imamizer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 şu hasar almadığında repair olma zımbırtısı çok faydalı. 1 rank aldım ama işe yarıyor şimdiden. afterburner ile ortamdan kaçınca tamir olursun güzel olur gibi. bu arada ekleyin beni imamizer. skuad olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 radarda görünmeme daha faydalı bence. Arkandaki adamın arkasına geçebiliyorsun (altdakilerden spot yemiyorsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 1) Racer high speed airframe 2) Flare 3) Auto repair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ben şunları kasıyorum. Flare + Stealth + Hover Stability Airframe ve memmunum. Max görürsem uzarım o başka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 benim build zaten infantry farm için, peşine esf takıldı mı direk warpgate'e kaçıyorsun zaten iyi pilot değilimdir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Benim şuanki reaver setup şu şekilde; Primary silah: Vortek Rotary (it dalaşı için) 1.25x zoom ve ammo capacity 2 açık Secondary silah: Breaker rocket pods: Infrared optics ve ammo capacity 2 açık Utility slot: Decoy flares 1 Defence slot: Vehicle stealth 1 Performance slot: Racer high speed airframe 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 NC MAX'in bokunu çıkarmaya başladılar iyice bio domeda 3-4 tane nc max düşüyo cap point başına 20 kişi girsen nafile buna bi çözüm getirmeleri lazım bizim öteki factionların max'i ile girsen 1 sn yerine 3 snde geberiyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Xenus said: NC MAX'in bokunu çıkarmaya başladılar iyice bio domeda 3-4 tane nc max düşüyo cap point başına 20 kişi girsen nafile buna bi çözüm getirmeleri lazım bizim öteki factionların max'i ile girsen 1 sn yerine 3 snde geberiyorsun zaten. onun sebebi daha cok NC de medic in bokunun cikmis olmasi. ozellikle kapali mekanlarda her 3 kisiden 1 i medic falan oluyor. adamlar yukarida cekirdek citlayip asagida jenaratorlerin inmesini, milletin yukari gelmesini bekliyorlar farma baslamak icin. o kadar cok medic olunca dogal olarak her kose basi bir tane max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 medic demişken bir tek bende oluyor bu health bugı anlamıyorum medkit basınca yada medic heallayınca hp bazen önce doluyor sonra eski sanki dolmamış haline geri dönüyor. hp'i bir medice 3 kez fulletmek zorunda kaldım bi kere. acaba pingten falan mı oluyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 harika bir fps oyun lakin oynamak icin çok saglam pc lazım oda bende yok suan bunu tam verim oynaycak sekilde bir pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bendede bazen (yeni doğduğum halde) hp 0 görünüyor (grafik bugı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Densiz said: Bendede bazen (yeni doğduğum halde) hp 0 görünüyor (grafik bugı) bu olduğunda jumppadleri kullanamıyosun bi de. görsel bi bugdan öte bişey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8AmZvwAbUn4 başarısız bir e-sport reklam denemesi gibi geldi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 vanu lideri haklı olarak liseli tavırlarıyla tüm okulluları çekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hah evet, PewDiePie'ı seçseler aynı şey. :D "AHHH A PROWLER, BARRELS, BROS SAVE MEEE, AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 vanuya atarlananlar var dediler hemen geldim technology equals might ulan, topunuzu keserim pis terorikler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 pati vanuları nerde. outfit varsa bi invite atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 valla ben AU serverinda takiliyorum (Briggs galiba), size hem latency olarak hem saat farki olarak ters gelir, sizin serverlarda VS var mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 çoğunluk millerda oynuyor diye millerda açtım :/ yanlış mı yaptım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bildigim kadariyla millerdaki cogunluk NC tarafinda, VS yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 LethE said: çoğunluk millerda oynuyor diye millerda açtım :/ yanlış mı yaptım? evet miller,mavili olanlardan,nc galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 LethE said: pati vanuları nerde. outfit varsa bi invite atın patiden vanu cikmaz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Xenus said: http://www.youtube.com/watch?v=8AmZvwAbUn4 başarısız bir e-sport reklam denemesi gibi geldi. :P 3 factiondan birden hizla sogudum bunu gorunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 şurada vanu oynadığını söylemek resmen sosyal intihar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 vanu oynuyorum! hatersgonnahate.png yalnız özellikle kırmızıların silahlar çok daha kaliteli gibi geliyor bana, varsın bullet drop olsun snipe kasmıyoruz sabahtan akşama. infiltrator yalnız ben mi yanlış oynuyorum oyundaki en gereksiz class mı olmuş? radargun adam gibi bişi göstermiyor, pistol dandik , s.rifle hipfire ise anca bala göte tutturursan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar