Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

romslayer said:

Yanliz 15 saat falan diyorsunuz da olabilir, round sonu gibi bi duraklama olmadigindan farkedilmiyor. Ilk haftasonu pazar gunu 8 saat oynamisim farketmedim resmen. En son UO oynarken basima geldi boyle bisey..

ya farkedilmeyecek bişi yok, herkes çıktı, üstüne saatler geçti, ben bile çıktım, o tek kaldı oynamaya devam etti. akşam 8'de oturdu, sabah 9'da oynuyordu hala. ama 20 saatte 20 kere "grafikler renegade'den kötü" demeyi de ihmal etmedi. öyle yani. :p

yalnız indar'daki hwar'ı da 6-7 saat filan koruduk gene tr & vanu güçlerine karşı, vanu gene zergledi sonunda op silahları ve tanklarıyla tabii ki.
Sosyal ağlarda paylaş

NC'ler zaten kötü, dengesiz olduğundan oyun artık şuna döndü. TR geliyor bakıyor NC var önce NC leri alalım diyor. Vanu geliyor bakıyor NC var önce NC leri alalım diyor.

Dünkü savunmada karşımda TR ve Vanu yanyana bana daldıklarını farkettim biraz uğraştırdıktan sonra öldüm ama sonra birbirlerini öldürdüler mi çok merak ediyorum.

Ayrıca şu da var. Factionlar arası bariz bir dengesizlik var. Teknik anlamda büyük optimizasyon sorunları da var ama oyun kendini oynatıyor. Squad olunca da baya muhabbet oluyor, eğleniliyor. Yani evet adamlar güzel oyun yapmış, sorunlar bitince de baya iyi olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

bugün muazzam savunma yaptık esamir'de, resmen çanakkale geçilmez oldu maki biolab. 5 saat savunduk rahat hem tr hem vanu'ya karşı. terran sağolsun vanu'ya dalmak yerine bize daldığı için sonra vanu onları dövüp, zergleyip aldı heh.

Genelde böyle oluyor zaten. Terran ve vanu iki üç front açıp oyalıyor. Hatta bszen ayni anda dalıyorlar. Bu yerlerin en az biri çanakkale geçilmez oluyor. Üç saat kspistiktan sonra bir. Duruma bakayım diye haritayı bir açıyorsun her yer mosmor. Vanunu fırsattan istifade bütün haritayı caplemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

vanu'da sorun damage değil silahları çok precise. sıfır recoil, sıfır bullet drop. silahları easy mode yani. geceleri de karanlıkta kayboluyorlar vs. bunu gören noob oyuncular oraya kaydı, bilmem farkettiniz populationda VS, TR'ı geçti. zaten pro oyuncuların çoğuda VS'deydi yanılmıyorsam.

NC olayı doğru örn VS ve NC'de eşit sayıda hex (hatta NC'de daha az) varsa önce NC'ye gidiliyor. baselerde savunan NC ise direk iki tarafta NC'ye girişiyor base'i kapmak için. NC şuan bildiğin ezikleniyor.

birde abi uzun zamandır böyle bağımlılık yapan bir oyun oynamadım bende.
Sosyal ağlarda paylaş

e yani recoil ve bullet drop'a dokunmayacaklarsa dmg'nin düşmesi lazım, hoş gerçi accuracy hit dmg'den önemli çünkü mermi yiyen adamın aim'i berbat oluyor. kaç kere öyle vanular öldürdü kendileri ölmeleri lazımken. terran o kadar sıkıntı değil rakip olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

ulaşılabilcek en ultra ayarlar şöyle bu arada.

[Display]
FullscreenRefresh=0
Maximized=0
FullscreenWidth=1920
FullscreenHeight=1080
WindowedWidth=1024
WindowedHeight=768
RenderQuality=1.410000
Mode=Fullscreen
FullscreenMode=Fullscreen

[Rendering]
GraphicsQuality=5
TextureQuality=0
TerrainLOD=5
FloralDistanceScale=2.000000
ShadowQuality=3
RenderDistance=9999.000000
Gamma=0.000000
MaximumFPS=350
UseLod0a=0
OverallQuality=-1
LightingQuality=5
EffectsQuality=5
TerrainQuality=5
FloraQuality=5
ModelQuality=5
MotionBlurQuality=5
BlurQuality=5
AOQuality=5
AmbientOcclusionQuality=5
ParticleQuality=5
VerticalFOV=61
FloralLOD=5
EffectsLOD=5
ParticleLOD=5
ParticleDistanceScale=2.000000
EffectsDistanceScale=2.000000
FogShadowsEnable=1
MotionBlur=1
VSync=0
AO=1
GpuPhysics=0

[GPU] uyarısı çıktı alt+f yapınca yani fpsimi gpu limitliyor. zaten warpgatede GTX 670 @stock ile 40 fps aldım. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Evet NC belki silah - tank ve uçak olarak daha dezavantajlı ama aynı zamanda da maalesef kopuk, birlik olarak hareket etmediğinden genelde eziliyor. Milis gibiyiz küçük dağınık gruplar, düşman koordineli olarak hep beraber geliyor.

Dün gece Maki Bio Lab çok iyiydi, Vanu - TR kapışmasından ziyade yukarıda o kadar çok NC vardıki içeriye adam sokmadık çok uzun süre, sonra NC'ler kayboldu sonra kaybettik zaten 2 saat sonunda.

Ben sniper'la mutluyum açıkçası, base silahı headshot ile çok adam dövüyorum, tabanca biraz kötü ama rebel alınca o eziyette bitecek. Bu arada tank mine ve bouncing bettyleri açtımmı gelsin daha çok puan :)

Bio lab savunmasında 130 adam almışım dün gece, çok eğlenceliydi, uzun süredir öyle kalabalık aksiyon yakalayamıyordum açıkçası..
Sosyal ağlarda paylaş

NC'de tek sıkıntı infantry ama sen baya batırmışsın.

- Reaver en iyi ESF. (ESF'lerin DPS aynı ama reaver'da damage/bullet en yüksek)
- MAX'iniz en iyi anti infantry MAX hatta OP.
- Vanguard, magrider ayarında bir tank hatta işini bilen için daha güçlü. hatta gerçekten tank görevini yapan tek MBT.(Prowler'dab 2 shot = Vanguard 1 shot ve vanguard'ın armoru MBT'lar arasında en yüksek + shield açabiliyorsun. Prowler tam bir paper tank tek esprisi infantry farming. zaten yeni Decimator gelsin iyice çöp olur.)

Açıkçası TR infantry weaponlarında OP'lik birşey yok, VS'de solstice/orion falan varsa önce bile vursan 1vs1'de kaybetme oranın baya yüksek. NC'de de bu böyledir.

NC'de LMG, carbine, AR'lar vasat. infiltrator dışındaki classlar özellikle long-mid rangede dezavantajlı.

Millerda şuan birlik olarak haraket eden bir tek VS var akşamüstüne kadar platoon bulamadım almanlarla takıldım. lol
TR'daki tek esprisi güzel zerg oluşturabilmesi. faction olarak ilgi çekiyor bence swtor'da empire tarafı gibi.

bir de tech plantlerde falan medic oynayın ortalık mezbaya dönüşüyor genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...