Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 29 ağustos'ta gelecekse uçak bileti alıp sam'in yanına ışınlanayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 29 değil 25i, haftaya cuma yani ama kaç sinemada oynar mechul. normalde ben 1 kere bitirdiğim filmi, oyunu, kitabı, diziyi vs tekrar oynamam/izlemem/okumam. ama t2 bana göre gelmiş geçmiş en iyi film olduğu için bu kapsamın dışında (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 bende tam tersi, aynı filmleri oyunları tekrar tekrar oynar dururum t2yi rahat 20-30 kere izlemişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 benim beynime nakşolmuş halde bütün film, gözlerimi kapayıp seyredebiliyorum artık. (:P) Bone said: 29 ağustos'ta gelecekse uçak bileti alıp sam'in yanına ışınlanayım :D türkiye'ye bir şekilde gelse bile burada oynama ihtimali yoktur herhalde ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 başlık her uplandığında 20-30 dk clip izliyorum yt'dan lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 direktör's cut mı olacak yoksa vanilla mı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 vanillo olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Genclik ölmus abi koca salon da 2 kisiyiz 3D yi icat edene o gozlukler girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 sarah miles dyson'ın peşine düşeceğine o adamın peşine düşeydi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 hangi salon o? lan oha oha gelmiş 23:30 a gideyim bari hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 toplanip gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 istineyparkta niye yok ya cinemaximum yer yere koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 bizde imax gelmiş şaka lan şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 of of of geldi gönlümün efendisi. ankarada nerede gidiyoruz sinemaya ya? ben hep büyülü fenere gidiyorum da, bu filmini hakkını verecek daha yeni, daha iyi salon nerede var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 İstanbula akasya ya imax gelmemis Vip salonuna atmislar filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Gidesim var ama 3d film sevmiyom, 2d bulabilirsem şöyle dev perdede izlemek için gidebilirim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 bodrum'da gelmemiş tabii, kısmetsizlik. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 salonda 2 kişi var because akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 sesler çok tiz yandı kulaklarım hala karanlık karanlık boktan 3d yapanlar ders alsın şundan pırıl pırıl kaç yıllık film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 3d'sinden bi bok anlamadım ben afedersin bir ilk sahne 3d olarak iyiydi, sonrası 3d bile değildi muhtemelen. ve evet tiz fazlaydı özellikle ufaklık ciyaklarken ben de rahatsız oldum, ama geri kalan sesler güzeldi. bir de kaç yıllık film, hala zamk gibi yapıştırıyor aksiyon sahneleri adamı koltuğuna. zamanında efsane iş çıkarmışlar hakikaten. insanlar şu marvel akımından vazgeçse de yine şöyle güzel aksiyonlar çekilse keşke. 10/10 would bang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Tek salonda kalmış 3D değil ve dublajsız. Akarım bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 imax 3d de izledim ben 3d si. keske 3d olmasaydi gerci credits te you could be mine bitene kadar cikmadim. respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 hangi imaxde vardı türkiyede akasya mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Akasya da yoktu ya Garibim filmi ufak bi salona atmislar, bir de vip de vardi gisterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 tr dışı izledi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar