavyler ağzına ağzına kurşun dolduruyor sanırım ondan. yada rocket podlara ölüyon. server reset geliyodu. 1 saniye kala facility aldık :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bunlar benim oldurduklerim, olduklerim degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Xenocide said: abi o iş yalan gibi. silahlar farklı sonuçta, adamın terranda açtığı silah NC'ye geçince ne olacak? yalan olmaz ya. Sonuçta bu bi gelir kapısı. Kozmetik satışı yapmak gibi, oyuncuların rahatsız olmayacağı birşey. Her silahı zamanla karşılaştırırlar (birbirinize benzetirler). tutarsız olanlarında "cert" i yada "sc" si geri verilir. Karakterini transfer edecek adama aynı olmayan silahlar gösterilir, "bunlar yalan olacak / sana geri ödeme yapılacak / bununla değişecek" gibi birşey olabilir. Kabul etmeyen kişi taraf değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Namessar said: benim anlamadigim, light niye bu kadar az? yuksek mobilite mi? light oynayan az, bende de istatistik benzer daha yüksek rakamlar olduğu halde. uçmak dışında olayı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 uçacağım diyede geri zekalı gibi ölmek var yani. Arkana bir şekilde gökyüzünü alınca kabak gibi ortadasın. c4 içinde yaklaşması felan gerekiyor, herşeyi risk ve stress. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Light assault kadar zevklisi yok yahu. hele o tankları c4 ile patlatmak tam bir şenlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 adam rambo http://www.youtube.com/watch?v=TlGTFDEE6g0 @xeno abi TR oynaması çok hoşuma gitmese sizin oraya geçebilirdim. faction transfer olmaz anca server transfer olur heralde. ara sıra max'inizi oynamaya gelirim. :P bu arada camo falan alacaksanız aklınız bulunsun, vehicle-armor gear'lar 15% indirim gelecek daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 camo preview zımbırtısı. http://www.heavysden.com/ps2/ps2_preview.php birde başka bilen varmı, şans eseri buldum. ileride gelicek "unavailable" yazan bundle'ların içinde ne var bakabiliyorsunuz. mesela bizdeki lockon rocket launcher grounder diye geçiyor, grounder diye search edince, anti-air bundle çıkıyor yani bu silah bu bundle'ın içinde var. liberator, mbt için AA secondary walker var sanırım birde max için secondary burster. ESF A2AM yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Son 1 saattir Esamir Mani Bio Lab'de çılgın bi infantry fight sürüyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 millet gene double xp alıcam diye mallaşıyo, nc max'e koşan tabancalı medic bile gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 PS2 ve Cricken mwahah http://www.youtube.com/watch?v=sHsUlhoOyFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 panik yaptım dediği yer güzel ya :D. milleti tarıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 hata veren kartımı bu sefer soe kabul etti. alakası var mı bilmiyorum ama city ve province'e istanbul yazıyordum bu sefer province'i turkey yazayım dedim oldu. ama membership için finallerin bitmesini bekliycem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 FPS değerleri bende 20-40 arası gidip gelmekte. FPS değerlerini nasıl arttırabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 usersoptions.ini dosyasından ince ayar çekersen baya fark ediyor. Benim ayarlar bu şekilde, [Rendering] GraphicsQuality=3 TextureQuality=1 ShadowQuality=0 RenderDistance=1500.000000 Gamma=0.210000 MaximumFPS=120 UseLod0a=0 VSync=0 OverallQuality=-1 LightingQuality=1 FogShadowsEnable=0 EffectsQuality=1 TerrainQuality=3 FloraQuality=0 ModelQuality=3 ParticleLOD=0 MotionBlur=0 VerticalFOV=74 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 19-02 arası oynadım, nereyi savunduysak heryeri kaybettik. sanırım 3 biolab, 2 amp station ve 1 plant. cidden fail bu faction. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Bende TextureQuality=1 yapıyorum, oyuna girince gene kendiliğinden TextureQuality=3 oluyor? Bu arada evet, biran haritanın sağaltında tek bir bölgeye kadar gerilendi. Davayı satıp gizlice bir VC götürebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 oyundayken graphic settingsi custom yap yoksa değerleri değiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 böhü. giremiyorum ya oyuna :(. Girerim diye düşünüyordum ama double xp bile yalan oldu. Boşuna booster kullandım. Hesabın satışı için pazar alanına bir konu açtım, bilginiz olsun diyede burayada link bırakmak istedim. http://forum.paticik.com/read.php?27,6647721 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Double xp ayin 1'ine kadar degil mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Bayram boyunca demişlerdi. Ne zaman bitiyor bayramları bilmiyorum. 25 indemi ne kutluyorlar sanırım. 25 imi, yoksa 2 simi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar