Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

2x sc ile o vehicle indirimi bi arada = şuanki fiyat gibi birşey olmuş zaten. Iyi bari... para iadesi değilde direk bundle ı verselerde sorun etmeyeyim o halde..
bende arıza yapacaktım 15$ ı geri isteyecektim :P. Pazartesiye kadar 2x sc gelmezse, zararım olmaz... sonrasında o araç paketi indirimli olmayacak zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Askerlerle araçlara pek bulaşma. Ilerde sıkıldığında, c4 - mayın vs. açarsın. Onlarla yamultursun merak etme.

Araçlarında şakası yok yani. Bazıları asker farmlamak için "patlama" hasarlı sağlam şeyler alıyorlar. Tanklar geldimi kaçacak delik ararlar ama, yerde koşturan askerlerin canına okurlar.

Ya zaten asker ağırlıklı oynamak istiyorsan "amerish" midir nedir o kıtada takıl. Diğerleri biraz araç ağırlıklı. Birde ilerde biraz daha çözünce, araçlara bulaşmadan oynayabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

yeniyim ama infantry sınıfı araçlara karşı çok zayıf gibi geldi. tüfekle tanka hasar vermeyi beklemiyorum ama heavy nin roketiyle vuruyorum azcık canı oynuyor. illa başka bir tank yada hava aracı gelip indircek.

taş kağıt makas dengesi yok gibi geldi bana. bi bf tadı alamadım.

tanka önünden vurursan azcık gider tabi. bf'de de aynısı var, önünden az gider, yanlardan orta gider, arkadan en çok gider. suprise butt sex yapıcaksın yani. 2 roketle alırsın arkadan.
Sosyal ağlarda paylaş

anti-tank mayinlari kullan, cok zevkli. 2 mayinla patlatamayacagin arac(ozellikle mayin defansi dosenmediyse) yok. O kadarki bundan bir onceki yamada sadece mayinlara ozel nerf gelmisti sonra geri duzelttiler.
Araclarin dibine kadar girdiginde silahlariyla sana ates edemiyor ayrica, ezmesi gerek oldurmek icin.
Ayrica ilerde engineer mana turret icin anti-veichle gelistirmeler planlaniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

dur ben bi arkadan arkadan çalışayım bi dahakine. bu anti-tank mayınını açmak mı gerekiyor? engineer default loadoutda göremiyorum.

100 ya da 150 certification olması lazım. certifications'da utility slot altında. ilk açışta 2 mayın veriyor, 2 mayın herhangi bir aracı patlatmak için yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

her teçhizat için ayrı ayrı açılır mı ya :D. Med kit gibi tek seferde hepsini açsa ne var ölürmü.

cevap için teşekkürler.

Birde kendi slotu var dimi bunların? çakışmıyor yani hiç birşeyle. Engide ammo ile çakışıyormuş sanırım. Neyse şimdilik sadece light assault a açayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...