Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu hasar almadığında repair olma zımbırtısı çok faydalı. 1 rank aldım ama işe yarıyor şimdiden. afterburner ile ortamdan kaçınca tamir olursun güzel olur gibi.

bu arada ekleyin beni imamizer. skuad olalım.
Mesaj tarihi:
Benim şuanki reaver setup şu şekilde;

Primary silah: Vortek Rotary (it dalaşı için)
1.25x zoom ve ammo capacity 2 açık

Secondary silah: Breaker rocket pods:
Infrared optics ve ammo capacity 2 açık

Utility slot: Decoy flares 1
Defence slot: Vehicle stealth 1
Performance slot: Racer high speed airframe 1
Mesaj tarihi:
NC MAX'in bokunu çıkarmaya başladılar iyice bio domeda 3-4 tane nc max düşüyo cap point başına 20 kişi girsen nafile buna bi çözüm getirmeleri lazım bizim öteki factionların max'i ile girsen 1 sn yerine 3 snde geberiyorsun zaten.
Mesaj tarihi:
Xenus said:

NC MAX'in bokunu çıkarmaya başladılar iyice bio domeda 3-4 tane nc max düşüyo cap point başına 20 kişi girsen nafile buna bi çözüm getirmeleri lazım bizim öteki factionların max'i ile girsen 1 sn yerine 3 snde geberiyorsun zaten.

onun sebebi daha cok NC de medic in bokunun cikmis olmasi. ozellikle kapali mekanlarda her 3 kisiden 1 i medic falan oluyor. adamlar yukarida cekirdek citlayip asagida jenaratorlerin inmesini, milletin yukari gelmesini bekliyorlar farma baslamak icin.

o kadar cok medic olunca dogal olarak her kose basi bir tane max.
Mesaj tarihi:
medic demişken bir tek bende oluyor bu health bugı anlamıyorum medkit basınca yada medic heallayınca hp bazen önce doluyor sonra eski sanki dolmamış haline geri dönüyor. hp'i bir medice 3 kez fulletmek zorunda kaldım bi kere. acaba pingten falan mı oluyor bu.
Mesaj tarihi:
hah evet, PewDiePie'ı seçseler aynı şey. :D
"AHHH A PROWLER, BARRELS, BROS SAVE MEEE, AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!"
Mesaj tarihi:
vanu oynuyorum!
hatersgonnahate.png

yalnız özellikle kırmızıların silahlar çok daha kaliteli gibi geliyor bana, varsın bullet drop olsun snipe kasmıyoruz sabahtan akşama.

infiltrator yalnız ben mi yanlış oynuyorum oyundaki en gereksiz class mı olmuş?
radargun adam gibi bişi göstermiyor, pistol dandik , s.rifle hipfire ise anca bala göte tutturursan.
  • Yeni Oluştur...