romslayer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 nc yeni carbine nin aciklamaya /drool resmen ama leş diyorlar forumlarda aslı astarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 20 saat oynayıp, 2 silah unlock ettikden sonra oyunu sildim, mmofps olmuyor, gördüğüm en kötü optimizasyona sahip crossfire 5850 ile 30fps alıyorum herşey lowda oyun renegade'e benziyor bf3 ultra'da 90 alırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bugün muazzam savunma yaptık esamir'de, resmen çanakkale geçilmez oldu maki biolab. 5 saat savunduk rahat hem tr hem vanu'ya karşı. terran sağolsun vanu'ya dalmak yerine bize daldığı için sonra vanu onları dövüp, zergleyip aldı heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Chemical said: 20 saat oynayıp, 2 silah unlock ettikden sonra oyunu sildim, mmofps olmuyor, gördüğüm en kötü optimizasyona sahip crossfire 5850 ile 30fps alıyorum herşey lowda oyun renegade'e benziyor bf3 ultra'da 90 alırken. adam rage quit atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 işin komiği bir oturuşta 15 saat filan oynadı dün lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Yanliz 15 saat falan diyorsunuz da olabilir, round sonu gibi bi duraklama olmadigindan farkedilmiyor. Ilk haftasonu pazar gunu 8 saat oynamisim farketmedim resmen. En son UO oynarken basima geldi boyle bisey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Chemical said: 20 saat oynayıp, 2 silah unlock ettikden sonra oyunu sildim, mmofps olmuyor, gördüğüm en kötü optimizasyona sahip crossfire 5850 ile 30fps alıyorum herşey lowda oyun renegade'e benziyor bf3 ultra'da 90 alırken. ACABA, config ayarlamayı hiç denedin mi. tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 romslayer said: Yanliz 15 saat falan diyorsunuz da olabilir, round sonu gibi bi duraklama olmadigindan farkedilmiyor. Ilk haftasonu pazar gunu 8 saat oynamisim farketmedim resmen. En son UO oynarken basima geldi boyle bisey.. ya farkedilmeyecek bişi yok, herkes çıktı, üstüne saatler geçti, ben bile çıktım, o tek kaldı oynamaya devam etti. akşam 8'de oturdu, sabah 9'da oynuyordu hala. ama 20 saatte 20 kere "grafikler renegade'den kötü" demeyi de ihmal etmedi. öyle yani. :p yalnız indar'daki hwar'ı da 6-7 saat filan koruduk gene tr & vanu güçlerine karşı, vanu gene zergledi sonunda op silahları ve tanklarıyla tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Miller Vanu da youtuber bi elemanin fanboylari var okul bitince bebe kaymiyor resmen vanu, zerg rush seklinde aliyorlar butun haritayi. Op equipmentlarda cabasi oluyor tabi biz travel timedir bullet dropdur reload time falan derken adamlar faceroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 NC'ler zaten kötü, dengesiz olduğundan oyun artık şuna döndü. TR geliyor bakıyor NC var önce NC leri alalım diyor. Vanu geliyor bakıyor NC var önce NC leri alalım diyor. Dünkü savunmada karşımda TR ve Vanu yanyana bana daldıklarını farkettim biraz uğraştırdıktan sonra öldüm ama sonra birbirlerini öldürdüler mi çok merak ediyorum. Ayrıca şu da var. Factionlar arası bariz bir dengesizlik var. Teknik anlamda büyük optimizasyon sorunları da var ama oyun kendini oynatıyor. Squad olunca da baya muhabbet oluyor, eğleniliyor. Yani evet adamlar güzel oyun yapmış, sorunlar bitince de baya iyi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 - magrider ön zırhı azaltılması lazım - vanu silahlarının hepsinin dmg'sinin 1/4 filan azaltılması lazım belki biraz eşitlenir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Ona ben de tanik oldum iki gun once amp station savunuyoruz. Tr var dogu kulenin olara sunderer kurmus hemen bir yanindaki kulede vanu sunderer var ikiside amp station a giriyor ne kafasi yani bir mor vuruyorum bir kirmizi. Okan bayulgen saksakciliari gibi vurun garibana seklinde nc ye kayniyor herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Sam said: bugün muazzam savunma yaptık esamir'de, resmen çanakkale geçilmez oldu maki biolab. 5 saat savunduk rahat hem tr hem vanu'ya karşı. terran sağolsun vanu'ya dalmak yerine bize daldığı için sonra vanu onları dövüp, zergleyip aldı heh. Genelde böyle oluyor zaten. Terran ve vanu iki üç front açıp oyalıyor. Hatta bszen ayni anda dalıyorlar. Bu yerlerin en az biri çanakkale geçilmez oluyor. Üç saat kspistiktan sonra bir. Duruma bakayım diye haritayı bir açıyorsun her yer mosmor. Vanunu fırsattan istifade bütün haritayı caplemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 vanu'da sorun damage değil silahları çok precise. sıfır recoil, sıfır bullet drop. silahları easy mode yani. geceleri de karanlıkta kayboluyorlar vs. bunu gören noob oyuncular oraya kaydı, bilmem farkettiniz populationda VS, TR'ı geçti. zaten pro oyuncuların çoğuda VS'deydi yanılmıyorsam. NC olayı doğru örn VS ve NC'de eşit sayıda hex (hatta NC'de daha az) varsa önce NC'ye gidiliyor. baselerde savunan NC ise direk iki tarafta NC'ye girişiyor base'i kapmak için. NC şuan bildiğin ezikleniyor. birde abi uzun zamandır böyle bağımlılık yapan bir oyun oynamadım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 e yani recoil ve bullet drop'a dokunmayacaklarsa dmg'nin düşmesi lazım, hoş gerçi accuracy hit dmg'den önemli çünkü mermi yiyen adamın aim'i berbat oluyor. kaç kere öyle vanular öldürdü kendileri ölmeleri lazımken. terran o kadar sıkıntı değil rakip olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ulaşılabilcek en ultra ayarlar şöyle bu arada. [Display] FullscreenRefresh=0 Maximized=0 FullscreenWidth=1920 FullscreenHeight=1080 WindowedWidth=1024 WindowedHeight=768 RenderQuality=1.410000 Mode=Fullscreen FullscreenMode=Fullscreen [Rendering] GraphicsQuality=5 TextureQuality=0 TerrainLOD=5 FloralDistanceScale=2.000000 ShadowQuality=3 RenderDistance=9999.000000 Gamma=0.000000 MaximumFPS=350 UseLod0a=0 OverallQuality=-1 LightingQuality=5 EffectsQuality=5 TerrainQuality=5 FloraQuality=5 ModelQuality=5 MotionBlurQuality=5 BlurQuality=5 AOQuality=5 AmbientOcclusionQuality=5 ParticleQuality=5 VerticalFOV=61 FloralLOD=5 EffectsLOD=5 ParticleLOD=5 ParticleDistanceScale=2.000000 EffectsDistanceScale=2.000000 FogShadowsEnable=1 MotionBlur=1 VSync=0 AO=1 GpuPhysics=0 [GPU] uyarısı çıktı alt+f yapınca yani fpsimi gpu limitliyor. zaten warpgatede GTX 670 @stock ile 40 fps aldım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 6 aylık plan hazırlamışlar. "We are hard at work on a lot of cool stuff like orbital strikes... Vehicle transport.. And other fun things." denmiş bu arada. State of the game: http://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/state-of-the-game-12-6-2012.61400/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 cheaterlara karşı bu kadar ayakta durmaları seslerini çıkarmaları çok hoşuma gitti, ders alsın millet. ne kadar efektif bilinmez ama üstüne basa basa dile getirmeleri çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Evet NC belki silah - tank ve uçak olarak daha dezavantajlı ama aynı zamanda da maalesef kopuk, birlik olarak hareket etmediğinden genelde eziliyor. Milis gibiyiz küçük dağınık gruplar, düşman koordineli olarak hep beraber geliyor. Dün gece Maki Bio Lab çok iyiydi, Vanu - TR kapışmasından ziyade yukarıda o kadar çok NC vardıki içeriye adam sokmadık çok uzun süre, sonra NC'ler kayboldu sonra kaybettik zaten 2 saat sonunda. Ben sniper'la mutluyum açıkçası, base silahı headshot ile çok adam dövüyorum, tabanca biraz kötü ama rebel alınca o eziyette bitecek. Bu arada tank mine ve bouncing bettyleri açtımmı gelsin daha çok puan :) Bio lab savunmasında 130 adam almışım dün gece, çok eğlenceliydi, uzun süredir öyle kalabalık aksiyon yakalayamıyordum açıkçası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 dün o biolab savunmasında res heal arada adam vurma derken 170 kusur cert gelmiş toplamda, böyle kalabalık savunmalarda güzel oluyorda 2 factionda bize saldırmasa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Evet ya öyle kalabalık savaşlarda medic açılabilir aslında, çok mantıklı hareket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 NC'de tek sıkıntı infantry ama sen baya batırmışsın. - Reaver en iyi ESF. (ESF'lerin DPS aynı ama reaver'da damage/bullet en yüksek) - MAX'iniz en iyi anti infantry MAX hatta OP. - Vanguard, magrider ayarında bir tank hatta işini bilen için daha güçlü. hatta gerçekten tank görevini yapan tek MBT.(Prowler'dab 2 shot = Vanguard 1 shot ve vanguard'ın armoru MBT'lar arasında en yüksek + shield açabiliyorsun. Prowler tam bir paper tank tek esprisi infantry farming. zaten yeni Decimator gelsin iyice çöp olur.) Açıkçası TR infantry weaponlarında OP'lik birşey yok, VS'de solstice/orion falan varsa önce bile vursan 1vs1'de kaybetme oranın baya yüksek. NC'de de bu böyledir. NC'de LMG, carbine, AR'lar vasat. infiltrator dışındaki classlar özellikle long-mid rangede dezavantajlı. Millerda şuan birlik olarak haraket eden bir tek VS var akşamüstüne kadar platoon bulamadım almanlarla takıldım. lol TR'daki tek esprisi güzel zerg oluşturabilmesi. faction olarak ilgi çekiyor bence swtor'da empire tarafı gibi. bir de tech plantlerde falan medic oynayın ortalık mezbaya dönüşüyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Double XP weekend varmış. haliyle double certification oluyor. Lakin sağolsun yurdum internetinin yurtdışı çıkışları sanırsam yine sıçık, hiçbi bok düzgün çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Server locked diyor. Başladımı double exp yoksa daha başlayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Xenocide said: Double XP weekend varmış. haliyle double certification oluyor. Lakin sağolsun yurdum internetinin yurtdışı çıkışları sanırsam yine sıçık, hiçbi bok düzgün çalışmıyor. aynen , 5-10 sn delay oluyo nerdeyse bazen şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar