S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben oyuna girince direk patilerin squad'a girebiliyo muyum yoksa invite gerekli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 outfitte misin? öyleysen voice'den söyle sukut atın diye, atarık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 çok geç kaldın zenosayt. afterdeep ile destansı bir savunma yaptık tanklara karşı. sonra uçakçılar geldi bongolarımızı çaldı falan. güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Xenocide said: outfitte misin? öyleysen voice'den söyle sukut atın diye, atarık. mic yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 wut? planetside 2 oynuyosun ve mic yok. abi allasen git al bitane delirdin mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 imreniyorum şunlara ya bildiğin one hit kill machine oluyorsun. http://www.youtube.com/watch?v=ZJ9YJ3XTN7k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 video sonu bomba olmuş. Dokunsalar ölecek, kimse ellemiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 korku saçan tek max o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 40mb patch gelmiş notlarda yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 patch daha uygulanmadı herhalde server down olur önce o değilde xeno seni buldum oyunda. :P bizim max'e mercy trial aldım iyimiş baya asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 c4 açanınız oldu mu? çok merak ediyorum c4 tank patlatabiliyor mu veya şu savunma binalarını turretleri neyim patlatabiliyor mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Xenus said: imreniyorum şunlara ya bildiğin one hit kill machine oluyorsun. http://www.youtube.com/watch?v=ZJ9YJ3XTN7k merak ediyorum bu tarz videoları hangi serverda çekiolar çünkü millerda bayaa nerden vurup indirdiklerini bile anlayamıosun çoğu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 AVVVVVVVVV!!! l.assaultuma alayımda beyinlerine beyinlerine vereyim c4 ü. http://www.youtube.com/watch?v=pSZOaLbQe5c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 L. assault la oynayacaksan iyidir c4. ben kararsızdım harcamadım cert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 MadOrca said: Xenus said: imreniyorum şunlara ya bildiğin one hit kill machine oluyorsun. http://www.youtube.com/watch?v=ZJ9YJ3XTN7k merak ediyorum bu tarz videoları hangi serverda çekiolar çünkü millerda bayaa nerden vurup indirdiklerini bile anlayamıosun çoğu zaman duak hacksaw kullanıyor ki scatter'dan çok daha iyi birde extended magazine açmış. zaten NC Max'in default haliyle bu kadarını yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ben dün Max'e trial açtık hacksawlardan birini 2 vruşta alıyo infantryleri, mutlaka max'in iki eline de açacağım, biolab savunmalarında çok adam temizlerim bu sayede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 of max videosu çok komik, düşmanla anlaşıp çekmişler herhalde. o kadar çok sol fare tuşu bozulmuş insanın yanyana durması imkansız çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 o değil de sam, seni sahalarda göremiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 şu ara biraz işlerim çıktı ama döneceğim meydanlara, bugün oynadım biraz ama dengeli savaş bulamadım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 sam hakkatten girmiyorsun geceleri tek kaldım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 sniper tufegi oynayacaksaniz nc de ya default tufek ya da longshot. LA80 anlamsiz hale gelmis durumda sifirdan acacaksaniz. ancak onceden la80 actiysaniz kullanmaya devam edebilirsiniz, hala default olandan cok daha iyi bir tufek nerfe ragmen. longshot in reloadu daha yavas, dmg i daha fazla ve projectile daha hizli. dolayisi ile seri ardarda atis yapan birisi iseniz (ornegin kosturan targetlara bol bol saydiriyorsaniz ancak israrla scout rifle acmiyorsaniz) o zaman la80 daha iyi. ben longshot a donecegim scope ve grip certlerini biriktirir biriktirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 son 40 mb'lık patchle ilgili "Hey so we just pushed a client that we're HOPEFUL will fix the weird vehicle position issues that have been going on, like the vehicle disappearing as soon as you get out of it, or being told you're out of bounds, or not being able to repair it when you get out." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Hala standart tüfekte kalma taraftarıyım, Triple SC olayında çok puan alırsam belki açarım longshot.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bu arada dün gece biolabde karşılaşmışız Xenus yeni farkettim :) Hatta bir iki kere öldürdün beni Maxx'tın sen :) Sonra Maxx aldım seni bulamadım, sonra da infiltratorla sindim bir yerlere uçak almaya çalışan garibanları öldürdüm bulunana kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bu arada reaver a ne onerirsiniz? ne almaliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar