Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 İddianamede sadece FBnin adı geçmiyor yani TSninde bjknında adı geçiyor unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 BulletRide said: Aziz Yıldırım'ın yaptıkları zaten sportif başarı olarak küçümsenemez, fakat sürdürülebilir değil. Fenerbahçe'yi devralan bir sonraki başkanın bunları bu kadar para ödese de devam ettirebileceğinin bir garantisi yok. Kaldı ki verdiğin merchandise ve stadyum örnekleri çok değişken, al diktik biz stadı Terim gazıyla bu sezon muhtemelen en büyük geliri biz elde edeceğiz, e 3-5 adam da getir zaten kit sponsor Nike oldu forma başı en az 20 tl daha çok kar var. Atla deve değil bunlar, ha ilk bunu Aziz'in yerleştirmiş olması kendi açısından ranttır, Türk sporuna da hizmettir fakat taratar grubuna, basına, hatta zaman zaman sporcusuna bu kadar saygısı olmayan bir adamın sonu böyle olmalıdır.8. Bitirdiğiniz sezonun ardından Şampiyon bitirmiş bir kulupten nasıl daha fazla gelir elde edeceğinizi düşünüyorsunuz anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 mertadam said: BulletRide said: Hukuk olarak demiyorum, Fenerbahçe bu anlatılanlar doğruysa yargı anlamında suçlu. Benim dediğim Fener'in en kötü puanı silinse Trabzonspor hakkı olan şampiyonluğu almış olarak gösterilecek. Böyle birşey yok. Trabzonspor'un hakkı olduğu kişisel bir görüş sadece.Yoksa eğer Fenerbahçe'nin şaibeli maçları olduğu iddia ediliyorsa, Trabzonspor'un en az Fenerbahçe kadar şaibeli maçları var. Bu Trabzon'un hakkıydı muhabbeti kabak tadı verdi ama. senin de elinde kaset fln mi var saibeli maclar var diyebiliyorsun.. aziz almis maci espirisi yapmak baska senin dedgn baska.. o diilde bütün sene dalga gectik gercek cikio yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Bank Asya dahil 20 maç var, ama yoğunlaşılan maçlar Eskişehir-Trabzon ve Sivas-Fenerbahçe. Biri teşvik diğeri şike. Her türlü Fenerbahçe üzerinden dönen bir dava. Grast said: BulletRide said: Aziz Yıldırım'ın yaptıkları zaten sportif başarı olarak küçümsenemez, fakat sürdürülebilir değil. Fenerbahçe'yi devralan bir sonraki başkanın bunları bu kadar para ödese de devam ettirebileceğinin bir garantisi yok. Kaldı ki verdiğin merchandise ve stadyum örnekleri çok değişken, al diktik biz stadı Terim gazıyla bu sezon muhtemelen en büyük geliri biz elde edeceğiz, e 3-5 adam da getir zaten kit sponsor Nike oldu forma başı en az 20 tl daha çok kar var. Atla deve değil bunlar, ha ilk bunu Aziz'in yerleştirmiş olması kendi açısından ranttır, Türk sporuna da hizmettir fakat taratar grubuna, basına, hatta zaman zaman sporcusuna bu kadar saygısı olmayan bir adamın sonu böyle olmalıdır.8. Bitirdiğiniz sezonun ardından Şampiyon bitirmiş bir kulupten nasıl daha fazla gelir elde edeceğinizi düşünüyorsunuz anlamadım ? Stadyum geliri yavrucum, gişe gelirleri spesifik olarak. Yayın gelirleri, Avrupa kupalarına katılım falan değil. Toplamda Fenerbahçe elde edecektir tabiki Bank Asya'ya düşmezse, TRT fazla para vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 diğer fenerliler ne düşünüyor bilmiyorum ama fenerbahcenin şike yaptıgına yapacagına inanmıyorum. yapmış olsa suclu bulunsa bile kulubü yönetenlerin suçudur , onlar gider başkası gelir fenerbahce kalır.türkiyenin en büyük ve en basarılı spor kulubüne hiçbirşey olmaz.futbol takımı küme düşürülsün farketmez 104 yıllık bir takım 1 sene alt ligde oynamayla bir şey kaybetmez.ben yine desteklerim, bu taraftar yine arkasında olur bu kulübün her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 önemli olan görüntülerin konuşmaların hangi takımla ilgili olduğu görüntüler fenerle ilgili değilse hiç bir şey olmaz, bu olaylarda tek önemli sonuç o var olduğu söylenen görüntülere göre çıkar. görüntüler fenerle ilgiyse sadece puan değil kümede düşer onu geçtim hapis cezası bile gelebilir aziz yıldırıma ki nefret etsem dahi istemem öyle bir şey olmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Evet Fistan kardeş. Ben de senin gibi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 E herhalde bu küme düştü ben artık başka takım tutacağım diyecek olan yoktur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Of yarın berberde traş olurken ne malzeme çıktı sabah sabah kafam ütülenecek ona üzülüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 aslında bank asya zevkli olur Saracoglunda 55bin kişi Tavşanlı Linyit maçı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 trtde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 BulletRide said: Bank Asya dahil 20 maç var, ama yoğunlaşılan maçlar Eskişehir-Trabzon ve Sivas-Fenerbahçe. Biri teşvik diğeri şike. Her türlü Fenerbahçe üzerinden dönen bir dava. Grast said: BulletRide said: Aziz Yıldırım'ın yaptıkları zaten sportif başarı olarak küçümsenemez, fakat sürdürülebilir değil. Fenerbahçe'yi devralan bir sonraki başkanın bunları bu kadar para ödese de devam ettirebileceğinin bir garantisi yok. Kaldı ki verdiğin merchandise ve stadyum örnekleri çok değişken, al diktik biz stadı Terim gazıyla bu sezon muhtemelen en büyük geliri biz elde edeceğiz, e 3-5 adam da getir zaten kit sponsor Nike oldu forma başı en az 20 tl daha çok kar var. Atla deve değil bunlar, ha ilk bunu Aziz'in yerleştirmiş olması kendi açısından ranttır, Türk sporuna da hizmettir fakat taratar grubuna, basına, hatta zaman zaman sporcusuna bu kadar saygısı olmayan bir adamın sonu böyle olmalıdır.8. Bitirdiğiniz sezonun ardından Şampiyon bitirmiş bir kulupten nasıl daha fazla gelir elde edeceğinizi düşünüyorsunuz anlamadım ? Stadyum geliri yavrucum, gişe gelirleri spesifik olarak. Yayın gelirleri, Avrupa kupalarına katılım falan değil. Toplamda Fenerbahçe elde edecektir tabiki Bank Asya'ya düşmezse, TRT fazla para vermiyor Stadınızın lokasyonu açısından baktığımda(küçük maçlara katılım açısından önemli), Kulubunuzun muhtemelen 1 sezonda yeni yapılanmış bir kadroyla şampiyonluğu zorlayamayacağını göz önünde bulundurursak. Ligde 17 kupada 5 maç oynayacağınız göz önünde bulundurulursa kendi sahanızda toplam 22 maç Fenerbahçenin ise 17 lig 3 avrupa 5 kupa maçı oynayacağından 3 avrupa kupası yani 2 kat bilet parasıyla satılan biletleri hesaba kattığımızda burdan bir avantaj sağlanıyor. Her sezon gibi yine şampiyonluğa olucak olmamız ve stadın konumu itibariyle küçük maçlardada stad doluluk gösterecektir. Kombinelere gelince yeni stad uğruna bi heyecanla geçen senenin ortasında 1.5 seneliğine sattığınız kombinelerle ekstra bu senenin kombineleri eklendiğinde 20k gibi bir kombine satışı var. Fenerbahçenin ise 30k şimdiden 10k ki bu sizin kombine gelirinizin yarısı demek karda. Fenerium satışlarının GS Store dan az olacağını söylemen ayrı bir eğlence oldu açıkçası. Galatasarayın şampiyon olduğu sezon bile 2 kat ciro elde eden Fenerium'da bilmem bilirmisin her hafta yeni ürünler satışa sunulur ve büyük çoğunluğu tükenir hani bilmediğini varsayarak söyledim. Ayrıca stadyum gelirlerinizi paylaştığınızıda hatırlatmak isterim Pegasus tribüne bedavaya dağıtılan kombineleri hiç söylemiyim benim 2 arkadaşım aldı toplamda kaçtır bilemem. Sadece stad - tekstil gelirlerinden bahsettim şu an bende yok şampiyonlar ligini falan hiç katmadım. ki bu tür gelirlerde yaklaşık 2 katınız gibi bir gelir elde ediyor durumdayız ki bu soruşturmanın fenerbahçe açısından olumlu bir sonuçla bitmesi koşuluylaydı. Şunuda belirtiyim Bankasyaya düşmememiz durumundada kulup gelirleri sizin üstünüzde olacaktırş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 "Fenerium satışlarının GS Store dan az olacağını söylemen ayrı bir eğlence oldu açıkçası. Galatasarayın şampiyon olduğu sezon bile 2 kat ciro elde eden Fenerium'da bilmem bilirmisin her hafta yeni ürünler satışa sunulur ve büyük çoğunluğu tükenir hani bilmediğini varsayarak söyledim. " Söyler misin Store ve Fenerium cirolarını, öyle osuruktan teyyare ezbere konuşma. "Ayrıca stadyum gelirlerinizi paylaştığınızıda hatırlatmak isterim" Böyle bir şey yok. Stadyum geliri paylaşılmıyor, alınan reklamlardan 10% pay veriliyor, bu da 2 milyon dolar civarında bir şey. Yine ezbere, osuruktan argümanlar. "Kombinelere gelince yeni stad uğruna bi heyecanla geçen senenin ortasında 1.5 seneliğine sattığınız kombinelerle ekstra bu senenin kombineleri eklendiğinde 20k gibi bir kombine satışı var" Geçen sene 35000 kombine satıldı Arena'da. Böyle saçma sapan boş boş konuşup "hahrahrhahrahrha" diye mastürbasyon yapan tipik bir antu temsilcisisin. Bitin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 konuşmalarınıza çeki düzen verin adam akıllı devam edin yorumlarınıza konu ile alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 konu ne olursa olsun gelinecek nokta; kimin pipisi daha uzun muhabbeti olacagi icin konusmalarda cirkinlesiyor insanlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://hizliupload.com/img/07754506253768723616.bmp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Tamam en çok siz sattınız, en çok siz kazandınız da; olay o değil, geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 topic kapanmadan yorum yapmak ıstedım. aziz yıldırım fena. fener daha fena. Ha biide fener kume dusmesse, aziz yıldırım baskanlıktan ıtılmezse bende bı daha turk futbolu ızlemem arkadas. Kırlı, camurlu futbol ızlenmez, ızlenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 belliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Masquerade said: http://hizliupload.com/img/07754506253768723616.bmp abi bu böyle dursun istedim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 küheylan said: Masquerade said: http://hizliupload.com/img/07754506253768723616.bmp abi bu böyle dursun istedim ahahah Çok üzücü bu insanlar ya ._. Yaşıyorlar, etrafta geziniyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 daha da derinlere inseler hakemli şike bile çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ahahahahah o resim nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar