Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iksmen said:

Ben fenerli olarak

Galatasaryın yada Bjk nin (diğer takımlar düşebilir) küme düşmesinin istemem mesela çünkü bu futbolumuzu ciddi geri götürücektir. Anlatamıyorum ama.

pisliğin temizlenmesi nasıl geri götürüyor?
Mesaj tarihi:
Juventus u suan duyan varmı avrupada yada italyada,

adamlar silindi resmen ben simdi size

Marketing finans küresel dünya üçgeninimi anlatıyım saatlerce örnekleri dibimizde işte.

Milanın şike soruşturmasında neden küme düşmediğini bi araştırın bence.
Mesaj tarihi:
SON DAKIKA - Fenerbahce Yönetimi, TFF Baskani ve Asbaskanlari ile olaganustu bir toplanti yaptilar.

Fenerbahçe yöneticileri Ali Koç, Abdullah Kiğili ve Nihat Özdemir, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.
Mesaj tarihi:
Mehmet Yıldız ve Levent Eriş serbest bırakılmış, bir de bi tip daha. Kalanları tutuklamaya götürüyorlarmış 19 kişiyi.

Yalnız Federasyonla Fener yöneticilerinin toplantı yapması hiç hoş gelmedi bana. İçimden bir ses Fener'i nasıl kurtaracaklarını konuşuyorlar diyor :/
Mesaj tarihi:
yalnız onca kişi gözaltına alınırken görselleri çıktı, bir tek Mehmet Yıldız gerçekten suçluymuş gibi davranıyordu. Yani nasıl desem yüzünü saklamalar, baş önde gitmeler falan direk "suçu işlemiş, pişmanlık duyuyor" imajı yaratıyordu.

İlk salınan adamın kendisi olması garip,

ya adam gerçekten çok saf, ya da çakal asdfd
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

,..
Yalnız Federasyonla Fener yöneticilerinin toplantı yapması hiç hoş gelmedi bana. İçimden bir ses Fener'i nasıl kurtaracaklarını konuşuyorlar diyor :/
haydaaa...

İlle assınlar kessinlerdesiniz ya
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe'yi nasıl kurtaracaklarını mı konuşuyorlar?!

suçlamak yetmiyor değil mi? paticik galatasaraylısı Fenerbahçe'yi yese doyamacağından doğal karşılıyorum ama yapmayın etmeyin. faşizan tavır hiç hoş değil. Fenerbahçe'nin suçsuzluğu devam etmekte unutulmasın.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

yalnız onca kişi gözaltına alınırken görselleri çıktı, bir tek Mehmet Yıldız gerçekten suçluymuş gibi davranıyordu. Yani nasıl desem yüzünü saklamalar, baş önde gitmeler falan direk "suçu işlemiş, pişmanlık duyuyor" imajı yaratıyordu.

İlk salınan adamın kendisi olması garip,

ya adam gerçekten çok saf, ya da çakal asdfd
asfasf poliste sağlık kontrolüne götürürken pek bi nazik davranmıyordu yıldız a :D hani bilmesem polis heralde kapkaççı yakaladı felan derim :)
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Mehmet Yıldız ve Levent Eriş serbest bırakılmış, bir de bi tip daha. Kalanları tutuklamaya götürüyorlarmış 19 kişiyi.

istersen kulübü kapatsınlar toptan?
Mesaj tarihi:
henüz büyük isimler yok aralarında ya, onların işi yarın. Bunları sorgulayıp itirafları ettirip, Aziz ve Şekip'i falan yarın halledecekler.

Olgun Peker mi ne, o var işte tutuklananalar arasında bugün

edik: Ama bu kadar kişinin tutuklanması da artık olayların ciddi olduğunu gösteriyor. Yarın esas bombalar patlayacak muhtemelen, bakalım..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...