Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

abi o iş yalan gibi. silahlar farklı sonuçta, adamın terranda açtığı silah NC'ye geçince ne olacak?

yalan olmaz ya. Sonuçta bu bi gelir kapısı. Kozmetik satışı yapmak gibi, oyuncuların rahatsız olmayacağı birşey. Her silahı zamanla karşılaştırırlar (birbirinize benzetirler). tutarsız olanlarında "cert" i yada "sc" si geri verilir.
Karakterini transfer edecek adama aynı olmayan silahlar gösterilir, "bunlar yalan olacak / sana geri ödeme yapılacak / bununla değişecek" gibi birşey olabilir. Kabul etmeyen kişi taraf değiştirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

adam rambo
http://www.youtube.com/watch?v=TlGTFDEE6g0

@xeno abi TR oynaması çok hoşuma gitmese sizin oraya geçebilirdim. faction transfer olmaz anca server transfer olur heralde. ara sıra max'inizi oynamaya gelirim. :P

bu arada camo falan alacaksanız aklınız bulunsun, vehicle-armor gear'lar 15% indirim gelecek daha.
Sosyal ağlarda paylaş

camo preview zımbırtısı.
http://www.heavysden.com/ps2/ps2_preview.php

birde başka bilen varmı, şans eseri buldum. ileride gelicek "unavailable" yazan bundle'ların içinde ne var bakabiliyorsunuz. mesela bizdeki lockon rocket launcher grounder diye geçiyor, grounder diye search edince, anti-air bundle çıkıyor yani bu silah bu bundle'ın içinde var. liberator, mbt için AA secondary walker var sanırım birde max için secondary burster. ESF A2AM yok.
Sosyal ağlarda paylaş

usersoptions.ini dosyasından ince ayar çekersen baya fark ediyor.

Benim ayarlar bu şekilde,

[Rendering]
GraphicsQuality=3
TextureQuality=1
ShadowQuality=0
RenderDistance=1500.000000
Gamma=0.210000
MaximumFPS=120
UseLod0a=0
VSync=0
OverallQuality=-1
LightingQuality=1