Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 evet, girdim çıktım, modem reset filan nafile. yalan oldu xp'ler. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bende hiç bir sıkıntı yok abi internet ttnet den değil ama. TK madness yaşanıyor şuanda millet kill alayım diye benim flashi patlattı. birde noob ESF rocket spammerlar kaynıyor zibil gibi burster max ile 10 snde 3 esf falan indiriyorum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Xenus said: bende hiç bir sıkıntı yok abi internet ttnet den değil ama. TK madness yaşanıyor şuanda millet kill alayım diye benim flashi patlattı. birde noob ESF rocket spammerlar kaynıyor zibil gibi burster max ile 10 snde 3 esf falan indiriyorum asdf. Sen NC'de degilmiydin yanlismi hatirliyorum? Terran mi oldun yoksa hep Terranmiydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ya şimdi de oyuna girer girmez 5sn içinde kitleniyor oyun nedense, çıldırmak işten değil. not responding'e düşüyor. reset meset para etmedi. lag yetmedi bir de bu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Afterdeep said: Sen NC'de degilmiydin yanlismi hatirliyorum? Terran mi oldun yoksa hep Terranmiydin? yok ben oyuna TR başlamıştım patiler NC başlamış sonradan öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bende sorun yok şuan, 1 saat önce vardı ama düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bende çeşit çeşit sorunlar oldu bugün ya, en son demin girdiğimde çökmedi ama 0.2fps filan aldım. bir öncekinde grafikler yanıp yanıp söndü böyle sara krizi stili. acayip bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 benim baglanti, ping ve fps de bir degisme yoktu bu aksam. rahat rahat oynadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 flash ve sunderera korna geliyormuş haftaya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Düğün alayı şeklinde gezeriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 xp, sertifika, yağdı resmen. bugün esamir'de nihayet devamını getirebildik maki geçilmez savunmasının. vanu'yu arkadan kuşatınca yokoldular. bence bir nc bin vanu'yu yokeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bi süre oynadım da... ya ben oyunlardan anlamıyorum ya da insanların oyunlardan beklentileri oldukça düşmüş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 yok be knox, ben de beğenmedim dedim yaşlandım mı lan falan ama yok, beğendiğim yeni çıkmış oyunlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 her zaman iyi savas olmuyor malesef. yani epik bir tane bulmak icin saatlerce bos gezdiginiz de oluyor. ama o bir tanenin tadini alinca gene istyorsunuz. oyun zamaninin her ani cok iyi degil malesef. fena halde katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bir de bu oyunu fps altinda tartisiyor olsak ta oyunda mmo oyunlarinda gorulen idle time benzeri zamanlari agir basiyor. hikaye ve quest sistemi ile karakter gelistirme, raid yapma vs gibi mmo ogeleri yok belki, ama oyunun diger tum unsurlari mmo bir oyun oldugunu belli ediyor. bu da klasik tarzda aksiyonu her an yuksek fps ye alismis bir fps oyuncusu icin oldukca itici bir durum. harita belirsiz, sinirlari yok, ustelik dengeli olsun diye ugrasilmamis,o an neresinden spawn olduysani denge ona gore degisken, spawn noktalari da sunderlr sagolsun degisken, her zaman esit sartlar yok, flanked bir saldirida spawn-kill hat safhada. large scale olmanin getirileri bunlar. halbuki standart bir fps de ufak bir haritada her sey dengeli, fixed ve aksiyon her an dolu dolu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 klasik fps oyunları ben sevmem zaten beni sardıran mmo ortamın olması başlarken burun kıvırmıştım fps diye aslında konunun fps bölümüne açılması bi nebze doğru ama yıllardır COD türü fpsleri oynamış adama bu oyun ters gelebilir. MMO olmuş tek fps şuan bu oyun. gerçi Dust 514 MMO geneldeyken bunun burda olması da bi ilginç. iki oyun tamamen aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 knoxville said: bi süre oynadım da... ya ben oyunlardan anlamıyorum ya da insanların oyunlardan beklentileri oldukça düşmüş :/ neyini beğenmedin len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Oyunun boyutu nedir? Ne kadar indiriyor? 15gb mı? 7gb mı? inecek dosya önemli açılınca boyutu değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 10 gb'a yakın bişeydi yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 8 falan iniyor ilk, sonra 10'a tamamlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bir tek bizdemi bilmiyorum ama bu double xp eventte TK'lar iki kat arttı bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Bir tek yarin oynayabilecegim, 2 gun kacirdik eventi, bir dahaki evente xp boost alip daha da katlarim artik, herhalde bir kill de 400 xp falan gelir o sekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Şimdi indide oyun, karakteri açarken 3 ırk var. Bu seçim bir işe yarıyor mu? Bir esprisi var mıki. şöyle bi rehber buldum: http://aliveingames.com/forum/planetside-2/4235-planetside-2-dev-rehber.html de bu olay nasıki şimdi. Benim seçtiğim şey yüzünden arkadaşlarımla savaşacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 evet var hangi ırkı seçersen o orduya katılıyorsun. patiler NC'de.(New Conglomerate) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Terran ların açıklamasını sevmiştim ben. Hızlılarmış :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar