Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Engin Alan'ı yıkan haber

mertadam

Öne çıkan mesajlar

mertadam said:

Ben de öyle bir trip yok değerli kardeşim.
Ama siteye yeni gelen insanlara karşı YERLEŞİK oldukları son derece belli olan üyelerin AKILLARI SIRA onları BENZETMEYE, LAF SOKMAYA, ASARIM KESERİM demeye de hakları olmadığına inanıyorum.
Bu nedenle benim gibi yeni üyelere laf sokmaya sok,eyvallah da,o iğneyi de azıcık yazdığım her yazıya zıplayan çekirgelere sokuver bir zahmet.

ÇETİN ABİ SENİ ÇOK ÖZLEDİK
Sosyal ağlarda paylaş

Rew, demek istediğim, Allah rahmet eylesin, bir emekli astsubay vefat etmiş. Bu şekil değil de, random X'in yakını vefat etmiş olarak yazılması.

Engin Alan milletvekili seçilmiş bir insan, tabi ki durumunun hangi süreçte olduğunu takip etmek isterim. Üst mahkeme kararı olumsuz mu çıktı, milletvekili olarak meclise girebilmesinde daha büyük bir engel mi çıkarıldı diye düşünerek girdim. Ama yakını vefat etmiş. Başı sağolsun. Hürriyet işsiz kalmış, haber yapmış. Her haberin pati'ye taşınması da ne kadar doğru?
Sosyal ağlarda paylaş

engin alan kimdir ?

1945 yılında İstanbul'da doğdu. Kara Harp Okulu mezunu. Askerlik hayatının neredeyse tamamını özel kuvvetler içinde ve terörle mücadele ile geçirmiş bir komutandır. Abdullah Öcalan ve Şemdin Sakık'ın yakalanmaları sırasında Özel Kuvvetler komutanıydı.

30 Ağustos 2000 tarihinde korgeneralliğe terfi etti. Ağustos 2004 Askeri Şura'sında görev süresi bir yıl uzatıldı. Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanı’yken Ağustos 2005'de emekliye sevkedildi. Emekli olduktan sonra Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdürlüğü’ne getirildi. Evli ve iki çocuk babası.

Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Saçma şekilde crit yapmaya çalışıp prim elde etmeye çalışan bir insan olmak, bu foruma yaranmaya çalışmak senin için bu kadar önemli ise, devam et. Hayatın bu ise, durma.

Güzel özetlemişsin, adam bildiğin kötü troll yani. Anlamsızlık/kara mizah tarzı adamlarla crit'çileri harmanlayıp taklit etmeye çalışıyor gördüğüm kadarıyla ama hiç olmuyor, bunu kabul etmek de istemiyor sanırım. Laf anlatmaya çalışmak gereksiz onun için, beslememek lazım, takılsın.

IMDB Top 250 filmlerinin arasına Recep İvedik koyup "hangisi en iyi film" başlığı açmak, Vizyon'da "spoiler ne böyle niye kullanıyorsunuz habire" diye saçma sapan atarlar yapmak gibi icraatleri var, öyle diyim :p Şimdi de "size mi beğendireceğim" eklenmiş, forumda değil şahsi blog'unda yazıyor sanki ehheh. Beğendirmek gerekiyor, "gerekmiyor istediğimi yazarım" gibi bir kavrama (yanlış da olsa) inanan kişiler de gelen cevaplarda aynı özgürlüğü benimsemek durumundadır ki kendileriyle çelişmesinler, yoksa Tayyip'in demokrasi anlayışı gibi self-fail olur yani çok fena :p

Çetintaş'sa hepten yazık yani, fikirleri farklı da olsa iki gıdım saygı duyardık ona, meğer duymamak lazımmış diyebilirim anca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...