Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Xenus said:

bende hiç bir sıkıntı yok abi internet ttnet den değil ama.

TK madness yaşanıyor şuanda millet kill alayım diye benim flashi patlattı. birde noob ESF rocket spammerlar kaynıyor zibil gibi burster max ile 10 snde 3 esf falan indiriyorum asdf.

Sen NC'de degilmiydin yanlismi hatirliyorum? Terran mi oldun yoksa hep Terranmiydin?
Sosyal ağlarda paylaş

bir de bu oyunu fps altinda tartisiyor olsak ta oyunda mmo oyunlarinda gorulen idle time benzeri zamanlari agir basiyor. hikaye ve quest sistemi ile karakter gelistirme, raid yapma vs gibi mmo ogeleri yok belki, ama oyunun diger tum unsurlari mmo bir oyun oldugunu belli ediyor.

bu da klasik tarzda aksiyonu her an yuksek fps ye alismis bir fps oyuncusu icin oldukca itici bir durum.

harita belirsiz, sinirlari yok, ustelik dengeli olsun diye ugrasilmamis,o an neresinden spawn olduysani denge ona gore degisken, spawn noktalari da sunderlr sagolsun degisken, her zaman esit sartlar yok, flanked bir saldirida spawn-kill hat safhada. large scale olmanin getirileri bunlar. halbuki standart bir fps de ufak bir haritada her sey dengeli, fixed ve aksiyon her an dolu dolu oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

klasik fps oyunları ben sevmem zaten beni sardıran mmo ortamın olması başlarken burun kıvırmıştım fps diye aslında konunun fps bölümüne açılması bi nebze doğru ama yıllardır COD türü fpsleri oynamış adama bu oyun ters gelebilir. MMO olmuş tek fps şuan bu oyun. gerçi Dust 514 MMO geneldeyken bunun burda olması da bi ilginç. iki oyun tamamen aynı.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi indide oyun, karakteri açarken 3 ırk var. Bu seçim bir işe yarıyor mu? Bir esprisi var mıki.

şöyle bi rehber buldum:
http://aliveingames.com/forum/planetside-2/4235-planetside-2-dev-rehber.html

de bu olay nasıki şimdi. Benim seçtiğim şey yüzünden arkadaşlarımla savaşacakmıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...