LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Oyun çıkmadan key'i veriyorlar direk, pre-load falan olursa indirebiliyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Oyunun inceleme ambargosu olmasına rağmen CVG notu sızmış, oyuna 9.5 vermiş, GOTY olur diyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 öyle olacağını görmemek için kasmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 oyun çok iyi gözüküyor ama sadece sp bir oyunu önsiparişten almak gelmiyor içimden. umarım yılbaşında fiyat düşer biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 SP bir oyunu benim orjinal almak bile hic gelmiyor icimden arkadasim alir gider ondan alir kurarim yani... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 SP oyuna gayet güzel para verilir de bu oyun çıkmadan, ne kadar uzun görmeden, önceden oynamadan almam. Winter sale'de falan fiyatı inerse alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 4chanda bi ara 4 saat sürüo gossipi dönüyordu ama developerlar 16-22 saat demişler uzunluğuna. Birde aynen direk para vermek yerine bi deneyip öyle alırım büyük ihtimal beğenirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Devlerin dedigine ne zaman inandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 gt review http://www.gametrailers.com/reviews/m68kgw/dishonored-review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 verdim ben pre-order ı, izlemem artık review meview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 aynen aldım ben de biraz önce shoptodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 kaça geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 94 liret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 GameArena – 10 The Escapist – 5/5 Ausgamers – 9.6 CVG – 9.5 GamesMaster – 95% Atomic – 95% IGN – 9.2 PC Gamer – 92/100 InsideGames – 92/100 JeuxVideo – 19/20 Polygon – 9 Destructoid – 9 EDGE – 9 OPM UK – 9 Gamespot – 9 Gamefront – 90/100 Joystiq – 4.5/5 GameSpy – 4.5/5 G4TV – 4.5/5 1UP – A+ GameInformer (US) – 8.75 Eurogamer – 8 GiantBomb – 4/5 Kotaku – "YES" God is a Geek – 10/10 HardGame2 – 9.5/10 TheSixthAxis – 9/10 Videogamer - 8/10 GamerZines – 95/100 ShopTo – 'Excellent' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 lambalar patlatılmıyomuş. refund! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 geldi keyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 GÖZEL Mİ? ARX FATALİS GİBİN Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 LathspeLL said: PC Gamer – 92/100 Dragon Age 2'den kotu yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Silphatos said: GÖZEL Mİ? ARX FATALİS GİBİN Mİ? keyler geldi de oyun cuma açılacak OYNAMADIK AMA ÇOK GÜZEL OLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 progamer said: 4chanda bi ara 4 saat sürüo gossipi dönüyordu ama developerlar 16-22 saat demişler uzunluğuna. Birde aynen direk para vermek yerine bi deneyip öyle alırım büyük ihtimal beğenirsem. Alakasız olucak ama bu 4chan için konuşuyorum , bende niye eski konular açılıyor. Yeni yazışmalar gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ya oynadım 1 saat falan çok güzel duruyor oyun eyvallah fakat ben steampunk openworld rpg falan bekledim böle fallout:nw özgürlüğü falan baya hayalkırıklığı oldu bana dümdüz fps oynadığım kadarıyla edit: oyunla alakalı hiçbirşey okumamıştım spoiler olmasın diye. bokunu çıkarmışım okumamanın. janrasını bilmiyomuşum oyunun. djfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 xcom inene kadar biraz buna bakıcam dailyler bitince nasıl gençler eğleniyormuyuz ? benim pek umudum yok adamların OYUN ÇOK ZOR OLDU ÜST KATTA DİYİNCE MERDİVENLERDEN YUKARI ÇIKMALARI GEREKTİĞİNİ BULAMAYAN OYUNCULAR VARDI O YÜZDEN HER GÖREVE YÖN OKU KOYDUK dediklerinden beri ve evet true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 vay ulan ilaçlısı çıkmış millet oynuyo demek. biz para verdik üstüne bi de 2 gün bekliycez mi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Oski said: vay ulan ilaçlısı çıkmış millet oynuyo demek. biz para verdik üstüne bi de 2 gün bekliycez mi daha Ilaclisi sart degil. Amerika'da cikti, satin aldiysan Turkiye'den VPN kullanarak oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar